Víz világnapi rendezvény a DRV Zrt.-vel

(2022. 02. 25.)

Március 22-én ünnepeljük a víz világnapját. Ez a jeles nap minden évben más nézőpontból hívja fel figyelmünket a víz szerepére – idén a felszín alatti vizek állnak a fókuszban.

Társaságunk a világnapot nagyszabású rendezvénnyel ünnepli Siófok Fő terén 2022. március 22-én. Az európai uniós forrásból finanszírozott, KEHOP-2.1.7-19-2019-00009 azonosítószámú, Vízbázisvédelem és tudatos vízfelhasználás a klímaváltozás korában elnevezésű projektünkhöz kapcsolódó víz világnapi esemény célja, hogy népszerűsítse a csapvizet mint alapvető és biztonságos élelmiszert, ráirányítsa a figyelmet az ivóvízfogyasztás fontosságára, valamint ösztönözze a jövő generációit vizeink védelmére.

A rendezvényen koncertet ad Farkasházi Réka és a Tintanyúl, a gyerekeket színpadi kvízzel, játékos feladatokkal és érdekes bemutatókkal várják munkatársaink, és a siófoki születésű Németh Nándor úszó olimpikon is megosztja vizes élményeit és emlékeit az érdeklődőkkel.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a rendezvényre!

 

(2021. 05. 04.)

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. az európai uniós forrásból finanszírozott, KEHOP-2.1.7-19-2019-00009 azonosítószámú, Vízbázisvédelem és tudatos vízfelhasználás a klímaváltozás korában elnevezésű projektjéhez kapcsolódóan 2022-ben víz világnapi rendezvényt tervez tartani Siófok Fő terén.

A játékos feladatok, előadások, bemutatók keretében munkatársaink a tudatos vízfelhasználáshoz kapcsolódó szemléletformáló információkat adnak át az érdeklődőknek. Bemutatjuk továbbá a DRV Zrt. területén az elmúlt években megvalósult EU-s fejlesztéseket és azok takarékos, tudatos vízfelhasználást, a vízbázisok minőségének megóvását segítő hatásait, valamint a környezettudatos szennyvízelvezetés és -kezelés, továbbá a szennyezések megelőzésének módjait.
A rendezvényre laboros munkatársaink is kitelepülnek, és érdekes bemutatókat tartanak.

Jelenleg szervezés alatt. Bővebb információk később.

A programváltozás jogát fenntartjuk.