Köszönetnyilvánítás

Kedves Önkéntes Véradóink!

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy a 2018. március 22-i Víz Világnapi rendezvényünkhöz kapcsolódó  - a Vöröskereszttel együttműködésben szervezett - véradáson megjelentek és önzetlenül hozzájárultak ahhoz, hogy a rászoruló betegeken közösen segíthessünk. Köszönjük, hogy ilyen sokan támogatták ezt a nemes ügyet!

Bízunk benne, hogy a jövőben is számíthatunk együttműködésükre!
 

Adj vért a 2018 Víz Világnapja Siófok eseményen, fotózz és NYERJ!

Március 22-én lehetőséged lesz vért adni a DRV Székházának nagytermében (Siófok, Tanácsház u. 7.). Ha megtetted, tölts fel egy képet publikusan Facebookra #ittam #adtam hashtagekkel, hogy tiéd lehessen az értékes ajándékok egyike!
 

EREDMÉNYHIRDETÉS

A 2018. évi Víz Világnapja rendezvénnyel összekapcsolva a Társaság és a Magyar Vöröskereszt együttműködésének köszönhetően idén lehetőség nyílt véradásra is, a DRV Zrt. székházában, ahol az előzetes várakozásokat felülmúlóan, közel 50-en csatlakoztak a kezdeményezéshez. E felhíváshoz kapcsolódóan a Társaság nyereményjátékot hirdetett, #ittam #adtam elnevezéssel, a folyadékbevitel –és vérleadás egymást kiegyenlítő egészségfenntartó folyamatának megismerésére. Az ezzel a felirattal Facebook-ra publikusan megosztott fényképek között a sorsolás megtörtént, két nyertesünk pedig nem más, mint:
 

- Bakosné Kovács Mariann

- Pálmai Viktória
 

Kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot a vizvilagnap@drv.hu e-mail címen, vagy Facebook üzenetben!

Véradóinknak ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy a véradáson megjelentek és önzetlenül hozzájárultak ehhez a nemes ügyhöz!