ÜZLETSZABÁLYZAT

Változatszám: v12

Ez a szabályzat a DRV Zrt. szellemi terméke, a 1999. évi LXXVI. törvény alapján a készítő hozzájárulása nélkül más szervezetre nem alkalmazható.

Véglegesített szabályozó dokumentum jóváhagyója: minőségirányítási és folyamatmenedzsmentcsoport-vezető

Jóváhagyó szakterületi vezető: gazdasági és stratégiai igazgató

Eredeti példány megtalálható: Minőségirányítási és Folyamatmenedzsment-csoport

Hatályba helyezéssel egy időben érvénytelen: v11 változat

A v11 változatszámú szabályzatot hatályba helyezte: Volencsik Zsolt vezérigazgató


Tájékoztatjuk Felhasználóinkat, hogy a veszélyhelyzettel összefüggő átmeneti szabályokról szóló  2021. évi XCIX. törvény 147. §-a alapján 2022. június 30-ig az üzletszabályzat 15. számú mellékletében szereplő,  a víziközmű-szolgáltató által külön díj ellenében végzett, alapszolgáltatásokon túli kiegészítő szolgáltatásokra vonatkozó  díjak esetében a DRV Zrt. Árnyilvántartásában szereplő díjtételek az érvényesek.
 

Üzletszabályzat (v12) letöltés - MEKH által jóváhagyott belső szabályzat

Üzletszabályzat (v12) letöltés - kereshető változat

Üzletszabályzat módosításának jóváhagyó határozata - MEKH

 

Az Üzletszabályzatokban a ctrl+F billentyűkombináció segítségével tud keresni.

Honlapunkra csak tájékoztatás céljából csatoltuk fel a szolgáltatási szerződéseink mintáját. Tulajdonosváltozás bejelentésére ezek nem alkalmazhatóak! A tulajdonosváltozás bejelentésével kapcsolatos információkat a linkre kattintva találja.


AZ ÜZLETSZABÁLYZATTÓL VALÓ ELTÉRÉS SZABÁLYAI

A DRV Zrt. jelenleg a lakossági Felhasználók és Elkülönített Vízhasználók számára nem biztosít az érvényes Üzletszabályzatban rögzítettektől eltérő, egyedi szolgáltatási feltételeket a közszolgáltatási és mellékszolgáltatási szerződésekben.

A DRV Zrt. a hatályos Üzletszabályzatban rögzítettektől eltérő, egyedi közszolgáltatási szerződési feltételeket csak azon nem lakossági Felhasználó esetében biztosít, amely Felhasználó végfelhasználóként nevesítésre kerül valamely víziközmű-rendszer vízjogi üzemeltetési engedélyében.