Településkereső

Az alábbi településkereső segítségével tájékozódhat a DRV Zrt. szolgáltatási területéhez tartozó településeken szolgáltatást végző művezetőségekről, a művezetők személyéről és elérhetőségéről, illetve a művezetőségek hatáskörébe tartozó további településekről; a víziközművek tulajdoni viszonyairól (állami vagy önkormányzati tulajdonban vannak); a településeken beépített vízmérő órák leolvasási időpontjairól; továbbá a településeken szolgáltatott ivóvíz vízminőségi adatairól.

A településkereső használatával ellenőrizheti az egyes településeken alkalmazott lakossági víz- és csatornadíjakat, a számlázásra kerülő lakossági és nem lakossági vízterhelési díjakat, valamint a csatornadíjból igényelhető locsolási kedvezmény mértékét és a kedvezménnyel érintett időszakot.

Felhívjuk a figyelmét, hogy az energiaügyi miniszter 25/2023. (XII. 13.) számú rendelete szerint 2024. január 1-től Magyarország egész területén minden nem lakossági felhasználási hely tekintetében egységesek a nem lakossági víz- és csatornadíjak, melyek nem a településkeresőben, hanem az alábbi linken érhetők el:

Nem lakossági felhasználók víziközmű-szolgáltatási díjai

A településkereső használatához írja be a keresett település nevét a rubrikába, majd kattintson a „Keresés” gombra, ezt követően az oldal alján megjelenő táblázatban válassza ki, hogy a településről vagy annak csak valamely településrészéről kíván tájékozódni. A kiválasztott település/településrész nevére történő kattintás után megjelennek az ahhoz tartozó információk.

Kérjük várjon!
Hagyja üresen a felhasználási hely (település) mezőt az összes lehetséges találat megjelenítéséhez.Települések
Település nem került még kiválasztásra.