SZEMLÉLETFORMÁLÓ KONFERENCIA

Előadások a DRV Zrt. által megrendezett szemléletformáló konferencián

(2022. 05. 20.)

Társaságunk 2022. 05. 18-án szemléletformáló konferenciát tartott Zamárdiban, a Hotel Wellamarinban a KEHOP-2.1.7-19-2019-00009 azonosító számú, Vízbázisvédelem és tudatos vízfelhasználás a klímaváltozás korában elnevezésű projekt keretében.

A rendezvényen a DRV Zrt. működési területén lévő önkormányzatok és nevelési, oktatási intézmények képviselői (település- és intézményvezetők, tanárok, környezetvédelemmel foglalkozó munkatársak stb.) vettek részt, közel 50 fő. Kollégáink bemutatták a DRV szemléletformálási célú projektjét és az annak keretében nemrégiben megépült és átadott Vizek háza élményparkról készült kisfilmet, a társaság vízbázisvédelmi tevékenységét, valamint a környezettudatos szennyvízelvezetésről és -kezelésről, a szennyezések megelőzésének fontosságáról is szó esett. Előadást tartott továbbá Matolcsy Miklós, a PontVelem Kft. ügyvezető igazgatója Kezdeményezések és eszközök a fenntarthatóságra neveléshez címmel, valamint Cserháti László, a CseppetSem! használtsütőolaj-gyűjtési program vezetője.

 

 

A képen egy konferencián előadást tartanak.

(2022. 05. 16.)

Ezúton tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a DRV Zrt. a Hévízre tervezett konferenciát (2022. 05. 25.) elegendő számú jelentkező hiányában nem tartja meg. 

Megértésüket köszönjük.

 

(2022. 04. 22.)

SZEMLÉLETFORMÁLÓ KONFERENCIA 2022. 05. 18. ZAMÁRDI ÉS 2022. 05. 25. HÉVÍZ

A DRV Zrt. szemléletformálási célzattal konferenciát szervez a működési területén lévő önkormányzatok és nevelési, oktatási intézmények képviselői (település- és intézményvezetők, tanárok, környezetvédelemmel foglalkozó munkatársak stb.) részére. A programot azonos tartalommal, ám két különböző helyszínen és időpontban tartjuk meg: 2022. 05. 18-án Zamárdiban, a Hotel Wellamarin****-ban, és 2022. 05. 25-én Hévízen, a Hotel EurópaFit****-ben.

Az európai uniós forrásból finanszírozott, KEHOP-2.1.7-19-2019-00009 azonosító számú, Vízbázisvédelem és tudatos vízfelhasználás a klímaváltozás korában elnevezésű projekt keretében szervezett konferencián a DRV Zrt. munkatársai és vendégelőadók tartanak előadásokat a környezettudatos szennyvízelvezetésről és -kezelésről, a szennyezések megelőzéséről, a használt sütőolaj begyűjtését és hasznosítását támogató CseppetSem! programról, a vízbázisaink védelméről, valamint a fenntarthatóságra nevelés lehetőségeiről, továbbá az eseményen bemutatjuk a fenti projektet és a DRV zamárdi telephelyén megvalósuló Vizek háza élményparkot.

A programra várjuk szeretettel a meghívott önkormányzatok és intézmények munkatársait.

A konferencián való részvétel ingyenes és meghívásos.

 

(2021. 05. 04.)

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. az európai uniós forrásból finanszírozott, KEHOP-2.1.7-19-2019-00009 azonosító számú, Vízbázisvédelem és tudatos vízfelhasználás a klímaváltozás korában elnevezésű projektjéhez kapcsolódóan konferenciát szervez a működési területén lévő önkormányzatok és önkormányzati intézmények részére, melynek keretében előadásokat tart a környezettudatos szennyvízelvezetés és -kezelés, valamint a szennyezések megelőzése témákban.

A társaság munkatársai az eseményen információt nyújtanak vizeink és vízbázisaink megóvásának fontosságáról, a takarékos vízfelhasználási lehetőségekről, valamint bemutatják a DRV Zrt. érintett térségben megvalósult fejlesztéseit és azok hatásait a környezetre. Az előadásokat követően a zamárdi telephelyen épülő élménypark, bemutatóterem és tanösvényről forgatott kisfilmet is levetítjük.

Jelenleg szervezés alatt. Bővebb információk később.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Széchenyi 2020, Kohéziós Alap logó