Rajzpályázat eredményhirdetése

Eredményhirdetés

(2021. 04. 15.)

Örömmel tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy az európai uniós forrásból finanszírozott, KEHOP-2.1.7-19-2019-00009 azonosítószámú, Vízbázisvédelem és tudatos vízfelhasználás a klímaváltozás korában elnevezésű projektünk keretében 2021. január 14-én meghirdetett, víz világnapjához kapcsolódó rajzpályázatunkra rekordszámú, összesen 372 db alkotás érkezett a különböző kategóriákban, amelyekért ezúton is köszönetet mondunk a lelkes alkotóknak és segítőiknek.

A TUDATOS VÍZFELHASZNÁLÁS szlogennel fémjelzett pályázatra beérkezett rajzokat szakmai zsűri bírálta el, és a beküldött alkotások közül a három legjobbat díjazta korosztályonként. A bírálat során elsőrendű szempont volt, hogy mi az alkotó mondanivalója, illetve milyen módon kapcsolódik az alkotás a megadott jelmondathoz.

Örömmel láttuk, hogy a feladat egyaránt elgondolkodtatta az óvodás és az iskoláskorú gyerekeket, valamint a felnőtteket is, a pályaművek különféle nézőpontokból, rendkívül változatosan megjelenítve mutatják be a tudatos vízfelhasználást.

A rajzpályázat díjazottjainak a szervezők ezúton is gratulálnak, és hamarosan felveszik velük a kapcsolatot a megadott elérhetőségeik egyikén:

Óvodás:

 1. helyezett: Szennyai Szintia
 2. helyezett: Kerekes Imre
 3. helyezett: Baumann Léna

Általános iskolás:

 1. helyezett: Vig Máté
 2. helyezett: Fritz Léna
 3. helyezett: Kocsis Hédi

Középiskolás:

 1. helyezett: Hajnal Anna
 2. helyezett: Szegedi Zsófia
 3. helyezett: Vig Roland

Felnőtt:

 1. helyezett: Barancsi Nikolett
 2. helyezett: Boros János Tamás
 3. helyezett: Horváth Franciska Kaniraya

A világjárvány fellángolása miatti korlátozások sajnos nem tették lehetővé, hogy a hagyományokhoz híven március 22-én egy nagyszabású szórakoztató és ismeretterjesztő víz világnapi rendezvény keretében mutassuk be az alkotásokat, ezért a társaság 2021. április 15. és május 30. között Siófok Fő terén szabadtéri kiállítás keretében teszi közzé a 100 legötletesebb és legkreatívabb pályamunkát.

 

Rajzpályázat

(2021. 01. 14.)

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. az európai uniós forrásból finanszírozott, KEHOP-2.1.7-19-2019-00009 azonosítószámú, Vízbázisvédelem és tudatos vízfelhasználás a klímaváltozás korában elnevezésű szemléletformáló projektje keretében elindítja rajzpályázatát, melyet a működési területén élő óvodások, általános iskolások, középiskolások és a felnőtt lakosság számára hirdet meg.

A legötletesebb és legkreatívabb pályamunkák alkotóit értékes nyereményekkel jutalmazzuk.

A pályázat jelmondata: TUDATOS VÍZFELHASZNÁLÁS

A rajzpályázatra készített alkotások 2021. január 14-től 2021. március 31-ig feltölthetők az alábbi felületre a megadott paraméterek szerint, vagy beküldhetők postai úton az alábbi címre is: 

Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.

Igazgatási és Kommunikációs Osztály

8600 Siófok, Tanácsház u. 7.

Eredményhirdetés: 2021. április 15.

A pályamunkákra vonatkozó kritériumok:

 • Minden pályázó egy-egy művel pályázhat.
 • Egyéni pályamunkákat várunk.
 • A kiírásnak nem megfelelő pályaműveket kizárjuk a versenyből.
 • A rajz maximális mérete: A/4.
 • Online feltöltés formátuma: jpg, png, pdf.

Tájékoztatjuk a rajzpályázaton résztvevőket, hogy adatvédelmi szempontból a pályázat benyújtásának feltétele az alábbi adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat kitöltése, majd az aláírt dokumentum visszacsatolása és beküldése a lap alján található űrlapon.

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat – gyermekek (18 éven aluliak) részére

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat – felnőttek (18 éven felüliek) részére

Ha postai úton küldenek be pályaműveket, kérjük, a pályázónként kitöltött nyilatkozatokat is mellékeljék.

Az elbírálás során elsőrendű szempont, hogy mi a pályázó mondanivalója, illetve milyen módon kapcsolódik az alkotás a pályázat jelmondatához. A pályázat eredményéről levélben vagy telefonon értesítjük a nyerteseket.

Kíváncsian várjuk az alkotásokat.