Tisztelt Felhasználóink, Kedves Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus-járványra való tekintettel elmarad a Siófok Fő terére 2020. március 23-ra meghirdetett víz világnapi központi rendezvényünk. A minden évben mintegy ezer érdeklődőt vonzó nyilvános tömegrendezvényt elővigyázatosságból, a látogatók egészségének megóvása érdekében nem tartjuk meg, hogy minimalizáljuk a vírus terjedésének lehetőségét.

Ugyanebből a megfontolásból a víz világnapi központi rendezvényhez kapcsolódó Nyílt Napok programsorozatot őszre halasztjuk, a már regisztrált érdeklődőket tájékoztatjuk a változásról.  

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a víz világnapja keretében a működési területünkön élő óvodásoknak és általános iskolásoknak meghirdetett rajzpályázatra azonban továbbra is várjuk az alkotásokat március 17-ig, ahogyan a honlapunkon közzétett online kvíz is kitölthető március 22-ig. A pályázat és a kvíz nyerteseit e-mailben vagy telefonon értesítjük majd, nyereményüket pedig postai úton juttatjuk el. A legjobb rajzokat honlapunkon és Facebook-oldalunkon fogjuk közzétenni.

További fontos információ, hogy a víz világnapi rendezvény kapcsán meghirdetett véradást az eredetileg meghirdetett időpontban megtartjuk, szeretettel várjuk az önkénteseket a társaság székházában (8600 Siófok, Tanácsház u. 7.) március 23-án 12-től 15 óráig.

Azok között, akik véradás közben lefényképezik magukat, és az elkészült fotót #ITTAMADTAM megjelöléssel publikusan feltöltik a Facebook-oldalukra, értékes nyereménycsomagokat sorsolunk ki. A véradókat emellett egyedi meglepetéssel is várjuk.

A programváltozás miatt szíves megértésüket kérjük.

Tisztelettel:

DRV Zrt.