Óvodai programok

Óvodás gyerekek a szemléletformáló előadást hallgatják

(2022.05.19.)

2022 májusában társaságunk 3 siófoki és 1 kincsesbányai óvodába látogatott el a május 15-i nemzetközi klímaváltozási akciónaphoz kapcsolódóan víz-érték fókuszú előadást tartani a KEHOP-2.1.7-19-2019-00009, Vízbázisvédelem és tudatos vízfelhasználás a klímaváltozás korában elnevezésű projekt keretében.

A játékos foglalkozások keretében Siófokon 127, Kincsesbányán 27 nagycsoportos óvodás ismerhette meg a tudatos vízfelhasználással, víztartalékaink megóvásával, valamint a csatornahasználati illemtannal kapcsolatos tudnivalókat, továbbá átadtuk a kisgyerekeknek készített játékos foglalkoztatófüzetünket is.

 

(2021. 05. 04.)

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. az európai uniós forrásból finanszírozott, KEHOP-2.1.7-19-2019-00009 azonosító számú, Vízbázisvédelem és tudatos vízfelhasználás a klímaváltozás korában elnevezésű projektjéhez kapcsolódóan óvodai játékos foglalkozásokat szervez víz–érték fókusszal a klímaváltozás elleni világnaphoz kapcsolódóan.

A program keretében siófoki óvodákba látogatunk el előzetes egyeztetés alapján, ahol a vízzel kapcsolatos játékos foglalkozást tartunk arról, milyen fontos a klímaváltozás korában a tudatos vízfelhasználás, a vízbázisok védelme, illetve hogy ne terheljük a környezetünket például a csatornába nem való dolgokkal.

A foglalkozást követően a gyerekek különböző játékos feladványok megoldásával adhatnak számot a hallottakról, értékes ajándékokért.

Jelenleg szervezés alatt. Bővebb információk később.

A programváltozás jogát fenntartjuk. 

 

Széchenyi 2020, Kohéziós Alap logó