VÍZ VILÁGNAPI KVÍZJÁTÉK

VÍZ VILÁGNAPI ONLINE KVÍZJÁTÉK EREDMÉNYHIRDETÉSE

A 2020. évi víz világnapi programsorozat részeként meghirdetett vizes tematikájú kérdésekből összeállított online kvízjátékunk sorsolása megtörtént a helyes pályázatok beküldői között.
Nagy örömünkre szolgál, hogy az általunk meghirdetett játékokban ezúttal is sokan aktívan részt vettek, köszönjük mindenkinek.

Nyerteseink az alábbiakban olvashatók:

– Rentler Frigyesné
– Kovács Tamás

A szerencséseket a megadott elérhetőségeiken értesítjük, köszönjük, hogy velünk játszottak!


 

ÁPRILIS VÉGÉIG KITÖLTHETŐ A VÍZ VILÁGNAPI ONLINE KVÍZJÁTÉKUNK         

A koronavírus-fertőzés miatt kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a víz világnapja alkalmából meghirdetett online kvízjátékunk kitöltési határidejét meghosszabbítottuk. Továbbra is várjuk a helyes megfejtéseket, április 30-ig. Az eredményhirdetésre előreláthatólag májusban kerül majd sor.

Köszönjük, hogy velünk játszanak.

 

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. 2020. évi víz világnapi programsorozata keretében elindítja online kvízjátékát. A kvízt helyesen kitöltők között értékes ajándékcsomagokat sorsolunk ki.

A játékhoz nem kell mást tennie, csak megválaszolni az alábbi kérdéseinket, majd – neve és elérhetősége megadásával (a telefonszám mezőjébe kizárólag számokat írjon) – beküldeni az űrlapot.

A kvízjáték 2020. február 14-től 2020. március 22-ig 2020. április 30-ig tart.

Az űrlap beküldésével a játékos tudomásul vette a Játékszabályzatban és Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárul személyes adatainak a tájékoztatóban leírtak szerinti kezeléséhez.

Mindenkinek jó játékot kívánunk, köszönjük, hogy velünk játszanak!

 

 

A játékszabályzatot és az adatkezelési tájékoztatót elolvastam, megértettem és tudomásul veszem. *