Segítséget nyújtottunk a nagyatádi iskolának

A Nagyatádi Általános Iskola Árpád Fejedelem Tagintézménye 2021. február elején fordult segítségért a helyi üzemvezetőségünkhöz egy, az intézmény udvara alatt húzódó, használaton kívüli ivóvízvezeték folyamatos szivárgásával kapcsolatban. Kollégáink feltárták és elhárították a hibát, és a burkolat helyreállításához is felajánlották segítségüket. Társaságunk évek óta jó kapcsolatot ápol az iskolával, ivókutat is ajándékoztunk már részükre. A társadalmi felelősségvállalás jegyében a mostani hibaelhárítást is térítésmentesen végezték el munkatársaink, ezzel is támogatva az intézményt.

Az intézmény vezetője e-mailben mondott köszönetet társaságunknak.


Tisztelt Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.!

A Nagyatádi Általános Iskola Árpád Fejedelem Tagintézményének (7500 Nagyatád, Árpád u. 2.) minden dolgozója és diákja nevében ezúton szeretném megköszönni, hogy az iskolánk udvarán lévő csőtörést elhárították!

Önzetlen és megtisztelő segítségükkel lehetővé vált, hogy tanulóink részére biztosított programjainkat nem kell csökkenteni, azokat megvalósíthatjuk!

Munkájukat még egyszer tisztelettel köszönöm!


U j v á r i  T o m o r
Nagyatádi Általános Iskola
Árpád Fejedelem Tagintézménye
tagintézmény-vezető

 

Kollégáink segítségével válik zöldebbé Balatonfűzfő

Társaságunk nagyszerű kapcsolatot ápol a balatonfűzfői önkormányzattal, amely rendszeresen szervez faültetési akciókat a településen.  Balatonalmádi Üzemvezetőségünk dolgozói – a Balatonalmádi Ivóvíz- és a Balatonfűzfői Szennyvíz-művezetőség képviseletében – 2021-ig öt alkalommal csatlakoztak a kezdeményezésekhez. 2020-ban például 10 db facsemetét ültettek el a tobruki városrészben, a strand parkolójában, 2021-ben pedig ugyanott, valamint a József Attila utcában előre elkészített ültetőgödrökbe helyeztek ki 30 db korai juharfát a település által biztosított gazdag termőföldpótlással és karózással, a helyi lakossággal együttműködve.

A fotón kollégáink szerepelnek a balatonfűzfői Településfásítási Program keretében.

A fotón kollégáink szerepelnek a balatonfűzfői Településfásítási Program keretében.


A DRV is segítette a nagyatádi állatmenhelyet

A Nagyatádi Természet- és Állatvédő Egyesület üzemeltetésében lévő telepen folyamatosan több mint száz kutyáról gondoskodnak. Az állatok rendszeres etetése és gondozása sok munkát és komoly anyagi terhet jelent. A kutyák ellátásához szerencsére naponta érkeznek felajánlások, magánszemélyek és cégek segítenek főleg száraztáppal és kisebb-nagyobb összegekkel. A támogatók sorát 2020-ban társaságunk is gyarapította, kollégáink a telep szennyvizének térítésmentes kiszippantásával és elszállításával segítettek a mindennapi működésben.