Vissza

Rajzpályázat eredményhirdetése

Örömmel tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy az európai uniós forrásból finanszírozott, KEHOP-2.1.7-19-2019-00009 azonosítószámú, Vízbázisvédelem és tudatos vízfelhasználás a klímaváltozás korában elnevezésű projektünk keretében 2021. január 14-én meghirdetett, víz világnapjához kapcsolódó rajzpályázatunkra rekordszámú, összesen 372 db alkotás érkezett a különböző kategóriákban, amelyekért ezúton is köszönetet mondunk a lelkes alkotóknak és segítőiknek.

A TUDATOS VÍZFELHASZNÁLÁS szlogennel fémjelzett pályázatra beérkezett rajzokat szakmai zsűri bírálta el, és a beküldött alkotások közül a három legjobbat díjazta korosztályonként. A bírálat során elsőrendű szempont volt, hogy mi az alkotó mondanivalója, illetve milyen módon kapcsolódik az alkotás a megadott jelmondathoz.

Örömmel láttuk, hogy a feladat egyaránt elgondolkodtatta az óvodás és az iskoláskorú gyerekeket, valamint a felnőtteket is, a pályaművek különféle nézőpontokból, rendkívül változatosan megjelenítve mutatják be a tudatos vízfelhasználást.

A rajzpályázat díjazottjainak a szervezők ezúton is gratulálnak, és hamarosan felveszik velük a kapcsolatot a megadott elérhetőségeik egyikén:

Óvodás:

 1. helyezett: Szennyai Szintia
 2. helyezett: Kerekes Imre
 3. helyezett: Baumann Léna

Általános iskolás:

 1. helyezett: Vig Máté
 2. helyezett: Fritz Léna
 3. helyezett: Kocsis Hédi

Középiskolás:

 1. helyezett: Hajnal Anna
 2. helyezett: Szegedi Zsófia
 3. helyezett: Vig Roland

Felnőtt:

 1. helyezett: Barancsi Nikolett
 2. helyezett: Boros János Tamás
 3. helyezett: Horváth Franciska Kaniraya

A világjárvány fellángolása miatti korlátozások sajnos nem tették lehetővé, hogy a hagyományokhoz híven március 22-én egy nagyszabású szórakoztató és ismeretterjesztő víz világnapi rendezvény keretében mutassuk be az alkotásokat, ezért a társaság 2021. április 15. és május 30. között Siófok Fő terén szabadtéri kiállítás keretében teszi közzé a 100 legötletesebb és legkreatívabb pályamunkát.


A+ A-