Vissza

Kórházi szeretetcsomag a DRV Zrt.-től

2021. április 16-án pénteken társaságunk adományokat adott át a Siófoki Kórház-Rendelőintézet dolgozóinak a Kórházi szeretetcsomag kezdeményezés keretében.

A DRV Zrt. számára kiemelten hangsúlyos a társadalmi felelősségvállalás, mások támogatása, így azonnal és örömmel csatlakoztunk a mozgalomhoz adományozóként. A koronavírus-világjárvány rávilágított, mennyire fontos, hogy kifejezzük a köszönetünket és a megbecsülésünket azok iránt, akik a frontvonalban dolgoznak – mint például sokan a mi kollégáink közül is, akik minden körülmények között biztosítják a víziközmű-szolgáltatást. Ugyanilyen hétköznapi hősök az egészségügyi dolgozók, akik rendkívüli leterheltség mellett is fáradhatatlanul végzik a munkájukat, ápolják a betegeket.

Bevásároltunk hát frissítő finomságokból (kávé, tejszín, tea, édesség, mézek, üdítők, szörpök stb.), és mozgósítottuk a kollégáinkat is. Volt, aki több kilónyi sajtos tallért sütött, melyeket egy-egy kedves üzenettel díszítve rakott csomagokba, és amire a legbüszkébbek vagyunk, 185 gyerekrajzot és szeretetüzenetet küldtek a munkavállalóink és az ő ismerőseik, hogy ezeken keresztül is kifejezzék szeretetüket, és köszönetet mondjanak az orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak és a kórház valamennyi dolgozójának áldozatos munkájukért.

Bízunk benne, hogy a testet és a lelket egyaránt ápoló és felfrissítő DRV-s adománnyal szebbé és egy kicsit könnyebbé tehetjük a napjaikat. Ezúton is üzenjük, hogy a DRV Zrt. 1800 fős kollektívája és az ő gyermekeik nagy szeretettel gondolnak rájuk, és nagyon hálásak nekik.

 

Friss hírekért, aktualitásokért kövesse Facebook-oldalunkat is!


A+ A-