Vissza

Kiemelt felkészültség az üdülőövezetekben

Kiemelt felkészültség az üdülőövezetekben

Hosszabb nyitva tartással, többnyelvű tájékoztatókkal és ivóvízzel várja ügyfeleit idén nyáron is DRV Zrt.
 
 
Siófok, 2015. július 3. – A korábbi évek tapasztalataira építve 2015 nyarán is fokozott vízfelhasználással és megnövekedett számú ügyfél megkereséssel számol a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. a Balaton és a Velencei tó üdülőkörzetében lévő településeken. Az ügyintézés gördülékenységének, kényelmének biztosítása érdekében a következő hónapokban kiemelt felkészültséggel várják ügyfeleiket az ügyfélfogadó irodák.
 
A DRV Zrt. mint felelős szolgáltató, számos intézkedést tesz a színvonalas ügyfélfogadáshoz szükséges háttér biztosításához. A nyári hónapok kiemelt felkészülést igényelnek a Társaság részéről, hisz szolgáltatási területén két kiemelkedő turisztikai célpont is található.
 
A Balaton és a Velencei tó környéki településeken az év legmelegebb hónapjaiban megnövekedett lélekszám fokozott vízfelhasználást és ezzel együtt növekvő számú ügyintézést is jelent. Az üdülőkörzetekben lévő ügyfélszolgálati pontjain – Velencén és Fonyódon - június, július és augusztus hónapokban a munkanapokon 8:00 – 15:00, csütörtökön 8:00 – 18:00 között várják a felhasználókat, a siófoki, keszthelyi és balatonfüredi ügyfélszolgálati irodák pedig a megszokott módon hétfőtől péntekig 8:00 – 15:00 között vannak nyitva, csütörtökön hosszított, 20:00 óráig tartó ügyfélfogadással.
Az ügyfélfogadó irodákon kívül a DRV Info Vonalán a 36 40 240 240-es telefonszámon is áll felhasználóink rendelkezésére.
A külföldi ügyfelek megfelelő tájékoztatása érdekében a Társaság négynyelvű információs táblákat helyez ki ügyfélszolgálatain.
A nyári hőségre felkészülve a DRV Zrt. ügyfélfogadó pontjain ivóvízzel várja ügyeiket intéző felhasználóit. A Társaság kiemelt felelősséget érez az ivóvízfogyasztás fontosságának hangsúlyozásával kapcsolatban.
Az ügyintézésről és nyitva tartásokról mindig aktuális információk érhetőek el a DRV honlapján, a www.drv.hu-n.

A+ A-