Vissza

Figyelemfelhívás orfűi Felhasználók számára

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai a településen folyamatosan vizsgálatokat folytatnak a hálózati vízveszteség felkutatása érdekében, amely tevékenységgel a rejtett csőtöréseket is felmérik. A vizsgálattal megelőzhető a komolyabb problémák kialakulása.  A szakemberek az érintett ingatlanokat két alkalommal keresik fel, első esetben a vízóra aknába egy mérő eszközt helyeznek, majd ezt követően egy másik alkalommal eltávolítják azt, amelyből kiolvassák az adatokat.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az elmúlt napokban felbukkantak olyan személyek a településen akik vízműveseknek adták ki magukat és vízmérő ellenőrzésre hivatkozva akartak bejutni az ingatlanokba.

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. nyomatékosan felhívja a lakosság figyelmét, hogy az udvarra vagy a lakásba csak a Társaság által azonosításra használt fényképes, sorszámmal ellátott, a személyazonosító igazolvánnyal együtt érvényes igazolvánnyal rendelkező, valamint a DRV Zrt. logójával ellátott munkaruhát viselő szakembereket engedjenek be. A Társaság hibafeltáró munkatársai DRV feliratú  gépjárművel közlekednek.

A Vízmű munkatársai a vízmérő leolvasások időpontját egységes, logóval ellátott értesítőn helyezik ki a lakások bejárati ajtajára, melyről minden esetben értesülhetnek az érintettek. A vízmérő soron kívüli ellenőrzését vagy vízmintavételt csak a fogyasztók megrendelésére, belső nyomtatványokkal és jegyzőkönyvekkel rendelkező kollégák végzik, előre egyeztetett időpontban, mint ahogyan a belső csatornahálózat tisztítását is. Kérjük tehát, hogy minden esetben győződjenek meg az ilyen munkák elvégzésére hivatkozó személyek azonosságáról.


A+ A-