Vissza

Felújítási munkálatok kezdődnek Hévízen

Tisztelt Felhasználónk!

A DRV Zrt. Építésszervezési és Irányítási Osztálya végzi Hévízen a Széchenyi István utcában az NA 150 mm-es ellátó ivóvízvezeték felújítási munkáit, a Kölcsey Ferenc utca és a Vörösmarty utca közötti szakaszon.

A tárgyi útszakaszon a Magyar Közút Kht. útburkolat felújítási munkákat fog végezni 2018. június 15-ig bezárólag, ezért a burkolat felújítás előtt az ivóvíz hálózat kiváltása, cseréje is szükséges, melyet az üzemeltető DRV Zrt. saját beruházásában valósít meg.

A tervezett vezeték kiváltási munkák kiemelt prioritással bírnak mind a főút ezen szakaszának burkolat felújítása, mind Hévíz város biztonságos vízellátása miatt, ezért kérjük szíves együttműködésüket a kivitelezési munkák folyamatosságának biztosítása érdekében.

A vezetéképítési munkákat a Széchenyi utca érintett szakaszán három ütemben végzi a Társaság. Mindhárom ütem esetén ideiglenes forgalmi rend bevezetése várható, melyről a munkák megkezdése előtt a kihelyezett ideiglenes táblázási rend, az érintettek felé kiadott tájékoztató, illetve a helyi hirdetőújságban megjelenő hirdetmény útján tájékozódhat.

A munkálatok tervezett ideje: 2017.10.24-2018.02.16.

A befejezési határidő az időjárás függvényében módosulhat.

Napi munkavégzés: reggel 7 órától délután 16 óráig.

Felelős műszaki vezető: Zicsi-Liess Tamás (telefon: 06-84/506-191)

Felelős építésvezető: Márkus Miklós (telefon: 06-84/501-112)

A kivitelezési munkák az ivóvíz minőségét nem befolyásolják, az a munkálatok ideje alatt is fogyasztható minőségű lesz.

 

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

 

Tisztelettel:   

DRV Zrt.


A+ A-