Vissza

A DRV Zrt. csapvíz-automatákat biztosít a nyári hőségben

A DRV Zrt. csapvíz-automatákat biztosít a nyári hőségben

Siófok, 2015. július 17. – A nyári kánikula minden szervezet számára megterhelő. Legyen az idős, vagy fiatal, a megfelelő folyadékpótlás elengedhetetlen a nyári hőségben. A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. felelős víziközmű szolgáltatóként díjmentesen igénybe vehető csapvíz-autómatákat helyez ki Siófok több központi pontján.

A csapvízfogyasztás fontosságát a Társaság egész évben kiemelt ügyként kezeli, de a nyári szezonban még hangsúlyosabb szerep jut az ezt célzó akcióknak. A tavalyi pozitív visszajelzésekre reagálva idén is ivókutakat helyez ki Siófokon aRendőrkapitányságra, a Fő térre és az ügyfélszolgálati irodájába. A készülékek megjelenésével újból felhívja a figyelmet a csapvízfogyasztás jelentőségére, hiszen a csapvíz a legbiztonságosabb élelmiszer, a nyári melegben pedig ez a legmegfelelőbb és legelérhetőbb folyadékforrás mindenki számára.

A Szolgáltató szakemberei hangsúlyozták, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. mint az ország elsőszámú víziközmű-szolgáltatója,  kiemelt fontosságúnak tartja szerepvállalását, és  igyekszik minden eszközt megragadni, hogy a szolgáltatási területén élők számára egészséges csapvízhez jutást biztosítson a nyári melegben.

A DRV Zrt. kiemelt odafigyeléssel készül a nyári szezonra. A Társaság ügyfélszolgálatain lehetőséget kínál a vízfogyasztásra, de a közterületi ivóvíz biztosításán túl teljes szolgáltatási területén is zavartalan vízellátást szolgáltat a nyári időszakban megnövekedett felhasználás idején is.


A+ A-