Vissza

Zavartalan vízellátást biztosított a DRV Zrt. a Balaton környékénFolytatódik a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. szolgáltatási területének bővülése

Folytatódik a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. szolgáltatási területének bővülése

Siófok, 2014. január 16.- Folytatódik a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. szolgáltatási területének bővülése. 2014. január 1-jétől újabb 13 településen vette át az üzemeltetési feladatokat a cég. A DRV ezzel az ország 6 megyéjében immár több mint 370 településen biztosítja a víziközmű-szolgáltatást.

Kazsok, Kaposmérő, Kaposfő, Kőkút, Kiskorpád, Kisasszond településeken az ivóvíz-rendszerek, Mecseknádasdon az ivóvíz- és szennyvízrendszer, Sávoly településen pedig a szennyvíz-rendszer üzemeltetését vette át a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.

Csokonyavisonta, Bélavár, Heresznye, Rinyaújlak és Vízvár településeken a szolgáltatásbővülést követően az év elejétől az ivóvíz-rendszerek üzemeltetését is a Társaság végzi.

A DRV stabil műszaki és állami tulajdonosi háttere, képzett szakembergárdája és kialakult szolgáltatási gyakorlata garancia a települések felhasználóinak biztonságos ellátására. A Társaság megfelel a víziközmű törvény támasztotta feltételeknek, amelynek alapján az elsők között kapta meg a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal részéről a működési engedélyt.

A DRV Zrt. az elmúlt években kiemelt figyelmet fordított az ellátásbiztonságra, az átlátható és hatékony gazdálkodásra, valamint az ügyfélbarát, önkormányzatok igényeihez is rugalmasan alkalmazkodó szolgáltatásra. Az érintett önkormányzatok egyöntetű véleménye, hogy a DRV-hez való csatlakozás biztonságos, hosszú távon is kifizetődő stratégiai megoldást jelent számukra, így nyugodtan várják az előttük álló feladatokat.

Az víziközmű törvény megjelenése óta 4 megyéből, több mint 70 új település csatlakozott a DRV Zrt-hez, amelynek nyomán mintegy 80 ezerrel nőtt az ellátott lakosság száma. A cég stabil hátterére támaszkodva zavartalanul integrálta az átvett területeket, mindvégig megőrizve az ellátásbiztonságot és fejlesztve a szolgáltatási színvonalat.