Vissza

Ivóvízvezeték-kiváltási munkák Marcali településen

Tisztelt Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a DRV Zrt. Építésszervezési és -irányítási Osztálya végzi a Marcali Város Önkormányzata által megrendelt ivóvízvezeték-kiváltási és burkolatfelújítási munkákat a marcali Rákóczi utcában a keleti oldalon, a Park és a Petőfi utcák, illetve a nyugati oldalon a Posta köz és a Petőfi utca között, az ivóvízellátás üzembiztonságának növelése érdekében.

A kiváltandó vezetékek a keleti oldalon az aszfaltos járda szélét és a zöldterületet, a nyugati oldalon a parkolósávot, a zöld területet érintik. A munkálatok ideje alatt az érintett ingatlanokra, üzletekbe a gyalogos forgalom folyamatosan biztosított lesz, az érintett parkolósávot azonban lezárjuk, ezért kérjük, gépjárműveikkel a munkavégzés alatt ott ne parkoljanak.

A munkavégzés időtartama: 2020. 11. 11. – 2020. 12. 20. között

Napi munkavégzés időszaka: reggel 7 órától délután 16 óráig.

Felelős műszaki vezető: Zicsi-Liess Tamás, telefon: 06 84 506 191, e-mail: zicsi.tamas@drv.hu

Felelős építésvezető: Márkus Miklós, telefon: 06 84 501 301, e-mail: markus.miklos@drv.hu

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a vízvezeték-kiváltási munkák során ideiglenes vízhiány, nyomáscsökkenés és zavarosabb víz jelenléte előfordulhat. Ha ilyesmit tapasztalnak, kérjük, értesítsék társaságunkat a +36 80 240 240-es, ingyenesen hívható telefonszámon. A hosszabb ideig tartó vízhiányról – amikor a régi és az új vezeték összekötése történik – a helyben szokásos módon, előzetesen tájékoztatjuk az érintett felhasználókat. Az ivóvíz a kivitelezési munkák alatt végig fogyasztható minőségű lesz.

 

Türelmüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

 

Tisztelettel:                                      

DRV Zrt. Építésszervezési és -irányítási Osztály


A+ A-