A DRV Zrt. Építésszervezési és -irányítási Osztálya 2017. április 1-je óta a fejlesztési főmérnök vezetése alatt végzi munkáját. Két telephellyel rendelkezik: Zamárdiban és Kincsesbányán.

Küldetésünk, hogy megrendelőink jogos igényeit figyelembe véve hosszú távú együttműködés keretén belül első osztályú szolgáltatást nyújtsunk mind az építés-kivitelezés, mind a mérnöki szolgáltatások terén.

Tevékenységünk színvonalas teljesítése mellett fontos számunkra a minőségbiztosítás és a környezetvédelem elvárásainak teljesítése, az épített környezet védelme.

A Társaság tevékenységi körébe tartozik elsősorban az ivóvíz- és szennyvízvezeték-hálózatok építése kis és közepes átmérőben (NA 80 mm átmérőtől az NA 800 mm csőátmérőig), valamint nagy átmérőtartományban (NA 800 mm felett), a különböző korszerű alapanyagú csőhálózati rendszereket felhasználva (acél-, gömbgrafitos öntöttvas-, műanyag alapú KPE-, KMPVC-, KGPVC-csövek).

Üzemegységünk foglalkozik továbbá mélyépítési szerkezetek építésével és gépészeti szerelésével (aknák, átemelők, egyéb műtárgyak, nyomásfokozók, medencék), valamint meglévő közműhálózatok rekonstrukciós felújításával.

Tevékenységeink közé tartozik még a komplett ivóvíz- vagy szennyvízgépészeti rendszerek szerelése.

Sokrétű tevékenységünk egyik eleme továbbá a különféle út-, járda- és térburkolatok építése, helyreállítása, földmunkával kiegészítve.

A kiviteli munkák elvégzését tapasztalt szakembergárdával, valamint nagy teljesítményű földmunkagépekkel (ATLAS 1704, JCB 2, 3 CX, LIEBHERR 310), műhelyautóval, billenőplatós és fix tehergépkocsikkal, korszerű építőipari kisgépekkel biztosítjuk.

Az Építésszervezési és -irányítási Osztály általános működési területe a Balaton északi-déli partja, illetve Zala és Somogy megyék térsége, valamint Székesfehérvár és a Velencei-tó környéke, de vállaljuk a  kiviteli munkák elvégzését egyéb térségekben is.

Vállaljuk:

  • ivóvízvezeték- és szennyvízvezeték-építési és -kiváltási kiviteli munkák teljes körű elvégzését;
  • a szennyvízvezeték-hálózaton meghibásodott vagy kontrás vezetékszakaszok cseréjét, beleértve a tisztítóaknák felújítását vagy cseréjét is, illetve a meghibásodott házi szennyvízbekötések komplett cseréjét;
  • ivóvíz- és szennyvízbekötő vezetékek kiépítési munkáit;
  • beton-, aszfalt-, díszkőburkolatok építési, felújítási munkáinak elvégzését;
  • a DRV Zrt. működési területén lakatosmunkák ellátását;
  • KPE-, acélcsőhegesztések és az ezekkel kapcsolatos szerelvényezési munkák ellátását;
  • nagy átmérőjű csőtöréseknél felmerülő lakatosmunkák elvégzését;
  • ivóvízműtárgyak teljes körű felújítási munkáit.

Elérhetőségeink:

DRV Zrt. Építésszervezési és -irányítási Osztály

Cím: 8609 Zamárdi, Tóközi út

E-mail: epitesvezetoseg@drv.hu

Építésszervezési és -irányítási osztályvezető: Zicsi Liess Tamás, telefon: +36 84 506 191

Hálózatmegújítási csoportvezető (Zamárdi): Márkus Miklós, telefon: +36 84 501 301

Építésszervezési és -előkészítő csoportvezető (Zamárdi): Barkóczi Gábor, telefon: +36 84 501 227

Technológiaszerelési csoportvezető (Kincsesbánya): Vázsonyi Zoltán, telefon: +36 22 584 205

A fotó a siófoki Tanácsház utcai vezeték-kiváltási munkákat mutatja be távolabbról. A képre kattintva a fotó nagyobb felbontásban nyílik meg. A fotó a siófoki Tanácsház utcai vezeték-kiváltási munkákat mutatja be közelebbről. A képre kattintva a fotó nagyobb felbontásban nyílik meg.

A fotó a siófoki Tanácsház utcai vezeték-kiváltási munkákat mutatja be, a munkaterületen új csövek szemléltetésével. A képre kattintva a fotó nagyobb felbontásban nyílik meg. A fotó a siófoki Tanácsház utcai vezeték-kiváltási munkákat mutatja be. A vezeték-kiváltást elvégezték, a feltört útszakasz feltöltése folyamatban. A képre kattintva a fotó nagyobb felbontásban nyílik meg.