A DRV Zrt. Építésszervezési és -irányítási Osztálya 2017. április 1-je óta a fejlesztési főmérnök vezetése alatt végzi munkáját. Két telephellyel rendelkezik, Zamárdiban és Kincsesbányán.

Küldetésünk, hogy megrendelőink jogos igényeit figyelembe véve hosszú távú együttműködés keretén belül első osztályú szolgáltatást nyújtsunk mind az építés-kivitelezés, mind a mérnöki szolgáltatások terén.

Tevékenységünk színvonalas teljesítése mellett fontos számunkra a minőségbiztosítás és a környezetvédelem elvárásainak teljesítése, az épített környezet védelme.

A Társaság tevékenységi körébe tartozik elsősorban az ivóvíz- és szennyvízvezeték-hálózatok építése hagyományos nyíltárkos, csőroppantásos technológiával kis és közepes átmérőben (NA 80 mm átmérőtől az NA 400 mm csőátmérőig), valamint nagy átmérőtartományban (NA 400 mm felett), a különböző korszerű alapanyagú csőhálózati rendszereket felhasználva (acél-, gömbgrafitos öntöttvas-, műanyag alapú KPE-, KMPVC-, KGPVC-csövek).

Szervezeti egységünk foglalkozik továbbá mélyépítési szerkezetek építésével és gépészeti szerelésével (aknák, átemelők, egyéb műtárgyak, nyomásfokozók, medencék), valamint meglévő közműhálózatok rekonstrukciós felújításával.

Tevékenységeink közé tartozik még a komplett ivóvíz- vagy szennyvízgépészeti rendszerek szerelése.

Sokrétű tevékenységünk egyik eleme továbbá a különféle út-, járda- és térburkolatok építése, helyreállítása, földmunkával kiegészítve.

A kiviteli munkák elvégzését tapasztalt szakembergárdával, valamint nagy teljesítményű földmunkagépekkel (SANY SY155W forgókotró, JCB 3 CX univerzális munkagépek, JCB minikotró, GEHL homlokrakodó), műhelyautóval, billenőplatós KCR darus tehergépkocsikkal, korszerű építőipari kisgépekkel biztosítjuk.

Az Építésszervezési és -irányítási Osztály általános működési területe a Balaton északi- és déli partja, illetve Zala és Somogy vármegyék térsége, valamint Székesfehérvár és a Velencei-tó környéke, de vállaljuk a  kiviteli munkák elvégzését egyéb térségekben is.

Vállaljuk:

•          ivóvízvezeték- és szennyvízvezeték-építési és -kiváltási kiviteli munkák teljes körű elvégzését;

•          a szennyvízvezeték-hálózaton meghibásodott vagy kontrás vezetékszakaszok cseréjét, beleértve a tisztítóaknák felújítását vagy cseréjét is, illetve a meghibásodott házi szennyvízbekötések komplett cseréjét;

•          ivóvíz- és szennyvízbekötő vezetékek kiépítési munkáit;

•          beton-, aszfalt-, díszkőburkolatok építési, felújítási munkáinak elvégzését;

•          lakatosmunkák ellátását;

•          KPE-, acélcsőhegesztések és az ezekkel kapcsolatos szerelvényezési munkák ellátását;

•          nagy átmérőjű csőtöréseknél felmerülő lakatosmunkák elvégzését;

•          ivóvízműtárgyak teljes körű felújítási munkáit.

Elérhetőségeink:

DRV Zrt. Építésszervezési és -irányítási Osztály

Cím: 8609 Zamárdi, Tóközi út

E-mail: epitesvezetoseg@drv.hu

Építésszervezési és -irányítási osztályvezető: Zicsi-Liess Tamás

E-mail: zicsi.tamas@drv.hu

Hálózatmegújítási csoportvezető (Zamárdi): Márkus Miklós

E-mail: markus.miklos@drv.hu

Építésszervezési és -előkészítő csoportvezető (Zamárdi): Barkóczi Gábor

E-mail: barkoczi.gabor@drv.hu

Technológiaszerelési csoportvezető (Kincsesbánya): Vázsonyi Zoltán

E-mail: vazsonyi.zoltan@drv.hu

A fotó a siófoki Tanácsház utcai vezeték-kiváltási munkákat mutatja be távolabbról. A képre kattintva a fotó nagyobb felbontásban nyílik meg.

Építési munka zajlik, csővezetéket telepítenek, ennek részlete van a fotón

A fotó a siófoki Tanácsház utcai vezeték-kiváltási munkákat mutatja be, a munkaterületen új csövek szemléltetésével. A képre kattintva a fotó nagyobb felbontásban nyílik meg.

Építési munka zajlik, csővezetéket telepítenek, ennek részlete van a fotón