Építési munkák

A DRV Zrt. Közműépítési Osztálya 2017. április 1-je óta a fejlesztési főmérnök vezetése alatt végzi munkáját a zamárdi telephelyen.

Küldetésünk, hogy a megrendelők jogos igényeit figyelembe véve hosszú távú együttműködés keretén belül első osztályú szolgáltatást nyújtsunk mind az építés-kivitelezés, mind a mérnöki szolgáltatások terén, emellett fontos számunkra a minőségbiztosítás és a környezetvédelem elvárásainak teljesítése, az épített környezet védelme.

A társaság tevékenységi körébe tartozik elsősorban az ivóvíz- és szennyvízvezeték-hálózatok építése hagyományos nyíltárkos, csőroppantásos technológiával kis és közepes átmérőben (NA 80 mm átmérőtől az NA 400 mm csőátmérőig), valamint nagy átmérőtartományban (NA 400 mm felett), a különböző korszerű alapanyagú csőhálózati rendszereket felhasználva (acél-, gömbgrafitos öntöttvas-, műanyag alapú KPE-, KMPVC-, KGPVC-csövek).

Szervezeti egységünk foglalkozik továbbá mélyépítési szerkezetek építésével és gépészeti szerelésével (aknák, átemelők, egyéb műtárgyak, nyomásfokozók, medencék), valamint meglévő közműhálózatok rekonstrukciós felújításával.

Tevékenységeink közé tartozik még a komplett ivóvíz- vagy szennyvízgépészeti rendszerek szerelése, a különféle út-, járda- és térburkolatok építése, helyreállítása, földmunkával kiegészítve.

A kiviteli munkák elvégzését tapasztalt szakembergárdával, valamint nagy teljesítményű földmunkagépekkel (SANY SY155W forgókotró, JCB 3 CX univerzális munkagépek, JCB minikotró, GEHL homlokrakodó), műhelyautóval, billenőplatós KCR darus tehergépkocsikkal, korszerű építőipari kisgépekkel biztosítjuk.

A Közműépítési Osztály általános működési területe a Balaton északi- és déli partja, illetve Zala és Somogy vármegyék térsége, valamint Székesfehérvár és a Velencei-tó környéke, de vállaljuk a  kiviteli munkák elvégzését egyéb térségekben is.

Vállaljuk:

•          ivóvízvezeték- és szennyvízvezeték-építési és -kiváltási kiviteli munkák teljes körű elvégzését;

•          a szennyvízvezeték-hálózaton meghibásodott vagy kontrás vezetékszakaszok cseréjét, beleértve a tisztítóaknák felújítását vagy cseréjét is, illetve a meghibásodott házi szennyvízbekötések komplett cseréjét;

•          ivóvíz- és szennyvízbekötő vezetékek kiépítési munkáit;

•          beton-, aszfalt-, díszkőburkolatok építési, felújítási munkáinak elvégzését;

•          lakatosmunkák ellátását;

•          KPE-, acélcsőhegesztések és az ezekkel kapcsolatos szerelvényezési munkák ellátását;

•          nagy átmérőjű csőtöréseknél felmerülő lakatosmunkák elvégzését;

•          ivóvízműtárgyak teljes körű felújítási munkáit.

Elérhetőségeink:

DRV Zrt. Közműépítési Osztály

Cím: 8609 Zamárdi, Tóközi út

E-mail: epitesvezetoseg@drv.hu

Közműépítési osztályvezető: Zicsi-Liess Tamás

E-mail: zicsi.tamas@drv.hu

Hálózatmegújítási csoportvezető: Márkus Miklós

E-mail: markus.miklos@drv.hu

Technológiaszerelési csoportvezető: Barkóczi Gábor

E-mail: barkoczi.gabor@drv.hu

A siófoki Tanácsház utcai vezeték-kiváltási munkák

Csővezeték telepítése

A siófoki Tanácsház utcai vezeték-kiváltási munkák, új csövek a munkaterületen

Építési munka és csővezeték telepítése