Diák rajzol az asztalnál ülve

(2023. 10. 17.)

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. 2023-ban elindította Zöld program megnevezésű edukációs programját, mellyel társaságunk célja, hogy megismertessük az általános- és középiskolás korosztályt a DRV Zrt. tevékenységeivel: az ivóvízszolgáltatással, a szennyvízelvezetéssel és -tisztítással, továbbá a vízbázisvédelem és a csatornaillemtan fontosságával, elősegítve a környezettudatos, takarékos és felelős víz- és csatornahasználóvá válásukat.

A Zöld program keretében társaságunk munkatársai igény esetén, szívesen tartanak ~ 1 órás előadást a fenti témában működési területünk intézményeiben, szabadkapacitás függvényében.

Az igényt jelezni a kommunikacio@drv.hu e-mail címen lehet, a tervezett időpont előtt legalább 7 nappal. Az e-mail tárgyában kérjük feltüntetni a Zöld program megnevezést, valamint az e-mail szövegében a tervezett időpontot, az intézmény nevét és címét, a csoport létszámát továbbá a kapcsolattartó nevét, e-mail címét és telefonszámát, akit a részletek egyeztetése érdekében munkatársaink felkereshetnek.