Vissza

Tájékoztató a balatonalmádi ivóvízvezeték-felújítási munkákról

Ivóvízvezeték-felújítási munkák Balatonalmádiban, a Szabadság úton

Tisztelt Felhasználóink!

Társaságunk 2023. szeptember közepétől 2024. április végéig ivóvízvezeték-kiváltási munkákat végez Balatonalmádiban, a Szabadság út Noszlopy Gáspár utca és Veszprémi út közötti szakaszán. A vezetékrekonstrukció során mintegy 580 fm ivóvízvezetéket újítunk fel.

A beruházást teljes egészében a DRV Zrt. finanszírozza, a megvalósítást a társaság Építésszervezési és -irányítási Osztálya végzi. A munkákat 2023. 09. 11. – 2024. 04. 31. között végezzük a Noszlopy Gáspár utca felől haladva.

A vezetékrekonstrukció részeként 61 darab házi ivóvízbekötő vezeték felújítására is sor kerül, melyek kiváltási munkáinak elvégzéséhez kérjük a tisztelt érintetteket, biztosítsák kollégáink részére a vízmérőhelyig történő bejutást. A vízmérőaknában történő munkavégzés időpontját munkatársaink előre egyeztetik majd az ingatlantulajdonossal. Az előzetes megkeresésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a munkák megkezdése előtt postai úton megküldjük az ingatlantulajdonosoknak.

A munkákat az alábbiak szerint, mozgó rendőrlámpás útszűkület mellett fogjuk végezni, naponta kb. 50 fm hosszú szakaszon:

A térképen a vezetékfelújítási munkálatok alatti forgalmi rend ábrája látható

A munkálatok ideje alatt folyamatosan biztosítjuk majd a gépjármű- és gyalogosforgalmat a közterületeken és az ingatlanokat érintően.

Napi munkavégzés ideje: munkanapokon reggel 7 órától délután 16 óráig
Felelős műszaki vezető: Zicsi-Liess Tamás, e-mail: zicsi.tamas@drv.hu
Felelős építésvezető: Márkus Miklós, e-mail: markus.miklos@drv.hu

Felhívjuk figyelmüket, hogy a vízvezeték-kiváltási munkák során ideiglenes vízhiány, nyomáscsökkenés és zavarosabb víz jelenléte előfordulhat. Ha ilyesmit tapasztalnak, kérjük, hogy az üzemeltető DRV Zrt.-t a 06 80/240-240-es telefonszámon értesíteni szíveskedjenek. A hosszabb ideig tartó vízhiányról – amikor a régi és az új vezetékszakasz összekötése történik – a helyben szokásos módon előzetesen tájékoztatjuk az érintett felhasználókat.

Az ivóvíz a kivitelezési munkák alatt végig fogyasztható minőségű lesz.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

 

Friss hírekért, aktualitásokért kövessék Facebook-oldalunkat is!