Vissza

Tájékoztatás ivóvízvezeték kiváltási munkákról

Az ivóvíz ellátás üzembiztonságának növelése érdekében a DRV Zrt. Építésszervezési és Irányítási Osztálya 2017.08.21. és 2017.10.20. között végzi a Balatonlelle, Vasút utca NA 80 mm-es ivóvízvezeték felújítási, és az NA 300 mm-es regionális ivóvízvezeték építési munkáit.

A munkák a Balatonlelle Állomás u. és Lugas u. között a járdában, ill. az aszfaltos út északi irányában, a vasúti pálya oldalán fognak zajlani. Ezen a szakaszon ideiglenes forgalmi rend bevezetésére kerül sor, melyről a kihelyezett táblázási rend ad tájékoztatást. Az ingatlanokra történő ki-és behajtást a munkavégzés alatt folyamatosan biztosítjuk.

A vízvezeték rekonstrukció során előfordulhat zavarosodás, nyomáscsökkenés és ideiglenes vízhiány, mellyel kapcsolatos bejelentéseiket a Társaság 06-40/240-240-es telefonszámán tehetik meg. A kivitelezési munkák az ivóvíz minőségét nem befolyásolják, továbbra is fogyasztásra alkalmas lesz.

Amennyiben a munkálatok során hosszabb ideig tartó vízhiány várható, arról előzetesen a heti hirdető újságban, és a Társaság honlapján adunk tájékoztatást.
 

Kérjük, a munkálatok alatt körültekintően közlekedjenek a munkaterületen!

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

DRV Zrt.