Vissza

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Váltson e-számlára, spóroljon, és teljesítse egy súlyosan beteg gyermek kívánságát!

 

Siófok, 2021. március 29.A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. támogatja a kényelmes, gyors, biztonságos és környezetbarát online számlabefizetésre való átállást: azon felhasználóik, akik most regisztrálnak a Díjnet szolgáltatására, vízdíjszámlájukból egyszeri kedvezményt kapnak. Ezenkívül a társaság és a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány együttműködésének köszönhetően egy beteg gyermek legfőbb kívánságának teljesüléséhez is hozzájárulhatnak.

Ma az online ügyintézés a számlabefizetés legegyszerűbb, leggyorsabb, legbiztonságosabb és leginkább környezetkímélő módja. Azoknak, akik ma még a hagyományos módon intézik a csekkbefizetést, most mindenképpen érdemes regisztrálniuk a Díjnet felületén: a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. kezdeményezésének köszönhetően ugyanis minden regisztráló felhasználójuk egyszeri, bruttó 500 Ft kedvezményt kap a vízszámlájából, amelyet a regisztrációt követően a következő számla végösszegéből írnak jóvá.

Az e-számla-regisztrációval most nemcsak spórolni, hanem jót tenni is lehet: a DRV Zrt. ugyanis minden díjnetes regisztráció után további egyszeri, bruttó 500 Ft összegű támogatást utal a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány számára. Az alapítvány már több mint 4000, 3 és 18 év közötti, életveszélyesen beteg, Magyarországon gyógykezelt gyermek egy-egy legfőbb vágyát teljesítette eddig. Tevékenységének köszönhetően a gyermekek találkozhattak a kedvenc színészükkel, énekesükkel vagy sportolójukkal, kipróbálhattak valami egészen új dolgot, vagy hozzájuthattak egy régóta áhított játékhoz, elektronikai, sport- vagy a tanulásukhoz szükséges eszközhöz is.

 

Hogyan regisztrálhat?

A www.dijnet.hu oldalon, a számlakibocsátói regisztráció menüpontban a DRV Zrt.-t kiválasztva tud az elektronikus vízdíjfizetésre váltani.

 

Ha tehát most vált e-számlára:

  • egyszeri kedvezményben részesülhet,
  • támogathatja a Csodalámpa Alapítványt,
  • óvhatja környezetét, és
  • kényelmesen kezelheti vízdíjszámláit.

 

Esedékes számláiról e-mailben értesítik, csekkjeit befizetheti bankkártyával, internetbankon keresztül, csoportos beszedési megbízással, eseti banki átutalással vagy akár okostelefonnal is.

A promócióban való részvétel feltételeiről és a promóció szabályairól a társaság honlapján tájékozódhat.

 

Bővebben a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítványról:

https://www.csodalampa.hu

 

További információ:

sajto@drv.hu

www.drv.hu

DRV hivatalos Facebook-oldala

 

Friss hírekért, aktualitásokért kövesse Facebook-oldalunkat is!