Vissza

IVÓVÍZVEZETÉK-REKONSTRUKCIÓS MUNKÁLATOK BALATONFÖLDVÁR TELEPÜLÉSEN

Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy Balatonföldváron, a Spur István utcában zajló ivóvízvezeték-rekonstrukciós munkálatokat a Vaffer Kft. végzi a DRV Zrt. megrendelésére.
A vezetékek felújítására a jövőbeni csőtörések megelőzése, valamint a vezeték üzembiztonságának biztosítása miatt van szükség.

A munkálatok elvégzése alatt a Spur István utcában a gépjárműforgalom ideiglenesen korlátozva lesz. Kérjük, hogy a munkálatok ideje alatt körültekintően közlekedjenek a munkaterület térségében!

A munkák során ideiglenes vízhiány, nyomáscsökkenés, zavarosabb víz jelenléte előfordulhat, amennyiben ilyesmit tapasztalnak, kérjük, értesítsék az üzemeltető DRV Zrt.-t a 06-80/240-240-es telefonszámon.

A régi és az új vezeték összekötésekor hosszabb ideig tartó vízhiány várható, amelyről előzetesen tájékoztatjuk az érintett felhasználókat. Az ivóvíz a kivitelezési munkák alatt végig fogyasztható minőségű lesz.
 

A munkálatok tervezett ideje: 2019. 04. 04. – 2019. 05. 30. között. A befejezési határidő az időjárás függvényében módosulhat.

Napi munkavégzés: reggel 7 órától délután 17 óráig.

Felelős építésvezető: Forgó Dezső, telefon: 06-70/422-5196.

 

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

 

Friss hírekért, aktualitásokért kövesse Facebook-oldalunkat is!


A+ A-