Vissza

Ivóvízvezeték-kiváltási munkák Balatonlelle településen

Tisztelt Felhasználóink!

A DRV Zrt. Építésszervezési és -irányítási Osztálya végzi a Balatonlelle Rákóczi u., Rigó u. és Rákóczi u. 67. főút körforgalom között húzódó NA 80 mm átmérőjű ellátó ivóvízvezeték-kiváltási munkáit. A munkák elvégzését az ivóvízellátás üzembiztonságának növelése érdekében kell elvégezni, melyet a DRV Zrt. saját beruházásban valósít meg.

A kiváltandó vezeték a Balatonlelle, Rákóczi u. déli oldalán a járdában húzódik, a tervezett új nyomvonal érinti a gyalogos járdát és a 7-es főút padkáját is.

A munkálatok ideje alatt az ingatlanokra a gépjármű és a gyalogos forgalom folyamatosan biztosított lesz, de kérjük a tisztelt érintetteket, hogy munkaidőben a gépjárművekkel az ingatlanra való ki- és behajtást lehetőség szerint mellőzzék.


Munkavégzés ideje: 2020. 10. 13. - 2020. 12. 20. között.

Napi munkavégzés: reggel 7 órától délután 16 óráig.

Felelős műszaki vezető: Zicsi-Liess Tamás, telefon: 06 84 506 191, e-mail: zicsi.tamas@drv.hu

Felelős építésvezető: Márkus Miklós, telefon: 06 84 501 301, e-mail: markus.miklos@drv.hu


Felhívjuk a figyelmüket, hogy a vízvezeték-kiváltási munkák során ideiglenes vízhiány, nyomáscsökkenés és zavarosabb víz jelenléte előfordulhat. Ebben az esetben kérjük, hogy az üzemeltető DRV Zrt.-t a +36 80 240 240 –es telefonszámon értesíteni szíveskedjenek. A hosszabb ideig tartó vízhiányról – amikor a régi és az új vezeték összekötése történik – a helyben szokásos módon előzetesen tájékoztatjuk az érintett felhasználókat. Az ivóvíz a kivitelezési munkák alatt végig fogyasztható minőségű lesz.


Türelmüket és együttműködésüket előre is köszönjük.


Tisztelettel:  

DRV Zrt. Építésszervezési és -irányítási Osztály

 

Friss hírekért, aktualitásokért kövesse Facebook-oldalunkat is!


A+ A-