Vissza

Ivóvízvezeték-felújítási munkálatok Tihanyban

Aktuális ivóvízvezeték-felújítási munkák Tihanyban, a Kossuth L. utcában

Tisztelt Felhasználóink!

Társaságunk 2022. szeptember 26. és 2022. december közepe között ivóvízvezeték-kiváltási munkákat végez Tihanyban, a Kossuth L. utcában, párhuzamosan két szakaszon – a Csokonai utca és a Bittera Gyula köz között, valamint a Batthyány és a Visszhang utca között.

A munkálatokat mindkét szakaszon a Kossuth L. u. keleti oldali útburkolatában végezzük. A kivitelezés során az alábbi ideiglenes forgalmirend-változások lépnek életbe:

Az I. szakaszon:

 A képen a munkálatok idejére elrendelt útlezárás látható az érintett szakaszokon

 

A II. szakaszon:

A képen a munkálatok idejére elrendelt útlezárás látható az érintett szakaszokon

A munkavégzés ideje: 2022. szeptember 26. – 2022. december vége között

A munkálatok ideje alatt az érintett az ingatlanokat érintően folyamatosan biztosítjuk majd a gépjármű- és gyalogosforgalmat, de kérjük a tisztelt érintetteket, hogy munkaidőben a gépjárművekkel az ingatlanokra való ki- és behajtást lehetőség szerint mellőzzék.

A vezetékrekonstrukció részeként ezen a szakaszon az érintett ivóvízbekötő vezeték felújítására is sor kerül, melyek kiváltási munkáinak elvégzéséhez kérjük, biztosítsák kollégáink részére a vízmérőhelyig történő bejutást. A vízmérőaknában történő munkavégzés időpontját munkatársaink előre egyeztetik majd az ingatlantulajdonossal. Az előzetes megkeresésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a munkák megkezdése előtt postai úton megküldtük az érintetteknek.

Napi munkavégzés ideje: reggel 7 órától délután 16 óráig

Felelős műszaki vezető: Zicsi-Liess Tamás, tel.: 06-84/506-191, e-mail: zicsi.tamas@drv.hu

Felelős építésvezető: Márkus Miklós, tel.: 06-84/501-301, e-mail: markus.miklos@drv.hu

Felhívjuk figyelmüket, hogy a vízvezeték-kiváltási munkák során ideiglenes vízhiány, nyomáscsökkenés és zavarosabb víz jelenléte előfordulhat. Ha ilyesmit tapasztalnak, kérjük, hogy az üzemeltető DRV Zrt.-t a 06 80/240-240-es telefonszámon értesíteni szíveskedjenek. A hosszabb ideig tartó vízhiányról – amikor a régi és az új vezetékszakasz összekötése történik – a helyben szokásos módon előzetesen tájékoztatjuk az érintett felhasználókat. Az ivóvíz a kivitelezési munkák alatt végig fogyasztható minőségű lesz.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

Tisztelettel:    

DRV Zrt. Építésszervezési és -irányítási Osztály

 

Friss hírekért, aktualitásokért kövessék Facebook-oldalunkat is!