Vissza

Forgalmi rend változás Hévízen

A DRV Zrt. Építésszervezési és Irányítási Osztálya végzi Hévízen, a Széchenyi István utcában az NA 150 mm-es ellátó ivóvízvezeték felújítási munkáit, a Kölcsey Ferenc utca és a Vörösmarty utca közötti szakaszon.

A tárgyi útszakaszon a Magyar Közút Kht. útburkolat felújítási munkákat fog végezni 2018. június 15-ig bezárólag, ezért a burkolat felújítás előtt a közmű kiváltása szükséges, melyet az üzemeltető, a DRV Zrt. saját beruházásában valósít meg.

A kivitelezési munkák II. ütemét 2017.11.20-án, hétfőn kezdi meg a Társaság, a Széchenyi utca, Kossuth utca és Petőfi utca közötti szakaszán.

Az ivóvízvezeték kiváltás elvégzéséhez a tárgyi szakaszon az utca déli oldalán lévő sávra, illetve a parkolósávra tereljük a forgalmat a kétirányú közlekedés biztosításához.

Az ideiglenes forgalmi rendváltoztatást az alábbi vázrajz szemlélteti:

 

Kérjük, hogy a munkálatok ideje alatt körültekintően közlekedjenek a munkaterület térségében!

Az ingatlanokra történő ki-és behajtást a munkák alatt folyamatosan biztosítjuk.

Az ivóvíz a kivitelezési munkák alatt végig fogyasztható minőségű lesz, de esetenként előfordulhat ideiglenes vízhiány, nyomáscsökkenés, zavarosodás, melyekkel kapcsolatos bejelentéseiket kérjük a DRV INFO vonalán (06-40/240-240) szíveskedjenek megtenni. A hosszabb ideig tartó vízhiányokról előzetesen értesíteni fogjuk az érintetteket a helyi hirdetőújságban.

Napi munkavégzés: reggel 7 órától délután 16 óráig.

Felelős műszaki vezető: Zicsi-Liess Tamás, tel.: 06-84/506-191

Felelős építésvezető: Márkus Miklós, tel.: 06-84/501-112

 

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

DRV Zrt., Építésszervezési és Irányítási Osztály