Vissza

Figyelem! Csalók telefonálnak a DRV nevében!

Tisztelt felhasználóink!

Értesültünk róla, hogy Balatonlellén és környékén ismeretlen személyek a DRV Zrt. munkatársainak kiadva magukat telefonon csatornatisztítási szolgáltatást ajánlanak a felhasználóknak. Elmondásuk szerint házi bekötővezetéket és gerincvezetéket is tisztítanak.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy társaságunk munkatársai soha nem ajánlanak telefonon ilyen szolgáltatást. Házi bekötések tisztítását és duguláselhárítást a felhasználók által a DRV-infovonalon keresztül tett bejelentések nyomán végeznek. Kollégáink munkaidejük alatt vállalati autóval közlekednek, emblémázott formaruhát viselnek, és rendelkeznek a DRV Zrt. által kiadott személyazonosító igazolvánnyal.

Amennyiben kétségeik merülnének fel, hogy valóban munkatársaink keresték-e fel Önöket, a DRV-infovonalon (06 80 240 240) név alapján ellenőrizhetik hitelességüket.

Kérjük, hogy amennyiben az Önökhöz kiérkező személyek nem tudják igazolni, hogy a DRV Zrt. munkatársai, ne engedjék be őket otthonukba, és ne rendeljenek meg tőlük semmilyen szolgáltatást!

Tisztelettel: Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.

 

Friss hírekért, aktualitásokért kövessék Facebook-oldalunkat is!