Vissza

FELHÍVÁS! Használják figyelmesen és elővigyázatosan a közkutakat is!

A mostani járványügyi helyzetben különösen fontos, hogy odafigyeljünk egymásra. Ez fokozottan érvényes akkor, ha például rövid egyészségügyi sétát teszünk, a szabályozásoknak eleget téve, a településünkön belül. Az ott található közkutak közös használata még nagyobb odafigyelést igényel a jelenlegi pandémiás helyzetben, ezért kérjük, tartsák be az erre vonatkozó alábbi ajánlásainkat.

  • Ha egészségügyi sétára mennek, kérjük, figyeljenek oda, és semmiképp ne igyanak közvetlenül a közkifolyóból. Soha ne puszta kézzel fogják fel a vizet, mindig használjanak valamilyen, a tárolására alkalmas eszközt, például üveget, kulacsot.

  • Ha tehetik, akkor a közkutak használata előtt mossák meg, fertőtlenítsék a kezüket, például az erre alkalmas higiéniás géllel, majd húzzanak kesztyűt.

  • Köhögéssel, tüsszentéssel a közkifolyók felületére is kerülhetnek kórokozók, ezért saját és hozzátartozóik biztonsága érdekében a használatukkor viseljenek maszkot.

  • Kérjük, mindig tartsák meg az előírt 1,5 méteres távolságot másoktól.

Együttműködésüket köszönjük.

A DRV Zrt. folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzet alakulását, és szükség esetén további intézkedéseket vezet be. Munkatársai ebben a kritikus egészségügyi veszélyhelyzetben is felelősségteljesen és elhivatottsággal végzik tevékenységüket. A társaság mindent megtesz az általa biztosított közszolgáltatás zavartalan fenntartása érdekében, melyhez felhasználói segítő együttműködését ezúton is köszöni.

 

Friss hírekért, aktualitásokért kövesse Facebook-oldalunkat is!


A+ A-