Az Év vagyonkezelője díj 2018

A Somogy TV a péntek esti Híradójában (0:45 perctől) beszámolt a Balatoni Fejlesztési Tanács február 8-i üléséről, ahol Társaságunk vezérigazgatója, Volencsik Zsolt az előttünk álló, szükségszerű Balaton-parti fejlesztésekről beszélt, valamint (9:11 perctől) a DRV Zrt. által elnyert, „Év vagyonkezelője” díjról is megkérdezték, melynek elnyerésében – mint mondta - nagy szerepe volt munkatársaink szakértelmének és felelős gazdálkodásának is.

https://bit.ly/2BtGINa
 

Nyílt nap a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztdományi Karán

Nyílt napot szervezett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kara 2019. január 17-én Baján, a leendő vízügyi szakemberek számára. A rendezvény kiváló alkalmat teremtett arra, hogy megismerkedhessenek a középiskolások a vízügy szakmáival, a bajai Karon folyó élettel, valamint a kiállító cégek kínálta munkalehetőségekkel. Az eseményen a Dunántúli Regionális Vízmű is képviseltette magát, ahol az ágazat népszerűsítésén túl a vállalatot is bemutatta az érdeklődő fiatalok számára.

https://bit.ly/2GGEayL

 

Másodlagos tevékenységeinket bemutató kisfilm

Alábbi kisfilmünk a DRV Zrt. másodlagos tevékenységeit mutatja be, ennek keretében betekintést nyújt a hálózati diagnosztikai, vízmérő javítás - és hitelesítési, laboratóriumi vizsgálatok, valamint építési munkálataiba.

Kisfilmünkben ezen tevékenységeinkkel ismertetjük meg szakembereink által, hogy szükség esetén bizalommal fordulhasson hozzánk.

Kiegészítő szolgáltatásaink megrendeléséhez keresse munkatársainkat a lent megadott telefonszámok vagy e-mail címek valamelyikén.

Vízmérő javítás és hitelesítés megrendelése: Tel.: 84/501-166; E-mail: ipszuzem@drv.hu

Diagnosztikai vizsgálatok megrendelése: Tel.: 84/501-166; E-mail: ipszuzem@drv.hu

Építési munkák megrendelése: Tel.: 84/501-294; E-mail: epitesvezetoseg@drv.hu

Laboratoriumi vizsgálatok megrendelése:
http://www.drv.hu/vizvizsgalat-megrendelese
Tel.: 84/501-147; E-mail: labor@drv.hu

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

https://youtu.be/87xswfagZpI

 

Nagyatádi szennyvíztelep látogatás

Az idei évben immáron másodjára megszervezett Nyílt napokon a DRV Zrt. lehetőséget biztosított az érdeklődő csoportok számára, hogy betekintést nyerhessenek a víztermelési és szennyvíztisztítási folyamatokba.

Nagyatádi szennyvíztelepünk látogatásáról a Nagyatádi Városi televízió készített beszámolót, mely az alábbiakban megtekinhető:

http://www.atadhir.hu/hirek/nagyatad-1/harom-ferto-tonyi-szennyvizet-tisztitanak-meg-evente-1344.html

 

Átadták a balatonszéplaki vízmű megújult ülepítőtavát

Ünnepélyes keretek között adták át október 18-án a megújult zagyvíz-tározót Balatonszéplak-alsón. Az Országos Vízügyi Főigazgatóság és a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. (DRV Zrt.) együttműködésével, valamint a Magyar Víziközmű Szövetség közreműködésével megújult a Siófok teljes körű vízellátásáért felelős felszíni vízmű ülepítőtó. A közel 100 millió forint értékű rekonstrukciós projekt eredményeként környezettudatosabbá, hatékonyabbá és szabályozhatóbbá vált a zagyvíz ülepítő-tároló működése, így a víztisztítási folyamat.

A SomogyTV e témában készített összefoglalója megtekinthető az alábbi linken (04:25-től kezdődően):

https://tinyurl.hu/wHOR/

 

Toborzó kisfilm

A Társaság toborzó kisfilmje a leendő munkavállalóit szólítja meg, bemutatva a vállalat értékeit, erősségeit, mindazt, ami miatt érdemes a DRV-t munkahelyként választani.

https://www.youtube.com/watch?v=13HEBDrwkh4&feature=youtu.be

 

Víz Világnapja 2018

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. által szervezett Víz Világnapi rendezvényen óvodások és iskolások százai töltötték meg a siófoki Fő teret, akik többek között víz tematikájú, ügyességi és oktató jellegű foglalkozásokon, interaktív játékokon és koncerten vettek részt.

Az alábbi kis videón keresztül most Ön is betekintést nyerhet az egész napos rendezvényünkbe, amelyet nagy érdeklődés és jó hangulat kísért!

https://www.youtube.com/watch?v=e3c0NlKPrag&feature=share

 

A DRV Zrt. Cégbemutató kisfilmje

Az alábbi cégbemutató kisfilm a DRV Zrt. alap és kiegészítő tevékenységeit mutatja be az érdeklődők számára:

https://www.youtube.com/watch?v=HyRVOh80lZE&feature=youtu.be


Fagykár elleni védekezésről szóló tájékoztató kisfilm

A DRV Zrt. Szolgáltatási területén az elmúlt években a téli hideg időjárás miatt jelentős számú mérőelfagyás történt. Emiatt a Társaság, kiemelt figyelmet fordít a felhasználók időben történő tájékoztatására. A kisfilm a legfontosabb teendőket mutatja be a fagykár megelőzésére. A video az alábbi linken elérhető:

https://youtu.be/kpctnBIuSG4
 

Az illegális csapadékvíz bevezetés tilalmának tájékoztató kisfilmje

A DRV Zrt. kisfilmjének célja, hogy felhasználóit tájékoztassa az illegális csatornarákötés tilalmáról, és annak következményeiről, valamint a csatornába juttatott szilárd és veszélyes anyagok negatív hatásairól. A kisfilm az alábbi linken letölthető:

https://youtu.be/nxzVVlAUUu4
 

Hogyan készül?

A Magyar Víziközmű Szövetség közreműködésével forgatta le Gyetván Csaba, a magyar Hogyan készül? műsorok készítője következő kisfilmjét, amelynek a témája, hogy hogyan jut el az ivóvíz a csapokba, valamint, hogy hogyan tisztul meg a szennyvíz?! A két epizód teljes terjedelmében megtekinthető az alábbi linken:

https://videa.hu/videok/ozonetv/emberek-vlogok/hogyan-keszul-megmutatjuk-csapviz-C1MG27QIMgJNfAvY
 

Kék bolygó - magazinműsor

A Kék bolygó magazin az M1 csatornáján futó környezetvédelemmel foglalkozó műsor, amelynek az ökológiai sikertörténetek, a környezetvédelem, természetvédelem, fenntartható fejlődés kihívásai, az energiagazdálkodás aktuális kérdései állnak érdeklődésének középpontjában. A november 20-i, hétfői műsorban a szennyvíztisztítás környezetben betöltött szerepéről is szó esik, valamint a DRV Zrt. szoláltatási területén lévő Keszthelyi szennyvíztisztító telep működésébe kap bepillantást a néző, kiemelve az iszapkezelést, és a biogáz hasznosítást. Emellett a helytelen csatornahasználat következményei is bemutatásra kerülnek. A műsort az alábbi linken tekinthetik meg:

https://www.mediaklikk.hu/video/kek-bolygo-2017-11-20-i-adas-2/#