Toborzó kisfilm

A Társaság toborzó kisfilmje a leendő munkavállalóit szólítja meg, bemutatva a vállalat értékeit, erősségeit, mindazt, ami miatt érdemes a DRV-t munkahelyként választani.

https://www.youtube.com/watch?v=13HEBDrwkh4&feature=youtu.be

 

Víz Világnapja 2018

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. által szervezett Víz Világnapi rendezvényen óvodások és iskolások százai töltötték meg a siófoki Fő teret, akik többek között víz tematikájú, ügyességi és oktató jellegű foglalkozásokon, interaktív játékokon és koncerten vettek részt.

Az alábbi kis videón keresztül most Ön is betekintést nyerhet az egész napos rendezvényünkbe, amelyet nagy érdeklődés és jó hangulat kísért!

https://www.youtube.com/watch?v=e3c0NlKPrag&feature=share

 

A DRV Zrt. Cégbemutató kisfilmje

Az alábbi cégbemutató kisfilm a DRV Zrt. alap és kiegészítő tevékenységeit mutatja be az érdeklődők számára:

https://www.youtube.com/watch?v=HyRVOh80lZE&feature=youtu.be


Fagykár elleni védekezésről szóló tájékoztató kisfilm

A DRV Zrt. Szolgáltatási területén az elmúlt években a téli hideg időjárás miatt jelentős számú mérőelfagyás történt. Emiatt a Társaság, kiemelt figyelmet fordít a felhasználók időben történő tájékoztatására. A kisfilm a legfontosabb teendőket mutatja be a fagykár megelőzésére. A video az alábbi linken elérhető:

https://youtu.be/kpctnBIuSG4
 

Az illegális csapadékvíz bevezetés tilalmának tájékoztató kisfilmje

A DRV Zrt. kisfilmjének célja, hogy felhasználóit tájékoztassa az illegális csatornarákötés tilalmáról, és annak következményeiről, valamint a csatornába juttatott szilárd és veszélyes anyagok negatív hatásairól. A kisfilm az alábbi linken letölthető:

https://youtu.be/nxzVVlAUUu4
 

Hogyan készül?

A Magyar Víziközmű Szövetség közreműködésével forgatta le Gyetván Csaba, a magyar Hogyan készül? műsorok készítője következő kisfilmjét, amelynek a témája, hogy hogyan jut el az ivóvíz a csapokba, valamint, hogy hogyan tisztul meg a szennyvíz?! A két epizód teljes terjedelmében megtekinthető az alábbi linken:

https://videa.hu/videok/ozonetv/emberek-vlogok/hogyan-keszul-megmutatjuk-csapviz-C1MG27QIMgJNfAvY
 

Kék bolygó - magazinműsor

A Kék bolygó magazin az M1 csatornáján futó környezetvédelemmel foglalkozó műsor, amelynek az ökológiai sikertörténetek, a környezetvédelem, természetvédelem, fenntartható fejlődés kihívásai, az energiagazdálkodás aktuális kérdései állnak érdeklődésének középpontjában. A november 20-i, hétfői műsorban a szennyvíztisztítás környezetben betöltött szerepéről is szó esik, valamint a DRV Zrt. szoláltatási területén lévő Keszthelyi szennyvíztisztító telep működésébe kap bepillantást a néző, kiemelve az iszapkezelést, és a biogáz hasznosítást. Emellett a helytelen csatornahasználat következményei is bemutatásra kerülnek. A műsort az alábbi linken tekinthetik meg:

https://www.mediaklikk.hu/video/kek-bolygo-2017-11-20-i-adas-2/#