A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. ezúton köszönetét fejezi ki az ötletes és kreatív videópályázatokat beküldő kisiskolás diák felé, amelynek eredményéről az alábbiakban adunk tájékoztatást:

Alsó tagozat, I. helyezett: Siófok, Széchenyi István Általános Iskola, 3. a osztály

Felső tagozat, I. helyezett: Balatonfenyves, Fekete István Általános Iskola, felső tagozatos médiaszakkörös diákjai
 

A víz világnapja alkalmából az idén megalakulásának 110. évfordulóját ünneplő Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. az ország egyik legnagyobb víziközmű-szolgáltatójaként ebben az évben is színes oktató- és szabadidős programokkal készül a működési területén lévő számos településen, a 110 éves jubileum jegyében.

A programsorozat egyik eleme a víz világnapja alkalmából szervezett videópályázat, melyet a működési területén élő általános iskolások számára hirdet meg vállalatunk. A legötletesebb és legkreatívabb pályamunkák alkotóit az idei évben is értékes nyereményekkel jutalmazzuk.

A pályázatok jelmondata a rendezvény mottójához igazodva: VIZET MINDENKINEK!, emellett kiemelt szempont, hogy a pályamunkák a DRV 110 éves jubileuma jegyében készüljenek.

A videópályázatra készített alkotások 2019. február 15-től legkésőbb 2019. március 15-ig feltölthetők a www.drv.hu/viz-vilagnapja-2019 internetes oldalra az alább megadott paraméterek szerint.

A VIDEÓPÁLYÁZATRA vonatkozó kritériumok:

  • Minden pályázó egy-egy művel pályázhat.

  • A kiírásnak nem megfelelő pályaműveket kizárjuk a versenyből.

  • A VÍZKLIP műfaja: reklámspot/videóklip/animáció/bemutató film.

  • A videó időtartama: min. 30 mp – max. 2 perc.

  • Formátum: avi, mp3, mpeg-4, mp4.

  • Maximális méret: 30 Mbyte.

Tájékoztatjuk a videópályázaton résztvevőket, hogy adatvédelmi szempontból a pályázat benyújtásának feltétele az alábbi Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat kitöltése, majd az aláírt dokumentum visszacsatolása, és beküldése a lap alján található űrlapon.

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat

A beküldött/feltöltött alkotásokat alsó és felső tagozatos kategóriákban szakmai zsűri bírálja el.

Az elbírálás során elsőrendű szempont, hogy mi a pályázó mondanivalója, illetve milyen módon kapcsolódik az alkotás a víz világnapja ez évi jelmondatához, valamint a DRV 110 éves jubileumi évfordulójához.

A pályázat eredményéről levélben értesítjük a nyerteseket, akiket értékes nyereményekkel díjazunk, és alkotásaikat 2019. március 22-én bemutatjuk a víz világnapján ingyenesen látogatható, a siófoki víztorony legfelső szintjén található SAMSUNG élményközpontban.