A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. ezúton köszönetét fejezi ki a sok ötletes és kreatív verspályázatot beküldő kisiskolás diák felé, amelynek eredményéről az alábbiakban adunk tájékoztatást:

I. helyezett: Babodi Balázs, Nagyberény, Dr. Faust Miklós Általános Iskola

II. helyezett: Müller Dóra és Magyar-Stinner Nóra, Siófok, Vak Bottyán Általános Iskola

III. helyezett: Nagyatádi Általános Iskola Árpád Fejedelem Tagintézménye, 2. b osztály
 

A víz világnapja alkalmából az idén megalakulásának 110. évfordulóját ünneplő Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. az ország egyik legnagyobb víziközmű-szolgáltatójaként ebben az évben is színes oktató- és szabadidős programokkal készül a működési területén lévő számos településen, a 110 éves jubileum jegyében.

A programsorozat egyik eleme a víz világnapja alkalmából szervezett verspályázat, melyet a működési területén élő általános iskolások számára hirdet meg vállalatunk. A legötletesebb és legkreatívabb pályamunkák alkotóit az idei évben is értékes nyereményekkel jutalmazzuk.

A pályázatok jelmondata a rendezvény mottójához igazodva: VIZET MINDENKINEK!, emellett kiemelt szempont, hogy a pályamunkák a DRV 110 éves jubileuma jegyében készüljenek.

A verseket 2019. március 17-ig kérjük beküldeni a kommunikacio@drv.hu e-mail-címre, az alábbiakban megadott paraméterek szerint.

A pályamunkákra vonatkozó kritériumok:

  • Minden pályázó egy-egy művel pályázhat.

  • A kiírásnak nem megfelelő pályaműveket kizárjuk a versenyből.

  • Maximális terjedelem: 24 verssor.

  • A dokumentumok nem tartalmazhatnak rajzokat, fotókat.

  • A verseket Word-, jpg-, png- vagy pdf-formátumban kérjük beküldeni a kommunikacio@drv.hu e-mail-címre 2019. március 17-ig.

Tájékoztatjuk a verspályázaton résztvevőket, hogy adatvédelmi szempontból a pályázat benyújtásának feltétele az alábbi Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat kitöltése, majd az aláírt dokumentum beküldése a pályázattal együtt.

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat

A beküldött alkotásokat alsó és felső tagozatos kategóriákban szakmai zsűri bírálja el.

Az elbírálás során elsőrendű szempont, hogy mi a pályázó mondanivalója, illetve milyen módon kapcsolódik az alkotás a víz világnapja ez évi jelmondatához, valamint a DRV 110 éves jubileumi évfordulójához.

A pályázat eredményéről levélben értesítjük a nyerteseket, akiket értékes nyereményekkel díjazunk, és alkotásaikat 2019. március 22-én közzétesszük a víz világnapi rendezvényünkön.