VÍZ VILÁGNAPJA KVÍZJÁTÉK

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. 2019. évi víz világnapi programsorozata keretében elindítja online kvízjátékát. A kvízt helyesen kitöltők között értékes ajándékcsomagokat sorsolunk ki.

A játékhoz nem kell mást tennie, csak megválaszolni az alábbi kérdéseinket, majd – neve és elérhetősége megadásával (a telefonszám mezőjébe kizárólag számokat írjon) – beküldeni az űrlapot.

A kvíz játék 2019. február 15 - 2019. március 22-ig tart.

Az űrlap beküldésével a Játékos tudomásul vette a Játékszabályzatban és Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárul személyes adatai tájékoztatóban írtak szerinti kezeléséhez.

Mindenkinek jó játékot kívánunk, köszönjük, hogy velünk játszanak!

 

EREDMÉNYHIRDETÉS

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019. évi Víz Világnapi programsorozat részeként meghirdetett vizes tematikájú kérdésekből összeállított online kvízjátékunk sorsolása megtörtént a helyes pályázatok beküldői között.

Nyerteseink az alábbiakban olvashatók:

- Hungár Anett

- Kutas Ágnes

Nyerteseinket a megadott elérhetőségeken kiértesítjük, nekik ezúton is gratulálunk nyereményükhöz, és köszönjük, hogy velünk játszottak!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Társaság által meghirdetett játékban ezúttal is aktívan részt vettek, köszönjük mindenkinek a pályázatát!
 

Játszanak velünk jövőre is!