Küldetés

A Dunántúli Regionális Vízmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság hazánk víziközmű szolgáltatói között meghatározó szerepre törekszik.

Küldetésünk, hogy ésszerűen termelési ráfordítások mellett, hatékony gazdálkodással hosszú távú és biztonságos, a fogyasztói igényeket és a környezetvédelmi szempontokat kielégítő, európai színvonalú víz- és csatornaszolgáltatást nyújtsunk minden fogyasztónknak, a különleges igényeket támasztó üdülőhelyi ellátást is beleértve.

Környezettudatos és költséghatékony működésre törekedve a hatékony, átlátható, folyamatközpontú működés, valamint az ellátásbiztonság növelése érdekében szervezetünket folyamatosan fejlesztjük.

Vállalati értékrendszerünk középpontjában az elégedett fogyasztó és a megóvott környezet áll. Ennek megfelelően a fogyasztói igények és a környezetvédelmi követelmények lehető legmagasabb színvonalon történő kielégítésére törekszünk.

Fogyasztóinkkal és üzlet partnereinkkel korrekt kapcsolatot kívánunk kiépíteni és fenntartani.

Munkavállalóinktól elvárjuk a társasági célokkal való azonosulást, amelyet stabil munkahellyel, megfelelő jövedelmi színvonallal, jó munkafeltételekkel és szakmai megbecsüléssel viszonzunk.

2012