A DRV Zrt. kiemelt rendezvényei 2019-ben

2019. március 22: Víz Világnapja

A Víz Világnapja a víz szerepére, életünkben betöltött jelentőségére hívja fel a figyelmet. Arra, hogy óvjuk, ésszerűen gazdálkodjunk vele, hiszen nem egy kutatás világított rá már arra, hogy a Föld édesvíz készlete folyamatosan csökken, vagy fogyasztásra alkalmatlanná válik. Az ENSZ 1993-ban jelölte ki március 22-ét a Víz Világnapjának. E nap jelentősége, hogy világszerte felhívja a figyelmet vízbázisaink fokozott védelmére, az ivóvíz fontosságára, különleges értékére. A Társaság minden évben változatos programokkal, kiállítással, rajzpályázattal szólítja meg legfiatalabb célcsoportját, a gyerekeket, mint a jövő felhasználóit.

A rendezvénnyel kapcsolatos bővebb információ az alábbi linken érhető el: Víz Világnapja 2019
 

2019. március 22-től: Csapvízkampány

Felelős szolgáltatóként a program során a csapvízfogyasztás ösztönzését tűzte ki célul a Társaság. A csapvíz olyan termék, amelyet sokan fogyasztanak, de már olyannyira természetesnek vesszük, hogy fel sem ismerjük annak valós értékét. Hazánkban jó minőségű, biztonsággal fogyasztható a csapvíz, fogyasztása mégis alacsony és egyre csökkenő.

 A rendezvény a fiatal korosztályt célozza meg, mivel ők fogyasztják leginkább a palackos üdítőket és ásványvizet. A program során előadásokkal tudatosítja a Társaság a csapvíz előnyeit, és bemutatókon, vízkóstoláson keresztül tapasztalati tanulás által szerezhet ismereteket a célcsoport az adott témában. A program során kommunikációs ismeretterjesztő anyagok összeállításával ösztönzi a Társaság a csapvíz fogyasztást.
 

2019. október: Beszállítói Szakmai Nap

Ebben az évben immáron negyedik alkalommal szervezi meg a Társaság a Beszállítói Szakmai Napot. A rendezvény legfőbb célja az volt, hogy a Társaság beszállítói szakmai bemutatók és prezentációk, előadások keretében ízelítőt adjanak a technikai innovációikról, és modern fejlesztéseikről, azokról a trendekről, amelyek megkönnyíthetik a DRV Zrt. szakmai munkáját. Ez a nap lehetőséget adott továbbá a kapcsolatépítésre is, megkönnyítve ezzel az együttműködést a Társaság és partnerei között.