Vissza

SAJTÓKÖZLEMÉNY - A DRV Zrt. nyerte el a 2018-as Év vagyonkezelője díjat

Siófok, 2019. február 5. – A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.-nek ítélte oda az Év vagyonkezelője 2018. díjat a vállalat felelősségteljes munkája és gazdálkodása elismeréseként.

A DRV Zrt. érdemelte ki a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. 2018-as Év vagyonkezelője díját. Az elismerést Páble Péter, a Társaság gazdasági és stratégiai igazgatója vette át Bártfai-Mager Andreától, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli minisztertől, valamint Rózsa Zsolttól, az MNV Zrt. vezérigazgatójától az MNV Zrt. 2019. február 1-jén, a Pesti Vigadóban tartott évnyitó ünnepségén. A rangos elismerés a DRV Zrt. felelősségteljes munkájáról, gazdálkodásáról ad tanúbizonyságot.

A díj odaítélésének fő szempontjai az alábbiak voltak:

A víziközművagyon rendkívül speciális vagyontömegnek számít, amelynek kezelése a vagyonkezelők részéről különleges szakértelmet és szakmai tudást igényel. A DRV Zrt. Magyarországon az egyik legnagyobb ellátási területtel rendelkező, állami tulajdonú víziközmű-szolgáltató társaság, amely a kiemelkedő turisztikai jelentőségű balatoni és velencei-tavi térség ivóvízellátását és szennyvízelvezetését is biztosítja.

A DRV Zrt. a gyakorlatban tanúsított partnersége mellett az ágazatot érintő jogalkotásban is aktívan részt vesz, a jogszabály-módosítások alkalmazása során előkerülő szakmai kérdések megoldása során pedig élen jár. Mindemellett a felmerülő gyakorlati nehézségeket is gyorsan megoldja, utat mutatva ezzel a többi vízügyi vagyonkezelő számára.

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. vezetése ezúton is köszönetét fejezi ki valamennyi kollégájának, hogy odaadó munkájukkal lehetővé tették e rangos elismerés elnyerését.

 

Friss hírekért, aktualitásokért kövesse Facebook oldalunkat is!