Vissza

IVÓVÍZVEZETÉK-KIVÁLTÁSI MUNKÁLATOK SZÁNTÓD TELEPÜLÉSEN

A DRV Zrt. Építésszervezési és Irányítási Osztálya végzi a Szántód Iskola u., Kossuth L. és Séta utcák között húzódó NA 80 mm átmérőjű ivóvízvezeték kiváltási munkáit. A vezeték felújítására a vezetékszakaszon folyamatosan kialakuló üzemzavarok megelőzése, és a vezeték üzembiztonságának jövőbeni biztosítása miatt van szükség.
A vezetékfelújítás egy ún. NO-DIG technológiával történik, a régi felújítandó vezetékszakaszba egy új, KPE-anyagú csövet építünk be.
A felújítás idejére egy ideiglenes vezetéket építettünk ki, ez biztosítja a zavartalan vízellátást erre az időszakra.
Az érintett szakaszon a munkavégzés idejére forgalomlassítást és útszűkítést fogunk bevezetni, kérjük, a munkaterületen ezt figyelembe véve közlekedjenek, az ingatlanokra történő ki- és behajtást a munkák alatt folyamatosan biztosítjuk.
A hosszabb ideig tartó vízhiányról, amikor a régi és az új vezeték összekötése történik, előzetesen értesíteni fogjuk Önöket a helyi hirdetőújságban megjelenő hirdetéssel.
A vízvezeték-kiváltási munkák során ideiglenes vízhiány, nyomáscsökkenés, zavarosabb víz jelenléte előfordulhat, ebben az esetben kérjük, az üzemeltető DRV Zrt. ügyfélszolgálatát a 06-80/240-240-es telefonszámon értesíteni szíveskedjenek.

A munkálatok tervezett ideje: 2019. április 23. – május 17.
A befejezési határidő az időjárás függvényében módosulhat.
Napi munkavégzés: reggel 7 órától délután 16 óráig.

Felelős építésvezető: Márkus Miklós, telefon: 06-84/501-112
Felelős művezető: Losonc Illés, telefon: 06-30/324-6229

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

DRV Zrt. Építésszervezési és Irányítási Osztály

 

Friss hírekért, aktualitásokért kövesse Facebook-oldalunkat is!