A DRV Zrt. Építésszervezési és Irányítási Osztálya 2017. április 1-je óta a Fejlesztési főmérnök vezetése alatt végzi munkáját. Az Építésszervezési és Irányítási Osztály két telephellyel rendelkezik, Balatonszéplak-alsón a DRV Zrt. telephelyén, illetve Székesfehérvár szomszédságában a DRV Zrt. Kincsesbányai telephelyén.

Küldetésünk, hogy megrendelőink jogos igényeit figyelembe véve hosszú távú együttműködés keretén belül első osztályú szolgáltatást nyújtsunk mind az építés-kivitelezés, mind a mérnöki szolgáltatások terén.

Tevékenységünk színvonalas teljesítése mellett fontos számunkra a minőségbiztosítás és a környezetvédelem elvárásainak teljesítése, az épített környezet védelme.

A Társaság tevékenységi körébe tartozik elsősorban az ivóvíz- és szennyvízvezeték-hálózatok építése kis és közepes átmérőben (NA 80 mm átmérőtől az NA 800 mm csőátmérőig), valamint nagy átmérő tartományban (NA 800 mm felett), a különböző korszerű alapanyagú csőhálózati rendszereket felhasználva (acél, gömbgrafitos öntöttvas, műanyag alapú KPE-, KMPVC-, KGPVC-csövek).

Üzemegységünk foglalkozik továbbá mélyépítési szerkezetek építésével és gépészeti szerelésével (aknák, átemelők, egyéb műtárgyak, nyomásfokozók, medencék), valamint meglévő közműhálózatok rekonstrukciós felújításával.

Tevékenységeink közé tartozik még a komplett ivóvíz- vagy szennyvízgépészeti rendszerek szerelése.

Sokrétű tevékenységünk egyik eleme továbbá a különféle út-, járda- és térburkolatok építése, helyreállítása, földmunkával kiegészítve.

A kiviteli munkák elvégzését tapasztalt szakembergárdával, valamint nagyteljesítményű földmunkagépekkel (ATLAS 1704, JCB 2, 3 CX, LIEBHERR 310), műhelyautóval, billenőplatós és fix tehergépkocsikkal, korszerű építőipari kisgépekkel biztosítjuk.

Az Építésszervezési és Irányítási Osztály általános működési területe a Balaton északi-déli partja, illetve Zala és Somogy megyék térsége, valamint Székesfehérvár és a Velencei-tó környéke, de vállaljuk a  kiviteli munkák elvégzését egyéb térségekben is.

Vállaljuk:

  • ivóvízvezeték és szennyvízvezeték építési és kiváltási kiviteli munkák teljes körű elvégzését
  • a szennyvízvezeték hálózaton meghibásodott vagy kontrás vezetékszakaszok cseréjét, beleértve a tisztítóaknák felújítását vagy cseréjét is, illetve a meghibásodott házi szennyvízbekötések komplett cseréjét.
  • ivóvíz és szennyvíz bekötővezetékek kiépítési munkáit
  • beton, aszfalt, díszkő burkolatok építési, felújítási munkák elvégzését
  • a DRV Zrt. működési területén lakatos feladatok ellátását
  • KPE, acél cső hegesztések és az ezzel kapcsolatos szerelvényezési munkák ellátását
  • nagy átmérőjű csőtöréseknél felmerülő lakatos munkák elvégzését
  • ivóvíz műtárgyak teljes körű felújítási munkáit

Elérhetőségeink:

DRV Zrt. Építésszervezési és Irányítási Osztály

Cím: 8609 Balatonszéplak-alsó, Vadkacsa u. 1.

Fax: 84/501-294

e-mail:  epitesvezetoseg@drv.hu

Építésszervezési és irányítási osztályvezető: Zicsi Liess Tamás, telefon: 06-84/506-191

Hálózatmegújítási csoportvezető: Balatonszéplak-alsó: Márkus Miklós, telefon: 06-84/501-111

Építésszervezési és előkészítő csoportvezető: Balatonszéplak-alsó: Bús József, telefon: 06-84/501-111

Technológiaszerelési csoportvezető: Kincsesbánya: Vázsonyi Zoltán, telefon: 06-22/584-205