KEOP-7.9.0/12-2014-0030 Regionális Vízmuvek tervezett napenergia hasznosítását célzó fejlesztések projekt elokészítése KEOP-7.9.0/12-2014-0001 Szennyvíziszap hasznosítása az öt Regionális Vízmuben fejlesztési projekt elokészítése

 Nyomtatóbarát verzió  
Locsolási célú mellékmérő felszerelése, létesítése

Ebben a rovatban a locsolási célú mellékmérő felszerelésének ügyintézési menetét mutatjuk be.


Jelmagyarázat

Információ, tájékoztató a honlapon

Telefonon intézhető vagy tájékoztatás kérhető

E-mailben küldhető

Postai levélben intézhető

Személyesen intézhető

Letölthető dokumentum

Ügyintézés során időpont-egyeztetés szükséges

Külön díj fizetendő a szolgáltatásért


A locsolási célú mellékmérő felszerelésével kapcsolatban részletes tájékoztatást az ikonokra kattintva talál.

A locsolási célú mellékmérő létesítésének ügyintézési menete a következő:

1.       Szaktervezői jogosultsággal rendelkező tervező által készített tervdokumentációt kell benyújtania ügyfélszolgálatunknak 3 eredeti példányban személyesen vagy postai úton.

Amennyiben szükséges, lehetősége van előzetes személyes egyeztetésre a területileg illetékes Üzemeltetési Üzemvezetőségen.

A tervengedélyezést a kitöltött formanyomtatvány benyújtásával kezdeményezheti az előírt dokumentummellékletek csatolásával. A tervengedélyezés díját befizetheti csekken, vagy átutalhatja társaságunk bankszámla számára. A befizetésről szóló igazolást (csekkmásolat, banki teljesítési igazolás másolat) csatolja a megrendelő formanyomtatványhoz.

2.       A DRV Zrt. a benyújtott tervdokumentációt a jogszabályban meghatározott határidőn belül véleményezi és

3.       A terv DRV általi engedélyezését követően az alábbiakról kell gondoskodnia:


4.       A DRV munkatársa az egyeztetett időpontban a fogyasztási helyen ellenőrzi a terv szerinti beépítést, a mellékmérő hitelességét, mérőállását és felhelyezi a DRV záró gyűrűjét. A mérőcsere bizonylatot az adatok ellenőrzését követően a Felhasználónak vagy írásos meghatalmazottjának is alá kell írnia. Amennyiben megbízott van jelen a mellékmérő átvételénél, a meghatalmazást át kell adni munkatársunknak.

5.      A DRV Zrt. ügyfélszolgálata rögzíti a mérőcsere bizonylaton szereplő adatokat a nyilvántartásban és a továbbiakban a locsolási célú mellékmérőn mért fogyasztás után a csatornahasználati díj és vízterhelési díj jóváírásra kerül a számlákban.


A rovat további cikkei:


Készítette: Wildom.