KEOP-7.9.0/12-2014-0030 Regionális Vízmuvek tervezett napenergia hasznosítását célzó fejlesztések projekt elokészítése KEOP-7.9.0/12-2014-0001 Szennyvíziszap hasznosítása az öt Regionális Vízmuben fejlesztési projekt elokészítése

 Nyomtatóbarát verzió  
Társadalmi szerepvállalás

Ebben a rovatban a DRV Zrt. társadalmi szerepvállalásával kapcsolatban talál információkat. Társaságunk részletes megismeréséhez válassza a felső, vízszintes menüsorban található menüpontokat.


A DRV Zrt. társadalmi szerepvállalása

A felelősen gondolkozó víziközmű-szolgáltató vállalatnak összhangot kell teremtenie szakmai céljai elérése, a környezet védelme és a fenntartható fejlődés között. Ezeknek az elveknek és értékeknek a napi működés részét kell képeznie.

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt., mint az ország elsőszámú víziközmű-szolgáltatója,  kiemelt fontosságúnak tartja a társadalmi szerepvállalást, a  szolgáltatási területén folyó oktatási-, kulturális-, egészségügyi- és sporttevékenységek támogatását, az aktív részvételt a helyi társadalmi csoportok életében és felelősen hozzájárul környezetünk és lakóhelyünk értékeinek megóvásához.

Átlátható támogatási politikánk során kiemelten kezeljük a helyi kérelmeket, melyek támogatásával hozzájárulhatunk a fenti céljaink eléréséhez.


A rovat alrovatai:Készítette: Wildom.