KEOP-7.9.0/12-2014-0030 Regionális Vízmuvek tervezett napenergia hasznosítását célzó fejlesztések projekt elokészítése KEOP-7.9.0/12-2014-0001 Szennyvíziszap hasznosítása az öt Regionális Vízmuben fejlesztési projekt elokészítése

 Nyomtatóbarát verzió  
Víz Világnapja 2015

2015. március 22.


 

2015-ben a Víz Világnap nemzetközi jelmondata:
„ Víz és fenntartható fejlődés”

 Nyertesek nevei itt olvashatók, az alkotások feltöltése folyamatban van!

 A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. az idei évben is a Víz Világnapja alkalmából oktató és szabadidős programokkal igyekszik felhívni a figyelmet országunk vizeinek védelmére, az ivóvízfogyasztás fontosságára és a csapvízre, mint alapvető és biztonságos élelmiszerre.  A DRV Zrt. 2015-ben is szeretne minél több játékos kedvű gyereket és iskolát bevonni a programsorozatba, ezért korosztályoknak megfelelő pályázatokat hirdetünk. 

  2015. évi programjaink:

 


Kreatív pályázatok - Rajz és fotó pályázat kategóriákban:

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. a Víz Világnapja alkalmából fotó- és rajzpályázatot, valamint online kVÍZjátékot hirdet a működési területén található középiskolák diákjai számára. A Víz Világnapi alkotásokat postai úton lehet eljuttatni a DRV Zrt. alábbi címére:

 

 

A pályamunkák beküldésének határideje: 2015. március 17.

Jelmondatok 2015:

„Víz és fenntartható fejlődés”

Pályázati kategóriák kritériumai:

Rajzpályázat az idei jelmondat kapcsán

Fotópályázat:

BEKÜLDÉSI CÍM:
Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.
Víz Világnap Pályázat
8600 Siófok, Tanácsház utca 7.

 

 Az idei évben is értékes nyereményekkel jutalmazzuk a legötletesebb és legkreatívabb pályamunkák alkotóit! A győzteseket értékes nyereményekkel jutalmazzuk!

A fotókat és videókat szakmai zsűri bírálja el, az elbírálás során elsőrendű szempont, hogy mi a pályázó mondanivalója, illetve milyen módon kapcsolódik az alkotás a Víz Világnap ezévi jelmondatához. A pályázat eredményéről levélben értesítjük a nyerteseket, akiket könyvutalvánnyal és értékes nyereményekkel díjazunk. A legjobb pályamunkákat bemutatjuk a DRV Zrt. honlapján.

Felhívjuk a pályázatainkon indulók figyelmét arra, hogy a DRV Zrt. az alkotásokat a későbbiekben felhasználja a kommunikációs akcióiban.

 

 


 

Online kVÍZjáték értékes nyereményekért:

Online kvízjátékunk kitölthető a www.drv.hu internetes oldalra az ott megadott paraméterek szerint.
A kvízt március 17-ig lehet kitölteni és elküldeni a www.drv.hu honlapon keresztül.

TÖLTSD KI TE IS A KVÍZT ITT - KVÍZ INDÍTÁSA!

  

Játékszabályzat - Víz Világnapi kVÍZjáték 2015.


Vízmű és laborlátogatási lehetőség:

 

Március 1-je és 31-e között várjuk csoportok jelentkezését a nyílt labor és ivóvíztelep akciónkra. A telephelyeken kis létszámú csoportokat tudunk fogadni, előre egyeztetett időpontban. Időpontot egyeztetni a pentek.marianna@drv.hu e-mail címen lehet. A helyszínekre való kijutásról minden csoportnak maga kell gondoskodnia.

Az akcióban részt vevő laborok: Balatonszéplak, Agárd, Kincsesbánya, Mohács.

Az akcióban részt vevő ivóvíztelepek: Mohács, Nyirád, Nagyatád, Balatonfüred, Balatonalmádi, Kincsesbánya, Balatonszéplak-felső.


Bejelentkezés: vizvilagnap@drv.hu


 

Bővebb felvilágosítás kérhető Péntek Marianna kommunikációs szakértőtől a 84/501-096-os telefonszámon vagy a pentek.marianna@drv.hu és a vizvilagnap@drv.hu e-mailcímeken!

 
Készítette: Wildom.