KEOP-7.9.0/12-2014-0030 Regionális Vízmuvek tervezett napenergia hasznosítását célzó fejlesztések projekt elokészítése KEOP-7.9.0/12-2014-0001 Szennyvíziszap hasznosítása az öt Regionális Vízmuben fejlesztési projekt elokészítése

 Nyomtatóbarát verzió  
Karbantartási munkák

Ebben a rovatban arról tájékozódhat, hogy a DRV Zrt. a mûködési területén mikor és hol végez tervezett karbantartási munkákat.


 


Átmeneti vízhiány Örvényes

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.10.25-én 8 és 15 óra között Örvényes településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Szent Imre u., Malom u., Templom u., Fenyves u., Új u.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonalmádi

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.10.24-én 8 és 12 óra között Balatonalmádi településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Szabolcs u., Taksony u., Építő u., Lozsántai u., Magaspart u., Rákóczi u. (Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium).

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Fehérvárcsurgó

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.10.21-én 8 és 10 óra között Fehérvárcsurgó településen ivóvíz gerincvezetéken végzett munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Aranyhegy dűlő.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kazsok

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.10.24-én 9 és 15 óra között Kazsok településen tározó tisztítási és karbantartási munkák miatt zavarosodás, nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Nak, Várong, Lápafő

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.10.21-én 8 és 16 óra között Nak, Várong és Lápafő településeken tározó tisztítási és karbantartási munkák miatt zavarosodás, nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonakali

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.10.19-én 8 és 15 óra között Balatonakali településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Kutirét u., Révész u., Malom u., Vak B. u., Sarkadi u., Berek u., Szentgál u., Római u., Eötvös u., Pálóczy u., Széchenyi u., Kisfaludy u., Lóczy u., Halász u., Szeghegy u., Gyulaffy u., Nagymező u.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Csopak

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.10.17-én 10 és 20 óra között Csopak településen hibaelhárítási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Falu kertje út, Fenyő köz, Pacsirta út, Nádas kúti út, Timár út, Völgy út, Rigó út.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Dombóvár

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.10.11-én 8 és 16 óra között Dombóvár településen a Petőfi utcai fogyasztók részére új ivóvízvezetékre való rácsatlakoztatást, ill. a régi bekötések lezárását végezzük. Munkavégzésünk következtében zavarosodás, nyomáscsökkenés és vízhiány várható. Kérjük, hogy munkatársaink részére a munkavégzés feltételeit, és az ingatlanba való bejutást, a vízmérőaknák hozzáférhetőségét, tisztaságát a jelzett időpontban biztosítani szíveskedjenek. A vízhiány ideje alatt ivóvizet a Napsugár Áruház parkolójában elhelyezésre kerülő vízszállító tartályautóból lehet vételezni.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonudvari

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.10.04-én 8 és 15 óra között Balatonudvari településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Munkácsy M. u., Egressy u., Liszt u., Erkel u., Pál u.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Versend, Szajk, Babarc

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.10.05-én 8 és 16 óra között Versend, Szajk és Babarc településeken karbantartási munkák miatt zavarosodás, nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kisbeszterce

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.10.11-én 8 és 15 óra között Kisbeszterce településen ivóvíz tároló medence tisztítási munkák miatt nyomáscsökkenés és átmeneti vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Bakóca, Gyümölcsény

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.10.05-én 8 és 15 óra között Bakóca és Gyümölcsény településeken ivóvíz tároló medence tisztítási munkák miatt nyomáscsökkenés és átmeneti vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Siófok-Sóstó

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.09.29-én 8 és 16 óra között Siófok-Sóstó településen vízminőség javítás keretében rekonstrukciós munkák miatt zavarosodás, nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiány ideje alatt tartályautós ivóvízellátást biztosítunk. A vízhiánnyal érintett terület: Siófok-Sóstó településrész.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kadarkút

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.09.28-tól 10.13-ig 8 és 15 óra között Kadarkút településen hálózat tisztítási munkák miatt nyomáscsökkenés, időszakos vízhiány, ill. átmeneti vízminőség romlás várható. A vízhiány ideje alatt tartályautós ivóvízellátást biztosítunk.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Ádánd, Siójut, Balatonszabadi, Siófok

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.09.28-án 7 és 16 óra között Ádánd, Siójut, Balatonszabadi, Siófok településeken karbantartási munkák miatt vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Ádánd, Siójut, Balatonszabadi teljes település; Siófok-Verebes dűlő. A vízhiány ideje alatt tartályautós ivóvízellátást biztosítunk.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Lepsény

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.09.27-én 8 és 14 óra között Lepsény településen tervezett hálózat kiváltási munkák miatt vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Rákóczi u., Temető u., Posta u., Zrínyi u., Jókai u. A vízhiány ideje alatt tartályautós ivóvízellátást biztosítunk.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Lepsény

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.09.20-án 8 és 14 óra között Lepsény településen tervezett hálózatkiváltási munkák miatt vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Rákóczi u., Temető u., Posta u., Zrínyi u., Jókai u. A vízhiány ideje alatt tartályautós ivóvízellátást biztosítunk.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Zánka

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.09.20-án 8 és 15 óra között Zánka településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. Az vízhiánnyal érintett terület: Dózsa Gy. u., Kajakos u., Napsugár u., Nádas u., Horgász u., Vitorlás u.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Bóly

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.09.14-30-ig Bóly településen vezeték rekonstrukciós munkák miatt zavarosodás, vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Bóly, Park u. 2-22. (Coop üzlettől a Sörkertig).

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Lepsény

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.09.06-án 8 és 14 óra között Lepsény településen tervezett hálózatkiváltási munkák miatt vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Rákóczi u., Temető u., Posta u., Zrínyi u., Jókai u. A vízhiány ideje alatt tartályautós ivóvízellátást biztosítunk.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Babócsa

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.08.30-án 9 és 12 óra között Babócsa településen hálózat mosatási munkák miatt átmeneti vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Pacsirta u., Zrínyi u. déli oldala.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Hetes

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.09.12-én 8 és 14 óra között Hetes településen víztorony mosatási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. Az érintett területen az adott időpontban tartályautóval biztosítjuk az ivóvízellátást.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Ráksi, Igal

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Ráksi és Igal településeken víztorony mosatási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható az alábbi időpontokban: 2016.09.07. 8-14 óra között: Ráksi, 2016.09.08. 8-14 óra között: Igal. Az érintett területeken az adott időpontokban tartályautóval biztosítjuk az ivóvízellátást.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Mezőcsokonya, Zimány

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Mezőcsokonya és Zimány településeken víztorony mosatási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható az alábbi időpontokban: 2016.09.05. 8-14 óra között: Mezőcsokonya, 2016.09.06. 8-14 óra között: Zimány. Az érintett területeken az adott időpontokban tartályautóval biztosítjuk az ivóvízellátást.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Iszkaszentgyörgy

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.08.30-án 8 és 14 óra között Iszkaszentgyörgy településen tűzcsap karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.08.30-31-én 10 és 20 óra között Balatonfüred településen hibaelhárítási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Horváth M. út.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Tapolca-Diszel

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.08.25-én 8 és 12 óra között Tapolca-Diszel településen ivóvízhálózat karbantartási munkák miatt vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Derkovits Gy. u., Ács F. u., Templom tér, István u., Kazinczy F. u., Mikes K. u., Szabadság u. Az érintett területen ivóvízszállító autót biztosítunk.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Bóly

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.08.24-től 09.09-ig Bóly településen vezeték rekonstrukciós munkák miatt zavarosodás, nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Bóly, Rózsa u. 2-22., Rózsa u. 5-29.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Ádánd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.08.23-án 8 és 16 óra között Ádánd településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. Ivóvizet ebben az időszakban ivóvízszállító tartálykocsiból lehet vételezni.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Tapolca

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.08.24-25-ig 00 és 04 óra között Tapolca településen ivóvíz hálózat karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kozármisleny

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.08.19-én 9 és 12 óra között, és 08.22-én 9 és 13 óra között Kozármisleny településen ivóvíz vezeték bővítési munkák miatt zavarosodás és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kozármisleny

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.08.18-án 9 és 13 óra között Kozármisleny településen ivóvíz vezeték bővítési munkák miatt zavarosodás és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Nagypuszta

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.08.18-án 8 és 14 óra között Nagypuszta településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. Az érintett területen az adott időpontban tartályautóval biztosítjuk az ivóvízellátást.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Ádánd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.08.16-án 8 és 16 óra között Ádánd településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. Ivóvizet ebben az időszakban ivóvízszállító tartálykocsiból lehet vételezni. A vízhiánnyal érintett terület: Árpád u., Kossuth u., Etel köz.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Iváncsa

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.08.15-19-ig Iváncsa településen tűzcsap karbantartást végzünk. A munkavégzésünk következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz átmenetileg opálossá válhat, nyomásingadozás és 1-2 órás vízhiány várható, 8 és 15 óra között. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Iszkaszentgyörgy

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.08.10-től 09.15-ig 8 és 14 óra között Iszkaszentgyörgy településen tűzcsap karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonalmádi

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.08.09-én 8 és 14 óra között Balatonalmádi településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Magyar u., Pint u., Vödörvölgyi u., Kötéssűrű u.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Köveskál

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.08.03-án 9 és 12 óra között Köveskál településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. Ivóvizet ebben az időszakban ivóvízszállító tartálykocsiból lehet vételezni.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Fehérvárcsurgó, Magyaralmás

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.08.01-től 09.15-ig 8 és 14 óra között Fehérvárcsurgó és Magyaralmás településeken tűzcsap karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Ádánd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.07.18-án 8 és 12 óra között Ádánd településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. Ebben az időszakban tartályautós ivóvízellátást biztosítunk. A vízhiánnyal érintett terület: Kossuth u., Árpád u.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Fehérvárcsurgó

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.07.19- én 8 és 10 óra között Fehérvárcsurgó településen hálózat karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Vermek dűlő, Rendes dűlő, Öreghegy dűlő, András dűlő, Lajos u.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Gárdony

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.07.13-án 9 és 15 óra között Gárdony településen ivóvíz vezeték kiváltási munkák miatt vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Babits u., Rákóczi u., Posta u. (Arany-Kossuth u. között), Kossuth u. (Posta-Bem u. között), Ady E. u. (Rákóczi-Kossuth u. között).

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonudvari

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.07.12-én 21:30 és 24 óra között Balatonudvari településen karbantartási munkák miatt vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Fűzfa u., Nyárfa sor, Kis köz, Dr. Bálint G. u., Pipacs u., Gyöngyvirág u., Nefelejcs u., Keszeg u., Hunyadi u., Napsugár u., Vitorlás u., Ady E. u., Petőfi u., Levendula u., Margaréta u., Tűzoltó u., Kerkápoly u., Vasút u., Balaton u., Árpád u., Szt. Márton köz, Sirály u.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Siófok-Sóstó

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.07.06-án 8 és 14 óra között Siófok-Sóstó településen tervezett hálózatbővítési munkák miatt vízhiány várható. Ivóvizet ebben az időszakban ivóvízszállító tartálykocsiból lehet vételezni. A vízhiánnyal érintett terület: Péter-Pál u., Hétvezér u.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Siófok

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.07.06-07.07-ig 8 és 15 óra között Siófok településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. Az érintett területen a Termofok Kft. által előállított melegvíz szolgáltatás sem lesz elérhető. Ivóvizet ebben az időszakban ivóvízszállító tartálykocsiból lehet vételezni. A vízhiánnyal érintett terület: Siófok, Tanácsház u. 18. (10 emeletes társasház I-IV lépcsőháza), Siófok, Tanácsház u. 22. (10 emeletes társasház I-IV lépcsőháza).

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.06.30-07.07-ig 8 és 15 óra között Balatonfüred településen hibaelhárítási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Horváth M. u., Vörösmarty u., Dobó u., Gábor Á. u., Mikszáth u.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Vízvár, Bélavár

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.06.30-án Vízvár, Bélavár településeken 08.30-15.00 között víztorony mosatási munkák miatt időszakos vízhiány, nyomáscsökkenés várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Agárd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.06.22-én Agárd településén 09.00-14.00-ig ivóvízbekötés készítés munkálatok miatt vízhiány várható. Az érintett terület: Gárdonyi Géza u. 22-92 ingatlanok.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Beloiannisz

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.06.20-2016.07.01 között Beloiannisz teljes településén ivóvíz hálózat karbantartás munkák keretein belül tűzcsap karbantartást és hálózat mosatást végzünk. A munkavégzésünk következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz átmenetileg opálossá válhat, nyomásingadozás tapasztalható. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

Megértésüket köszönjük!!


Átmeneti vízhiány Csopak, Paloznak

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.06.20-án Csopak, Palóznak teljes településén 09.00-12.00-ig hibaelhárítási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!

!

 


Átmeneti vízhiány Pázmánd, Sukoró, Velence

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Pázmánd, Sukoró és Velence településeken tűzcsap karbantartást végzünk. A munkavégzésünk következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz átmenetileg opálossá válhat, nyomásingadozás várható. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő. A munkavégzés időtartama: Pázmánd: 2016.06.07-21.; Sukoró: 2016.06.07-27.; Velence: 2016.06.07-07.11.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Lakócsa, Potony, Tótújfalu, Szentborbás

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Lakócsa, Potony, Tótújfalu és Szentborbás településeken víztorony mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható az adott időpontokban: 2016.06.27-én 8:30 és 15:00 között: Lakócsa, Potony, Tótújfalu, 2016.06.29-én 8:30 és 15:00 között: Szentborbás.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Darány, Istvándi, Drávagárdony, Drávatamási, Kastélyosdombó

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Darány, Istvándi, Drávagárdony, Drávatamási és Kastélyosdombó településeken víztorony mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható az adott időpontokban: 2016.06.20-án 8:30 és 15:00 között: Darány, 2016.06.22-én 8:30 és 15:00 között: Istvándi, 2016.06.23-án 8:30 és 15:00 között: Drávagárdony, Drávatamási, Kastélyosdombó.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Somogyaracs, Vízvár, Bélavár, Heresznye

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Somogyaracs, Vízvár, Bélavár és Heresznye településeken víztorony mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható az adott időpontokban: 2016.06.13-án 8:30 és 15:00 között: Somogyaracs, 2016.06.15-én 8:30 és 15:00 között: Vízvár és Bélavár, 2016.06.16-án 8:30 és 15:00 között: Heresznye.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Pusztaszabolcs

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.06.13-tól 07.01-ig Pusztaszabolcs településen tűzcsap karbantartást és hálózat mosatást végzünk. A munkavégzésünk következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz átmenetileg opálossá válhat, nyomásingadozás tapasztalható. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Dombóvár

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.06.16-án 8 és 15 óra között Dombóvár településen hálózat karbantartási-hibaelhárítási munkák miatt zavarosodás, nyomáscsökkenés, esetleg vízhiány várható. Az érintett terület: Újdombóvár városrész.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Bóly

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.06.06-10. között Bóly településen vezeték rekonstrukciós munkák miatt zavarosodás, nyomáscsökkenés, esetleg vízhiány várható. Az érintett terület: Rózsa u., Vásártér u., Alkotmány u., Dobó u.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonvilágos

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.06.08-án 8 és 14 óra között Balatonvilágos településen hálózat hibaelhárítási munkák miatt vízhiány várható. A vízhiány ideje alatt tartályautós ivóvízellátást biztosítunk.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Pákozd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.05.31-től 06.22-ig Pákozd településen tűzcsap karbantartást végzünk. A munkavégzésünk következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz átmenetileg opálossá válhat, nyomásingadozás várható. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kadarkút

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.05.31-én 8 és 14 óra között Kadarkút településen térszíni tároló mosatási munkák miatt időszakos vízhiány, nyomáscsökkenés várható. Az érintett területen tartályautóval biztosítjuk az ivóvízellátást.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Komlósd, Péterhida, Babócsa, Bolhó

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Komlósd, Péterhida, Babócsa és Bolhó településeken víztrorony mosatási munkák miatt időszakos vízhiány, nyomáscsökkenés várható az adott időpontokban: 2016.06.08. 8:30-15:00 között: Komlósd és Péterhida, 2016.06.09. 8:30-15: 00 között: Babócsa és Bolhó.

Megértésüket köszönjük!  

 


Átmeneti vízhiány Csokonyavisonta, Rinyaújlak

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.06.02-án 8:30 és 15:00 között Csokonyavisonta és Rinyaújlak településeken víztorony mosatási munkák miatt időszakos vízhiány, nyomáscsökkenés várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Homokszentgyörgy, Szulok

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Homokszentgyörgy és Szulok településeken víztorony mosatási munkák miatt időszakos vízhiány, nyomáscsökkenés várható az adott időpontokban: 2016.05.30. 8:30-15:00 között: Homokszentgyörgy, 2016.06.01. 8:30 és 15:00 között: Szulok.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Lulla, Kisecseny, Jabapuszta, Alirét

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.05.31-én 8 és 14 óra között Lulla, Kisecseny (Petőfi u.), Jabapuszta és Alirét településeken hálózatszerelési munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomáscsökkenés várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Sümeg

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Sümeg településen medence tisztítási munkák miatt vízhiány várható az adott időpontban: 2016.06.09. 6 és 15 óra között: Sümeg - 84-es számú főút felett, észak-keletre lévő utcák.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Csabrendek, Halimba, Szőc

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Csabrendek, Halimba és Szőc településeken medence tisztítási munkák miatt vízhiány várható az adott időpontokban: 2016.05.31. 6 és 15 óra között: Csabrendek - Magyar u., Zrínyi u., Somos u., Szent István tér, Szent István u., Ady u., Tárkányi u., Csabi u., Dósza Gy. u.; 2016.06.01. 6 és 15 óra között: Halimba; 2016.06.03. 6 és 15 óra között: Szőc.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Ercsi, Kulcs

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.06.01-jén és 02-án Ercsi, Kulcs távvezetéken ivóvíz hálózat mosatást végzünk. A munkavégzésünk következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz átmenetileg opálossá válhat, nyomásingadozás, esetleg vízhiány várható. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő. Az érintett terület: Beloiannisz, Iváncsa, Adony, Pusztaszabolcs és Kulcs.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Felsőörs

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.05.30-án 8 és 15 óra között Felsőörs településen karbantartási munkák miatt vízhiány és nyomáscsökkenés várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Villány, Palkonya

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Villány és Palkonya településeken ivóvíz medence karbantartása miatt vízhiány, nyomásingadozás várható az adott időpontokban: 2016.05.17. 8-15 óra között: Villány, Szőlőhegy egész területén, 2016.05.18. 8-15 óra között: Palkonya egész területén.

Megértésüket köszönjük!


 

Átmeneti vízhiány Hács, Pamuk

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.05.26-án Hács, 2016.05.27-én Pamuk teljes településen 8 és 16 óra között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


 

Átmeneti vízhiány Kálmáncsa, Lad, Patosfa

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.05.25-én Kálmáncsa, 2016.05. 26-án Lad és Patosfa településen 08.30-15.00-ig víztorony mosatását végezzük. Tervezett mosatás, tisztítás miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány.

Megértésüket köszönjük!


 

 

Átmeneti vízhiány Lajosháza

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.05.23-án 08.30-15.00-ig Lajosháza településen víztorony mosatását végezzük. Tervezett mosatás, tisztítás miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Lesencefalu, Lesencetomaj

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.05.23-án 07.00-15.00-ig Lesencetomaji medence tisztítást végzünk. A munkavégzésünk következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz átmenetileg opálossá válhat, nyomásingadozás, esetleg vízhiány várható. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő. Az érintett terület: Lesencetomaj felsőrésze (Rákóczi Tér, Hertelendi u., Ifjúság u., Szőlőhegy u., Petőfi u., Kossuth u. a Fogyatékosok otthontól, Borászat), és Lesencefalu egész területe.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Csopak

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.05.12-én Csopak településen hibaelhárítási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Kilátó u., Öreghegyi u., Hegyalja u., Fenyves u., Homokbánya u., Sáner J. u.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Káponásnyék

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.05.13-án Kápolnásnyék településen tűzcsap karbantartást végzünk. A munkavégzésünk következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz átmenetileg opálossá válhat, nyomásingadozás, esetleg vízhiány várható. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Ercsi, Kulcs

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.05.18-án és 19-én Ercsi és Kulcs távvezetéken hálózat mosatást végzünk. A munkavégzésünk következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz átmenetileg opálossá válhat, nyomásingadozás, esetleg vízhiány várható. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő. Az érintett terület: Beloiannisz, Iváncsa, Adony, Pusztaszabolcs és Kulcs.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Inámpuszta

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.05.13-án 8-18 óra között Inámpuszta településen tározó tisztítási és karbantartási munkák miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakos vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.05.10-én 8-12 óra között Balatonfüred településen hibaelhárítási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Perczel M. u., Hunyadi u., Vasút u., Vasútállomás.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Badacsonytomaj, Tapolca, Káptalantóti

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Badacsonytomaj, Tapolca és Káptalantóti településeken medence tisztítási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható az adott időpontokban: 2016.05.18. 7-14 óra között: Badacsonytomaj, Tücsök tanya, 2016.05.19. 7-15 óra között: Tapolca, Y házak, 2016.05.20. 8-13 óra között: Káptalantóti, Bodó-hegy.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Badacsony, Szigliget

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Badacsony és Szigliget településeken medence tisztítási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható az adott időpontokban: 2016.05.11. 7-15 óra között: Badacsony felső településrész, 2016.05.12. 7-15 óra között: Szigliget, Külsőhegyi u., Rókarántó u., Ady E. u., Kisfaludy u., Kossuth u., Petőfi u.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Úrkút

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Úrkút településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható az adott időpontokban: 2016.05.09. 22 órától 05.10. 24 óráig: Úrkút-Zsófia puszta, 2016.05.10. 8-16 óra között: Úrkút teljes település.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Pákozd, Sukoró

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Pákozd és Sukoró településeken ivóvíz tározó medence mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható az adott időpontokban: 2016.05.09. Pákozd, 2016.05.10. Sukoró.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Villány

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Villány település egész területén ivóvíz medence karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható az adott időpontokban: 2016.05.09. 8-15 óra között, 2016.05.10. 8-15 óra között, 2016.05.11. 8-15 óra között.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Döbrököz, Gyulaj

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Döbrököz és Gyulaj településeken tározó tisztítási, karbantartási munkák miatt időszakos vízhiány, nyomásesés, zavarosodás várható az adott időpontokban: 2016.05.10. 8-16 óra között: Döbrököz, 2016.05.11-én és 05. 17-én 8-14 óra között: Gyulaj.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Ellend, Pereked

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Ellend és Pereked településeken ivóvíz tározó mosatási munkák miatt időszakos vízhiány várható az adott időpontokban: 2016.05.10. 8-12 óra között: Ellend, 2016.05.11. 8-12 óra között: Pereked.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Siklós

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Siklós településen ivóvíz medence karbantartási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomáscsökkenés várható az adott időpontokban: 2016.05.02. 8-15 óra: Siklós, Szőlőhegy-keleti rész; 2016.05.03. 8-15 óra: Siklós, Szőlőhegy-nyugati rész; 2016.05.04. 8-15 óra: Siklós, Máriagyűd-Szőlőhegy-nyugati rész.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Somberek, Palotabozsok, Szebény

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Somberek, Palotabozsok és Szebény településeken ivóvíz tározó mosási, karbantartási munkák miatt időszakos vízhiány várható az adott időpontokban: 2016.05.02-án 8 és 12 óra: Somberek, Palotabozsok, 2016.05.03-án 8 és 12 óra: Szebény.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Inámpuszta

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.05.03-án 8 és 14 óra között Inámpuszta településen tározó karbantartási munkák miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakos vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Lászlómajor, Somogyszob, Bolhás

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Lászlómajor, Somogyszob és Bolhás településeken torony mosási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható az adott időpontokban: 2016.05.02-án 8-14 óra: Lászlómajor, 2016.05.04-én 8-14 óra: Somogyszob, Bolhás.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Pákozd, Velence, Sukoró

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Pákozd, Velence és Sukoró településeken ivóvíz tározó medence mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható az adott időpontokban: 2016.05.02-án: Pákozd, 2016.05.03-án: Velence, 2016.05.04-én: Sukoró.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Siófok

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.05.04-05-én 8 és 17 óra között Siófok településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. Ivóvizet ebben az időszakban ivóvízszállító tartálykocsiból lehet vételezni. A vízhiánnyal érintett terület: Fő u.-Dózsa Gy. u.-Bajcsy Zs. u.-Széchenyi u. által határolt terület.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Gyümölcsény, Bakóca

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Gyümölcsény és Bakóca településeken ivóvíz tározó mosási munkák miatt időszakos vízhiány várható az adott időpontban: 2016.05.17-én 9-15 óra között.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kisbeszterce

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.05.04-én 9 és 15 óra között Kisbeszterce településen ivóvíz tározó mosási, karbantartási munkák miatt időszakos vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Gige, Mike, Csököly

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Gige, Mike és Csököly településeken víztorony mosási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomáscsökkenés várható az adott időpontokban: 2016.05.17-én 8-14 óra: Gige, 2016.05.18-án 8-14 óra: Mike, 2016.05.19-én 8-14 óra: Csököly. Az érintett területen tartályautóval biztosítjuk az ivóvízellátást.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Hedrehely, Gyöngyöspuszta

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Hedrehely és Gyöngyöspuszta településeken víztorony mosási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomáscsökkenés várható az adott időpontokban: 2016.05.11-én 8-14 óra: Hedrehely, 2016.05.12-én 8-14 óra: Gyöngyöspuszta. Az érintett területen tartályautóval biztosítjuk az ivóvízellátást.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Bárdudvarnok, Kadarkút

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Bárdudavrnok és Kadarkút településeken víztorony mosási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomáscsökkenés várható az adott időpontokban: 2016.05.09-én 8-14 óra: Bárdudvarnok, 2016.05.10-én 8-14 óra: Kadarkút. Az érintett területen tartályautóval biztosítjuk az ivóvízellátást.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kisasszond, Kiskorpád

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Kisasszond és Kiskorpád településeken víztorony mosási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomáscsökkenés várható az adott időpontokban: 2016.05.04-én 8-14 óra: Kisasszond, 2016.05.05-én 8-14 óra: Kiskorpád. Az érintett területen tartályautóval biztosítjuk az ivóvízellátást.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kaposmérő, Kaposfő

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Kaposmérő és Kaposfő településeken víztorony mosási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomáscsökkenés várható az adott időpontokban: 2016.05.02-án 8-14 óra: Kaposmérő, 2016.05.03-án 8-14 óra: Kaposfő. Az érintett területen tartályautóval biztosítjuk az ivóvízellátást.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Sukoró

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.25-27-ig Sukoró településen ivóvíz tározó mosási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Somberek, Palotabozsok

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.26-án és 27-én 8 és 12 óra között Somberek és Palotabozsok településeken ivóvíz tározó mosási, karbantartási munkák miatt időszakos vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kisherend, Peterd, Pécsdevecser, Kiskassa

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.26-án 8 és 12 óra között Kisherend, Peterd, Pécsdevecser, Kiskassa településeken ivóvíz tározó mosási munkák miatt nyomáscsökkenés és időszakos vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Siklós

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.25-én 9 és 15 óra között Siklós településen, illetve 2016.04.26-án 9 és 15 óra között Siklós település szőlőhegyi területén ivóvíz medencék mosási, karbantartási munkálatai miatt időszakos vízhiány, nyomáscsökkenés várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonszepezd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.28-án 8 és 15 óra között Balatonszepezd településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Öreg-hegy.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kővágóörs, Révfülöp

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.26-án 8 és 15 óra között Kővágóörs és Révfülöp településeken karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Kővágóörs: Alsó-Ecsér, Felső-Ecsér, TSZ Major; Révfülöp: Szőlő u., Vincellér u., Mandula u.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kozármisleny

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.20-án 9 és 13 óra között Kozármisleny településen a József Attila út nyugati végén épült ivóvíz vezeték bővítés összekötési munkálatai miatt időszakos vízhiány, zavarosodás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Felsőpáhok

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.21-én 8 és 14 óra között Felsőpáhok településen az 50 m3-es ivóvíz medence karbantartási munkák során vízhiány várható. Az érintett területen ivóvízszállító autót biztosítunk.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.20-tól 29-ig 8 és 15 óra között Balatonfüred településen hibaelhárítási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Horváth M. u., Vörösmarty u., Dobó u., Gábor Á. u., Mikszáth u.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Felsőnyék

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.21-től május 31-ig Felsőnyék településen ivóvíz hálózaton karbantartási és felújítási munkálatok, valamint hálózat-és medencemosás miatt, időszakonként vízhiány és vízminőség romlás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Háromfa

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.22-én 8 és 14 óra között Háromfa településen a 100 m3-es torony mosatását, tisztítását végezzük. A munkavégzés miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Beleg

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.25-én 8 és 14 óra között Beleg településen a 100 m3-es torony mosatását, tisztítását végezzük. A munkavégzés miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kutas

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.27-én 8 és 14 óra között Kutas településen a 100 m3-es torony mosatását, tisztítását végezzük. A munkavégzés miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Segesd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.29-én 8 és 14 óra között Segesd településen a 200 m3-es torony mosatását, tisztítását végezzük. A munkavégzés miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Gárdony, Agárd, Dinnyés

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.20-án Gárdony, Agárd, Dinnyés településeken ivóvíz tározó medence mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Velence

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.19-én Velence településen ivóvíz tározó medence mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kápolnásnyék

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.18-án Kápolnásnyék településen ivóvíz tározó medence mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Siófok

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.21-én 8 és 17 óra között Siófok településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Fő u.-Dózsa Gy. u.-Bajcsy Zs. u.-Sió u. által határolt terület. Ivóvizet ebben az időszakban ivóvízszállító tartálykocsiból lehet vételezni.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.19-én 8 és 12 óra között Balatonfüred településen hibaelhárítási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Honvéd u., Tátra lépcső.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonakali

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.15-én 8 és 12 óra között Balatonakali településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Pántlika dűlő településrész.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.27-én 8 és 12 óra között Balatonfüred településen hibaelhárítási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Tamáshegyi u., Hóvirág u., Kilátó u.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.25-én 8 és 12 óra között Balatonfüred településen hibaelhárítási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Kőrösi Cs. S. u., Kelén u., Pincemester u., Morvai u., Galamb u., Bél M. u.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.18-án 8 és 12 óra között Balatonfüred településen hibaelhárítási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Tölgyfa, Csárda u., Bocsár dűlő, Huszka K. u.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonalmádi

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.14-én 8 és 14 óra között Balatonalmádi településen a Gerle u-i ivóvíz medence karbantartása miatt, nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Gerle, Sólyom, Rigó, Attila, Héja, Holló, Budai N. A., Battyhány, Tinódi, Béke, Harkály, Dandár, Honvéd, Dózsa Gy., Mátyás Király, Tóth Árpád u.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Rinyaújnép

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.12-én 9 és 14 óra között Rinyaújnép településen ivóvíz tározó mosási, karbantartási munkák miatt időszakos vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Tarany

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.20-án 8 és 14 óra között Tarany településen a 100 m3-es torony mosatását, tisztítását végezzük. A munkák miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Rinyabesenyő

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.15-én 8 és 14 óra között Rinyabesenyő településen az 50 m3-es torony mosatását, tisztítását végezzük. A munkák miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány. Az érintett területen tartályautóval biztosítjuk a vízellátást.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Rinyaszentkirály

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.13-án 8 és 14 óra között Rinyaszentkirály településen a 100 m3-es tároló mosatását, tisztítását végezzük. A munkák miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány. Az érintett területen tartályautóval biztosítjuk a vízellátást.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Iszkaszentgyörgy

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.14-én 8 és 14 óra között Iszkaszentgyörgy településen a K-i 38 m3-es medence évenkénti szokásos takarítását és karbantartását végezzük. A munka során vízhiány és nyomáscsökkenés várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Magyaralmás

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.12-én 8 és 14 óra között Magyaralmás településen a K-i 100 m3-es medence évenkénti szokásos takarítását és karbantartását végezzük. A munka során vízhiány és nyomáscsökkenés várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Pázmánd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.12-én Pázmánd településen ivóvíz tározó medence mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Nadap

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.13-án Nadap településen ivóvíz tározó medence mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kápolnásnyék

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.11-én Kápolnásnyék településen ivóvíz tározó medence mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kékesd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.12-én 8 és 12 óra között Kékesd, Erzsébet községben ivóvíz tározó mosási, karbantartási munkák miatt időszakos vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Csopak

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.11-én 8 és 12 óra között Csopak településen hibaelhárítási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Öreghegyi u., Homokbánya u., Sáner J. u., Hegyalja u., Szitahegyi u., Boróka u.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Igal

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.14-én 8 és 14 óra között Igal településen 100 m3-es magaslati tároló mosatását, tisztítását végezzük, emiatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány. Az érintett területen tartályautóval biztosítjuk az ivóvízellátást.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Igal

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.13-án 8 és 14 óra között Igal településen 60 m3-es átfolyó tároló mosatását, tisztítását végezzük, emiatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány. Az érintett területen tartályautóval biztosítjuk az ivóvízellátást.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Igal

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.13-án 8 és 14 óra között Igal településen 100 m3-es térszíni tároló mosatását, tisztítását végezzük, emiatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány. Az érintett területen tartályautóval biztosítjuk az ivóvízellátást.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Hetes

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.12-én 8 és 14 óra között Hetes településen 50 m3-es térszíni tároló mosatását, tisztítását végezzük, emiatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány. Az érintett területen tartályautóval biztosítjuk az ivóvízellátást.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Ozora

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.11-30. között Ozora településen ivóvíz hálózaton karbantartási és felújítási munkálatok miatt időszakonként vízhiány és vízminőségromlás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Dunaszekcső

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.18-án 8-12 óra között Dunaszekcső településen ivóvíz tározó mosási, karbantartási munkák miatt időszakos vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Palotabozsok

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.05.02-án 8-12 óra között Palotabozsok településen ivóvíz tározó mosási, karbantartási munkák miatt időszakos vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Berkesd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.25-én 8-12 óra között Berkesd településen ivóvíz tározó mosási, karbantartási munkák miatt időszakos vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Bár

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.11-én 8-12 óra között Bár településen ivóvíz tározó mosási, karbantartási munkák miatt időszakos vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Bár

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.13-án 8-12 óra között Bár településen ivóvíz tározó mosási, karbantartási munkák miatt időszakos vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonalmádi

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.08-án 8-14 óra között Balatonalmádi településen a Vörösberény 500 m3-es ivóvíz medence karbantartását végezzük. A munka során vízhiány és nyomáscsökkenés várható Vörösberény településrészen.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Siófok

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.06-án 8-17 óra között Siófok településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. Ivóvizet ebben az időszakban ivóvízszállító tartálykocsiból lehet vételezni. A vízhiánnyal érintett utcák: Fő u.-Sió csatorna-Bajcsy Zs. u.-Széchenyi u. által határolt terület.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Adony, Besnyő, Iváncsa és Kulcs

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.04-05.06. között Adony, Besnyő, Iváncsa és Kulcs településeken ivóvíz hálózat karbantartási munkák keretein belül tűzcsap karbantartást és hálózat mosatást végzünk. Amunkavégzés következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz átmenetileg opálossá válhat, nyomsáingadozás tapasztalható. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Fiad

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.07-én 11 és 15 óra között Fiad településen ivóvíz tároló (hálózati tároló) mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Somogyacsa

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.05-én 11 és 15 óra között Somogyacsa településen ivóvíz tároló (hálózati tároló) mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Somogydöröcske

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.12-én 8 és 12 óra között Somogydöröcske településen ivóvíz tároló (hálózati tároló) mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kisbárapáti

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.08-án 8 és 12 óra között Kisbárapáti településen ivóvíz tároló (hálózati tároló) mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Andocs

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.06-án 8 és 12 óra között Andocs településen ivóvíz tároló (hálózati tároló) mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható. A kiesés idejére tartálykocsis vízellátást biztosítunk.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Bonnya

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.08-án 11 és 15 óra között Bonnya településen ivóvíz tároló (hálózati tároló) mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Karád

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.06-án 11 és 15 óra között Karád településen ivóvíz tároló (hálózati tároló) mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható. A kiesés idejére tartálykocsis vízellátást biztosítunk.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Andocs-Nagytoldipuszta

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.04-én 8 és 12 óra között Andocs-Nagytoldipuszta településen ivóvíz tároló (hálózati tároló) mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Pázmánd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.06-án Pázmánd településen ivóvíz tározó medence mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Zichyújfalu

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.04-én Zichyújfalu településen ivóvíz tározó medence mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Isztimér

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.05-én 8 és 14 óra között Isztimér településen a Szőlőhegy 100 m3-es medence évenkénti szokásos takarítását és karbantartását végezzük. A munkavégzés során vízhiány és nyomáscsökkenés várható az alábbi településen: Isztimér.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Iszkaszentgyörgy

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.07-én 8 és 14 óra között Iszkaszentgyörgy településen a 38 m3-es medence évenkénti szokásos takarítását és karbantartását végezzük. A munkavégzés során vízhiány és nyomáscsökkenés várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Magyaralmás

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.06-án 8 és 14 óra között Magyaralmás településen a Ny-i 100 m3-es medence évenkénti szokásos takarítását és karbantartását végezzük. A munkavégzés során vízhiány és nyomáscsökkenés várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Küngös

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.07-én Küngös településen glóbuszmosatás karbantartás miatt vízhiány várható. A vízhiány ideje alatt tartályautós vízellátást biztosítunk.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Agárd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.04-26. között Agárd településen ivóvíz hálózat karbantartási munkák keretein belül tűzcsap karbantartást végzünk. A munkvégzés következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz átmenetileg opálossá válhat, nyomásingadozás tapasztalható. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Nadap

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.05-én Nadap településen ivóvíz tározó medence mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kisbajom

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.08-én 8 és 14 óra között Kisbajom településen az 50 m3-es tároló mosatását végezzük. A munkavégzés miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány. Az érintett területen az adott időpontban tartályautóval biztosítjuk az ivóvízellátást.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Iharosberény

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.07-én 11 és 14 óra között Iharosberény településen a D-i 100 m3-es tároló mosatását végezzük. A munkavégzés miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Segesd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.07-én 8 és 11 óra között Segesd településen a 8 m3-es tároló mosatását végezzük. A munkavégzés miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Pogányszentpéter

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.06-án 11 és 14 óra között Pogányszentpéter településen az 50 m3-es tároló mosatását végezzük. A munkavégzés miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Iharosberény

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.06-án 8 és 11 óra között Iharosberény településen az É-i 100 m3-es tároló mosatását végezzük. A munkavégzés miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Pogányszentpéter

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.05-én 11 és 14 óra között Pogányszentpéter településen a 20 m3-es tároló mosatását végezzük. A munkavégzés miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Iharosberény

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.05-én 8 és 11 óra között Iharosberény településen a 15 m3-es tároló mosatását végezzük. A munkavégzés miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Bóly

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.31-én 8 és 12 óra között Bóly településen vízvezeték rekontrukciós munkálatok miatt, nyomáscsökkenés és vízhiány várható. Az érintett területek: Rákóczi F. u., Jókai u. 1-6., Hősök tere déli oldala.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Nagyberény

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.07-én 8 és 13 óra között Nagyberény településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Siófok-Töreki

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.04-én 7 és 15 óra között Siófok-Töreki településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. Ivóvizet ebben az időszakban ivóvízszállító tartálykocsiból lehet vételezni.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Ádánd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.05-én 8 és 13 óra között Ádánd településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Miklósi

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.29-én 11 és 13 óra között Miklósi településen az ivóvíz tároló (hálózati tároló) mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható. A tároló mosás Miklósi és Kára településeket érinti.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Törökkoppány

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.29-én 8 és 11 óra között Törökkoppány településen az ivóvíz tároló (hálózati tároló) mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható. A tároló mosás Törökkoppány és Szorosad településeket érinti.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Daránypuszta

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.31-én 11 és 15 óra között Daránypuszta településen az ivóvíz tároló (hálózati tároló) mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kaszópuszta

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.04-én 10 és 14 óra között Kaszópuszta településen a 100 m3-es tároló mosatását végezzük. A munkavégzés miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Darvaspuszta

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.04-én 8 és 10 óra között Darvaspuszta településen a 2 m3-es tároló mosatását végezzük. A munkavégzés miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kisasszond

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.11-én 8 és 14 óra között Kisasszond településen a 10 m3-es acél tároló mosatását végezzük. A munkavégzés miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány. Az érintett területen az adott időpontban tartályautóval biztosítjuk az ivóvízellátást.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kiskorpád

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.07-én 8 és 14 óra között Kiskorpád településen az 50 m3-es térszíni tároló mosatását végezzük. A munkavégzés miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány. Az érintett területen az adott időpontban tartályautóval biztosítjuk az ivóvízellátást.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Csököly

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.06-án 8 és 14 óra között Csököly településen az 50 m3-es térszíni tároló mosatását végezzük. A munkavégzés miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány. Az érintett területen az adott időpontban tartályautóval biztosítjuk az ivóvízellátást.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kaposfő

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.31-én 8 és 14 óra között Kaposfő településen az 50 m3-es térszíni tároló mosatását végezzük. A munkavégzés miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány. Az érintett területen az adott időpontban tartályautóval biztosítjuk az ivóvízellátást.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Hedrehely

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.30-án 8 és 14 óra között Hedrehely településen az 50 m3-es térszíni tároló mosatását végezzük. A munkavégzés miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány. Az érintett területen az adott időpontban tartályautóval biztosítjuk az ivóvízellátást.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kadarkút

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.29-én 8 és 14 óra között Kadarkút településen a 100 m3-es térszíni tároló mosatását végezzük. A munkavégzés miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány. Az érintett területen az adott időpontban tartályautóval biztosítjuk az ivóvízellátást.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Bánya

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.04.05-én 8 és 14 óra között Bánya településen az 50 m3-es magaslati tároló mosatását végezzük. A munkavégzés miatt előfordulhat nyomáscsökkenés, esetleg átmeneti, időszakos vízhiány. Az érintett területen az adott időpontban tartályautóval biztosítjuk az ivóvízellátást.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kapoly

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.31-én Kapoly településen glóbusz mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Dinnyés

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.23-25. között Dinnyés településen ivóvíz hálózat karbantartási munkák keretein belül tűzcsap karbantartás végzünk. Ennek következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz átmenetileg opálossá válhat, nyomásingadozás tapasztalható. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Lulla

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.21-én 8-12 óra között Lulla településen ivóvíz tároló (hálózati tároló) mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Pusztaszabolcs

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.21-től 04.15-ig Pusztaszabolcs településen glóbusz rekonstrukció történik. A munkavégzés következtében a glóbusz kizárásra kerül, ezért az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz átmenetileg opálossá válhat, nyomásingadozás tapasztalható. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Isztimér

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.31-én 8-14 óra között Isztimér településen ny-i 50 m3 medence évenkénti szokásos takarítását és karbantartását végezzük. A munka során vízhiány és nyomáscsökkenés várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Isztimér

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.24-én 8-14 óra között Isztimér településen k-i 50 m3 medence évenkénti szokásos takarítását és karbantartását végezzük. A munka során vízhiány és nyomáscsökkenés várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Isztimér

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.23-án 8-14 óra között Isztimér településen 100 m3 medence évenkénti szokásos takarítását és karbantartását végezzük. A munka során vízhiány és nyomáscsökkenés várható az alábbi területeken: Guttamási település.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Fehérvárcsurgó

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.22-én 8-14 óra között Fehérvárcsurgó településen 25 m3 medence évenkénti szokásos takarítását és karbantartását végezzük. A munka során vízhiány és nyomáscsökkenés várható az alábbi területeken: Rendes u., Aranyhegy dűlő, Öreghegy dűlő.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonfűzfő

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.23-án 8-14 óra között Balatonfűzfő településen 800 m3 ivóvíz medence karbantartását végezzük. A munka során vízhiány és nyomáscsökkenés várható az alábbi területeken: Balatonfűzfőn a Hegyalja u., Zombor u. és Balaton krt. közötti részen, az Aradi úton a Mandula útig, a Papkeszi úton a Kilátó útig, Árpád úton a Hegyalja útig, Árpád úton a Hegyalja útig, a Liszt Ferenc u. alsó részén, illetve a Sallai, Fürst Sándor utcákban és Tobruk településrészen.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonfűzfő

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.22-én 8-14 óra között Balatonfűzfő településen 200 m3 glóbusz karbantartását végezzük. A munka során vízhiány és nyomáscsökkenés várható az alábbi területeken: Hóvirág u., Árpád u., Rezeda u., Rozmaring u., Búzavirág u., Mámatemető u., Kilátó u., Papkeszi u., Diófa u., Hegyalja u., Ady u., Tölgyfa u., Hegyköz u., Árok u., Fürj u., Papvásár u., Erkel u., Kodály u., Liszt u., Vadrózsa u., Kökény utcákban.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Alsóörs

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.21-én 8-14 óra között Alsóörs településen 200 m3 glóbusz karbantartását végezzük. A munka során vízhiány és nyomáscsökkenés várható az alábbi területeken: Ildikó, Sas, Cinege, Felsőmáli, Hegyalja, Szőlősor, Óbor, Szépkilátó, Aranybánya, Kajszi, Fácán, Kakukk, Tölgyfa utcákban.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.16-án 8-15 óra között Balatonfüred településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Ady E. u., Nádor utcától délre.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Pettend

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.16-án és 17-én 8-15 óra között Pettend településen ivóvízhálózat karbantartási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kánya

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.16-án 11-15 óra között Kánya településen ivóvíz tároló (hálózati tároló) mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonalmádi

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.16-án 8-14 óra között Balatonalmádi településen az Öreghegyi 200 m3 ivóvíz medence karbantartását végezzük. A munka során vízhiány és nyomáscsökkenés várható az alábbi területeken: Pacsirta, Pinty, Mátyás K., Tóállás, Huszár, Gébics, Galamb, Cinke, Csalogány, Vízmeder és Jedlik Ányos, Erdőalja, Őz, Legenda és Gólya utcákban.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Velence

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.17-én 8-16 óra között Velence településen ivóvíz hálózaton javítási munka miatt vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Vörösmarty u. - Gárdonyi u. - Petőfi u. közötti szakaszon (Régiposta utcától - VI. utcáig)

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Velence

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.16-án 8-16 óra között Velence településen ivóvíz hálózaton javítási munka miatt vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Vörösmarty u. - Jókai u. közötti szakaszon (I. utcától - VII. utcáig)

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Siófok

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.17-én 8-17 óra között Siófok településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. Ivóvizet ebben az időszakban ivóvízszállító tartálykocsiból lehet vételezni. A vízhiánnyal érintett utcák: Fő u. - Sió csatorna - Bajcsy Zs. u. - Széchenyi u.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonfűzfő

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.09-én 8-12 óra között Balatonfűzfő településen hibaelhárítási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Bugyogóforrás u., Nike krt., Sorház u., Fűzfő tér (Óvoda), Gagarin u. (Öveges József Szakképző Iskola).

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.09-én 8-15 óra között Balatonfüred településen az Ady Endre utcában karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Tihany

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.08-án 8-15 óra között Tihany településen az Aranyház utcában karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Tamási

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.08-án 8-15 óra között Tamási településen tározó tisztítási, karbantartási és hálózat mosatási munkák miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Tab-Zala (Bótapuszta)

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.08-án Tab-Zala (Bótapuszta) településen glóbusz mosatási munkák miatt esetleges vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Ívóvíz hálózat karbantartás Pettend

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.03-án Pettend településen ivóvíz karbantartási munkák keretein belül glóbusz karbantartást végzünk. Munkavégzésünk következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz átmenetileg opálossá válhat, nyomásingadozás tapasztalható. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Siófok

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.02.29-én 8-13 óra között Siófok településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. Ivóvizet ebben az időszakban ivóvízszállító tartálykocsiból lehet vételezni. A vízhiánnyal érintett terület: Sió utca (Fő utca és Tanácsház utca közötti szakasza ), Szűcs utca.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Siófok

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.03-án 8-17 óra között Siófok településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. Ivóvizet ebben az időszakban ivóvízszállító tartálykocsiból lehet vételezni. A vízhiánnyal érintett terület: Fő utca -Sió csatorna - Bajcsy Zsilinszky utca - Kele utca.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kötcse

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.03.01-02-án 8-16 óra között Kötcse település E.On karbantartási munkák miatt áramszünet lesz, emiatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható a település magasabb pontjain. Ivóvizet ebben az időszakban ivóvízszállító tartálykocsiból lehet vételezni.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Egerág

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.02.24-én Egerág település külterületén vízvezeték átkötési munkálatok miatt nyomáscsökkenés, illetve időszakos vízhiány várható Pogány, Egerág, Szőkéd, Áta területén.

Megértésüket köszönjük!


Ivóvíz hálózat karbantartás Vereb

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.02.22-26. között Vereb településen ivóvízhálózat karbantartás munkák keretein belül tűzcsap karbantartást és hálózat mosatást végzünk. Munkavégzésünk következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz átmenetileg opálossá válhat, nyomásingadozás tapasztalható. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Siófok

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.02.23-án 8-17 óra között karbantartási munkák miatt Siófok településen nyomáscsökkenés és vízhiány várható. Az érintett területen a Termofok Kft. által előállított meleg víz szolgáltatás sem lesz elérhető. Ivóvizet ebben az időszakban ivóvízszállító tartálykocsiból lehet vételezni. A vízhiánnyal érintett terület: Fő u.-Kele u.-Bajcsy Zs. u.-Dózsa Gy. u. által határolt terület.

Megértésüket köszönjük!


Ivóvíz hálózat karbantartás Iváncsa

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.02.11-én Iváncsa településen ivóvízhálózat karbantartás munkák keretein belül glóbusz karbantartást végzünk. Munkavégzésünk következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz átmenetileg opálossá válhat, nyomásingadozás tapasztalható. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

Megértésüket köszönjük!

 


Átmeneti vízhiány Kapospula

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.02.08-án 8-16 óra között Kapospula településen ivóvízminőség-javító beruházás keretében: vezetékszakasz élőre kötése miatt nyomásesés, zavarosodás és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!

 


Átmeneti vízhiány Szabadi

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.02.08-án 8-16 óra között Szabadi településen ivóvízminőség-javító beruházás keretében: vezetékszakasz élőre kötése miatt nyomásesés, zavarosodás és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!

 


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.02.03-án 8-15 óra között Balatonfüred településen karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Mikes u., Fáy u., Petőfi u., és a Fáy úttól keletre.

Megértésüket köszönjük!

 


Átmeneti vízhiány Pári

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.02.09. és 12. között Pári községben ivóvíz hálózaton karbantartási és felújítási munkák miatt időszakonként vízhiány és vízminőség romlás várható.

Megértésüket köszönjük!

 


Átmeneti vízhiány Felsőnyék

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.02.01. és 29. között Felsőnyék községben ivóvíz hálózaton karbantartási és felújítási munkák miatt időszakonként vízhiány és vízminőség romlás várható.

Megértésüket köszönjük!

 


Átmeneti vízhiány Siófok

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.02.02. és 03-án 8-17 óra között karbantartási munkák miatt Siófok településen nyomáscsökkenés és vízhiány várható. Az érintett területen a Termofok Kft. által előállított meleg víz szolgáltatás sem lesz elérhető. Ivóvizet ebben az időszakban ivóvízszállító tartálykocsiból lehet vételezni. A vízhiánnyal érintett terület: Fő u.-Kele u.-Bajcsy Zs. u.-Dózsa Gy. u. által határolt terület.

Megértésüket köszönjük!

 


Átmeneti vízhiány Sümeg

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2016.01.27. és 28-án 12-18 óra között áramszünettel járó karbantartási munkák miatt Sümeg felső zónában (Sümeg 84-es főúttól keletre) nyomáscsökkenés, a legfelső utcában vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Nagyatád

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek Nagyatád településen az alábbiak szerint 2016.01.25-én 08:00 és 14:00 óra között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható Újkútpuszta, Henéz, Simongát, Görönd városrészek környékén.

Megértésüket köszönjük!

 


Átmeneti vízhiány Balatongyörök

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek Balatongyörök településen az alábbiak szerint 2016.01.20-án 08:00 és 13:00 óra között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható a Balaton u., Deák F. u., Böngyér u., Üsth Gy u., Szilváskert u. környékén.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Felsőnyék

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek Felsőnyék településen az alábbiak szerint 2016.01.04-31-ig ivóvíz hálózaton végzett karbantartási és felújítási munkálatok miatt időszakonként vízhiány és vízminőség romlás várható

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Tapolca

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek Tapolca településen az alábbiak szerint:2015.12.21-én 8:00-15:00 között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható a Stadion utcában.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek Balatonfüred településen az alábbiak szerint:2015.12.21-én 8:00-15:00 között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható az Ady E. utcában.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Somogydöröcske

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek Somogydöröcske településen az alábbiak szerint:2015.12.15-17-ig 8-15 óra között szivacsdugós hálózat tisztítási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Bonnya-Bonnyapuszta

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Bonnya településen 2015. 12.16-án 8-12 óra között, Bonnyapuszta településen 2015.12.16-án 12-15 óra között ivóvíz tárolók rekonstrukciós munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonfűzfő

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Balatonfűzfő településeken:2015.12.15-én 23:00 és 04:00 óra között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható a Hegyalja u., Mandula u, Kilátó u, Felsővillasor alatti terület, valamint Tobruk városrész egész területén.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kapospula

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Kapospula településeken:2015.12.14-én 8:00 és 12:00 óra között ivóvízminőség – javító beruházás keretében, vezetékszakaszok élőre kötése miatt nyomásesés, zavarosodás, és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Adony, Beloiannisz

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Adony és Beloiannisz településeken:2015.12.10-én karbantartási munkák miatt átmenetileg opálossá válhat az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz, illetve nyomáscsökkenés, esetenként vízhiány várható mindkét település teljes területén.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Balatonfüred településen:2015.12.09-én 8:00 - 15:00 óra között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható az Ady E. utcában. 2015.12.10-én 08:00- 15:00 óra között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható a Balaton, Vajda, Cséplő utcákban .

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonudvari

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Balatonudvari településen:2015.12.07-09-ig 8:00 – 16:00 óra között karbantartási munkák miatt a település egész területén nyomáscsökkenés, esetenként vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Pári

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Pári településen:2015.12.07-én ivóvíz hálózaton végzett karbantartási és felújítási munkálatok miatt időszakonként vízhiány és vízminőség romlás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Balatonfüred településen: 2015.12.01-én 08:00 és 15:00 óra között az Ady E. utcában, 2015.12.02-án 8:00 – 15:00 között a Magyar, Kósa P., Mandulavirág utcában, 2015.12.03-án 8:00 – 15:00 között a Borsos M., Széchenyi utcában, 2015.12.04-én 8:00 – 15:00 között a Park, Petőfi utcában karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kapospula

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Kapospula településen: 2015. 12. 01-én 08:00 és 16:00 óra között ivóvízminőség – javító beruházás keretében vezetékszakaszok élőre kötése miatt nyomásesés, zavarosodás, és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonboglár

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Balatonboglár településen: 2015. 12. 01-én 07:00 és 16:00 óra között Balatonboglár településen a Várdomb környékén karbantartási munkálatok miatt, átmeneti vízhiány és nyomáscsökkenés várható.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Kötcse

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy Kötcse településen: 2015.11.30-án 8:00 – 16:00 között áramszünettel járó karbantartási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható a település magasabb pontjain.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Bakóca

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Bakóca településen: 2015.12.03-án 8:00 – 15:00 között tározó tisztítás és karbantartási munkák miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Felsőegerszeg-Varga

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Felsőegerszeg-Varga településen: 2015.12.02-án 8:00 – 15:00 között tározó tisztítás és karbantartási munkák miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Gárdony

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Gárdony településen: 2015.11.27-én 8:00 – 14:00 között ivóvíz hálózat rekonstrukció munka miatt vízhiány várható a Vörösmarty utca 1. sz. ingatlannál.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Isztimér-Guttamási

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Isztimér-Guttamási településen: 2015.11.26-án ivóvíztározó mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Zamárdi

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Zamárdi településen: 2015.11.24-25-ig 8:00 és 15:00 óra között karbantartási munkák miatt vízhiány és átmeneti nyomásingadozás várható a Vasút utcában, a vasútállomás és a Csap utca által határolt szakaszon.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Somogydöröcske

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Somogydöröcske településen: 2015.11.24-27-ig 8:00 és 14:00 óra között ivóvízminőség – javító beruházás keretében, szivacsos hálózat mosatási munkák miatt, teljes települést érintő vízhiány és nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonudvari

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Balatonudvari településen: 2015.11.25-én 08:00 – 15:00 óra között az Orgona utcában végzendő karbantartási munkák miatt a település egész területén nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Balatonfüred településen: 2015.11.24-én 08:00 – 15:00 óra között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható az alábbi utcákban: Noszlopy, Oroszy, Vázsonyi, Szőllősi, Breda, György-hegyi, Bocsár-dűlő.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Tihany

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Tihany településen: 2015.11.23-án 08:00 – 15:00 óra között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható a Rendeskő utcában.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonalmádi

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Balatonalmádi településen: 2015.11.24-én 08:00 – 12:00 óra között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható az alábbi utcákban: Temető, Kodály, Erdő, Balatonfűzfői, Magtár, Hold, Thököly u. (Vörösberényi Ált. Isk.)

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Sásd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Sásd településen: 2015.11.23-27-ig 08:00 – 16:00 óra között ivóvízminőség – javító beruházás keretében csomóponti aknák kialakítása miatt nyomásesés, zavarosodás, és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Balatonfüred településen: 2015.11.19-én 08:00 – 15:00 óra között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható a Jókai és az Ady utcában.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Somogyvár-Vityapuszta

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Somogyvár-Vityapuszta településen: 2015.11.18-23-ig munkanapokon 08:00 – 16:00 óra között áramszünettel járó munkálatok miatt, vízhiány és nyomáscsökkenés várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Dalmand

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Dalmand településen: 2015.11.19-én 08:00 – 16:00 óra között ivóvízminőség – javító beruházás keretében vezetékszakaszok élőre kötése miatt nyomásesés, zavarosodás, és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Pári

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Pári településen: 2015.11.18-30-ig munkanapokon ivóvíz hálózaton karbantartási és felújítási munkálatok miatt időszakonként vízhiány és vízminőség romlás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kocsola, Kapospula

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Kocsola és Kapospula településeken: 2015.11.18-án 8:00-16:00 óra között ivóvízminőség – javító beruházás keretében vezetékszakaszok élőre kötése miatt nyomásesés, zavarosodás, és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Döbrököz

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Döbrököz településen: 2015.11.17-18. 8:00-16:00 óra között ivóvízminőség – javító beruházás keretében vezetékszakaszok élőre kötése miatt nyomásesés, zavarosodás, és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Tihany

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Tihany településen: 2015.11.17-én 8:00-15:00 óra között a Rendeskő utcában,2015.11.18-án 8:00-15:00 óra között a Major utcában karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Somogydöröcske

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Somogydöröcske településen: 2015.11.17-20-ig 08:00 – 14:00 óra között ivóvízminőség – javító beruházás keretében, szivacsos hálózat mosatási munkák miatt teljes települést érintő vízhiány és nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Szederkény

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Szederkény településen: 2015.11.12-én 9:00-12:00 óra között Pécsi u. 2-18., Ságvári u. 1-14. 2015.11.13-án 9:00-12:00 óra között Rákóczi u. 2-11.csővezeték cseréje miatt vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Adony, Pusztaszabolcs, Iváncsa, Beloiannisz

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Adony, Pusztaszabolcs, Iváncsa, Beloiannisz településeken: 2015.11.10-én 08:00 – 18:00 óra között távvezeték karbantartási, szivacsos mosatás előkészítési munkálatai miatt nyomáscsökkenés, zavarosodás, vízhiány előfordulhat a települések teljes területén.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Döbrököz, Kaposszekcső

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Döbrököz és Kaposszekcső településeken: 2015.11.11-én 08:00 – 16:00 óra között ivóvízminőség – javító beruházás keretében vezetékszakaszok élőre kötése miatt nyomásesés, zavarosodás, és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonendréd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Balatonendréd településen: 2015.11.10-én 08:00 – 13:00 óra között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható a település teljes területén. A munkálatok alatt a vízellátást tartálykocsival biztosítjuk.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Bonnya-Bonnyapuszta

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Bonnya-Bonnyapuszta településen: 2015.11.10-13-ig 08:00 – 14:00 óra között ivóvízminőség – javító beruházás keretében, szivacsos hálózat mosatási munkák miatt teljes települést érintő vízhiány és nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Böhönye

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Böhönye településen: 2015.11.09-13-ig 08:00 – 14:00 között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kercseliget

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Kercseliget településen: 2015.11.17-én 08:00 – 14:00 között glóbusz mosás és karbantartás miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kazsok

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Kazsok településen: 2015.11.12-én 08:00 – 14:00 között glóbusz mosás és karbantartás miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Nak

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Nak településen: 2015.11.10-én 08:00 – 14:00 között glóbusz mosás és karbantartás miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Lápafő-Várong

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Lápafő-Várong településen: 2015.11.09-én 08:00 – 14:00 között glóbusz mosás és karbantartás miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Csököly

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Csököly településen: 2015.11.09-20. 08:00 – 15:00 között ivóvíz hálózaton mechanikai hálózattisztítási munkálatok miatt időszakonként vízhiány és vízminőség romlás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Gárdony

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Gárdony településen: 2015.11.10 09:00 – 16:00 között ivóvíz hálózat rekonstrukció munka miatt vízhiány várható a Kölcsey Ferenc utcában.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Örvényes

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Örvényes településen: 2015.11.04-én 8:00-15:00 óra között a Fürdő utcában karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Fürdő, Bodorka köz, Rózsahegyi, Géza fejedelem, Bíró László.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Gölle

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Gölle településen: 2015.11.04-től 11.11-ig 8:00-16:00 óra között ivóvízminőség – javító beruházás keretében mechanikai hálózattisztítás miatt nyomásesés, zavarosodás, és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Pogány

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Pogány településen: 2015.11.04-től 11.06-ig 8:00-14:00 óra között vízvezeték átkötési munkálatok miatt nyomáscsökkenés, illetve időszakos vízhiány várható a település teljes területén.

Megértésüket köszönjük!  


Nyomáscsökkenés Sárkeresztes

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai felújítási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Sárkeresztes településen: 2015.10.30-tól 11.14-ig a sárkeresztesi Glóbusz felújítási munkái miatt nyomáscsökkenés várható a település teljes területén.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Kaposszekcső

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Kaposszekcső településen: 2015.11.03-án 8:00-16:00 óra között ivóvízminőség – javító beruházás keretében: vezetékszakaszok élőre kötése miatt nyomásesés, zavarosodás, és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Barcs

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Barcs településen: 2015.11.06-án 8:00-18:00 között ivóvíz gerincvezeték csomóponti rekonstrukció miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Vikár B. u., Gárdonyi G. u., Vörösmarty M. u., Szent I. u., Kis u., Árpád u.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Barcs

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Barcs településen: 2015.11.05-én, és 11.06-án 8:00-18:00 között ivóvíz gerincvezeték csomóponti rekonstrukció miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Bajcsy-Zs. utca – Kodály u. saroktól Erkel F. u. sarokig, Damjanich u., Béke u., Köztársaság u., Sétáló u., Tavasz u., Erkel F. u., Hősök tere

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Barcs

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Barcs településen: 2015.11.04-én 8:00-18:00 között ivóvíz gerincvezeték csomóponti rekonstrukció miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Bajcsy-Zs. utca – Erkel F. u. saroktól Vasvári P. u. sarokig, Munkácsy u., Kálvária u., Vasvári P. u., volt Henkel telep, Bajcsy-Zs. u. – Béke u. saroktól Kodály u. sarokig, Barátság u., Krénusz u., Gagarin u., József A. u.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Sásd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Sásd településen: 2015.11.04-től 11.06-ig, 11.09-től 11.13-ig, 11.16-tól 11.17-ig 8:00-16:00 között ivóvízminőség – javító beruházás keretében csomóponti aknák kialakítása miatt nyomásesés, zavarosodás, és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Bonnya-Bonnyapuszta, Somogydöröcske

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Bonnya-Bonnyapuszta, Somogydöröcske településen: 2015.11.04-től 11.06-ig 9:00-15:00 között ivóvíz minőség javító program keretében, hálózat rekonstrukciós munkák kivitelezését végezzük, a munkálatok ideje alatt vízhiány és nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Balatonalmádi, Káptalanfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Balatonalmádi, Káptalanfüred településen: 2015.11.04-én 23:00-04:00 között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Nagykónyi

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Nagykónyi településen: 2015.10.28-tól 11.06-ig ivóvíz hálózaton karbantartási és felújítási munkálatok miatt időszakonként vízhiány és vízminőség romlás várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Dinnyés

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Dinnyés településen: 2015.10.28-án ivóvízhálózat karbantartási munkák keretein belül glóbusz karbantartási munkálatok lesznek. A munkavégzés következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz átmenetileg opálossá válhat, nyomásingadozás és időszakos vízhiány lesz tapasztalható. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Mászlonypuszta

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Mászlonypuszta településen: 2015.11.02-án 08.00 és 16:00 óra között ivóvízminőség – javító beruházás keretében vezetékszakaszok élőre kötése miatt nyomásesés, zavarosodás és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Kapospula

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Kapospula településen: 2015.10.29-én 08.00 és 16:00 óra között ivóvízminőség – javító beruházás keretében vezetékszakaszok élőre kötése miatt nyomásesés, zavarosodás és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Kurd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Kurd településen: 2015.10.28-án 08.00 és 16:00 óra között ivóvízminőség – javító beruházás keretében vezetékszakaszok élőre kötése miatt nyomásesés, zavarosodás és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Gyulaj, Dalmand

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Gyulaj, Dalmand településen: 2015.10.27-én 08.00 és 16:00 óra között ivóvízminőség – javító beruházás keretében vezetékszakaszok élőre kötése miatt nyomásesés, zavarosodás és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Sukoró, Nadap

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Sukoró, Nadap településen: 2015.10.27-én 08.00 és 16:00 óra között ivóvízhálózat karbantartási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Sárkeresztes

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Sárkeresztes településen: 2015.10.26-án 08.00 és 22:00 óra között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány előfordulhat a település teljes területén.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Csoma, Szabadi, Csikóstőttős

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Csoma, Szabadi, Csikóstőttős településen: 2015.10.26-án 08.00 és 16:00 óra között ivóvízminőség javító beruházás keretében, vezetékszakaszok élőre kötése miatt nyomásesés, zavarosodás és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Kápolnásnyék

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Kápolnásnyék településen: 2015.10.26-án 8:00-16:00 között ivóvízhálózat karbantartási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Magyarkeszi

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Magyarkeszi településen: 2015.10.22-én 08:00-15:00 óra között glóbusz mosás és karbantartási munkák miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Balatonfüred településen: 2015.10.22-én 08:00-15:00 óra között a Pacsirta utcában karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Pacsirta, Tamási Á., Szömörce.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Balatonfüred településen: 2015.10.21-én 08:00-15:00 óra között a Kossuth utcában karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Kossuth utca.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Balatonfüred településen: 2015.10.20-án 08:00-15:00 óra között a Tamási Áron utcában karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Tamási Áron, Öreghegyi, Szömörce.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Iváncsa

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Iváncsa településen: 2015.10.22-én ivóvíz hálózat karbantartás munkák keretein belül glóbusz karbantartást végzünk, a munkálatok ideje alatt vízhiány és nyomásingadozás várható .

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Pusztaszabolcs

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Pusztaszabolcs településen: 2015.10.21-én ivóvíz hálózat karbantartás munkák keretein belül glóbusz karbantartást végzünk, a munkálatok ideje alatt vízhiány és nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Kaposszekcső

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Kaposszekcső településen: 2015.10.19-én és 10.20-án 08:00 és 16:00 óra között ivóvízminőség javító beruházás keretében, vezetékszakaszok élőre kötése miatt nyomásesés, zavarosodás és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Imremajor

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Imremajor településen: 2015.10.21-én 08:00 és 13:00 óra között karbantartási munkálatok miatt, vízhiány és nyomáscsökkenés várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Bonnya – Bonnyapuszta

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Bonnya – Bonnyapuszta településen: 2015.10.20-tól 10.30-ig 9:00-15:00-ig ivóvíz minőség javító program keretében, hálózat rekonstrukciós munkák kivitelezését végezzük, a munkálatok ideje alatt vízhiány és nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Barcs

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Barcs településen: 2015.10.14-én 08:00 és 18:00 óra között ivóvíz gerincvezeték hálózati rekonstrukció miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható. Érintett terület Barcs városban: Május 1. u., Ifjúság u., Kodály u., Gagarin u., Deák F. u., Fábián B. u., Barcs Városi Strandfürdő. 

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Barcs településen: 2015.10.15-én és 16-án 08:00 és 18:00 óra között ivóvíz gerincvezeték hálózati rekonstrukció miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható. Érintett terület Barcs városban: Bajcsy-Zs. u. – Béke u. saroktól Munkácsy u. sarokig, Hősök tere, Erkel F. u., Köztársaság u., Sétáló u., Tavasz u.  

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Somogyzsitfa- Szőcsénypuszta – Csákány - Szőkedencs

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Somogyzsitfa- Szőcsénypuszta – Csákány - Szőkedencs településen: 2015.10.19-től 2015.11.06-ig 08:00 és 14:00 óra között a településen az ivóvíz vezeték építési munkái miatt nyomáscsökkenés, és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Kulcs

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Kulcs településen: 2015.10.15-én 08:00-15:00 óra között glóbusz mosatási munkák miatt időszakos vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kötcse

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Kötcse településen: 2015.10.14 08:00 és 15:00 óra között karbantartási munkák miatt vízhiány és átmeneti nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Hévíz, Alsópáhok, Felsőpáhok, Zalaköszvényes, Sármellék

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Hévíz, Alsópáhok, Felsőpáhok, Zalaköszvényes, Sármellék településen: 2015.10.14-én 09:00-20:00 óra között vízhiány illetve nyomáscsökkenés várható Hévíz teljes területén, Aqua Hotel, Termál, Héliosz hotel, Honvéd korház, valamint Hévíz Kossuth u. feletti részeken. Alsópáhok, Felsőpáhok Zalaköszvényes, Sármellék településen.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Mindszentgodisa, Vázsnok, Oroszló, Palé és Sásd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Mindszentgodisa, Vázsnok, Oroszló, Palé és Sásd településen: 2015.10.14-től 2015.10.16-ig 08:00 és 18:00 óra között ivóvízminőség javító beruházás keretében hálózat tisztítás miatt nyomásesés, zavarosodás, és részleges vízhiány várható. 

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Mindszentgodisa, Vázsnok, Oroszló, Palé és Sásd településen: 2015.10.19-től 2015.10.22-ig 08:00 és 18:00 óra között ivóvízminőség javító beruházás keretében hálózat tisztítás miatt nyomásesés, zavarosodás, és részleges vízhiány várható.

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Mindszentgodisa, Vázsnok, Oroszló, Palé és Sásd településen: 2015.10.26-től 2015.10.30-ig 08:00 és 18:00 óra között ivóvízminőség javító beruházás keretében hálózat tisztítás miatt nyomásesés, zavarosodás, és részleges vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Bonnya – Bonnyapuszta

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Bonnya – Bonnyapuszta településen: 2015.10.13-tól 2015.10.16-ig 09:00-15:00 között ivóvíz minőség javító program keretében, hálózat rekonstrukciós munkák kivitelezését végezzük, a munkálatok ideje alatt vízhiány és nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány ATTALA, KOCSOLA, DALMAND

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint ATTALA, KOCSOLA, DALMAND településen: 2015.10.12-én hétfőn 8:00 és 16:00 óra között ivóvízminőség javító beruházás keretében vezetékszakaszok élőre kötése miatt nyomásesés, zavarosodás, és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Felsőnyék

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Felsőnyék településen: 2015.10.08-tól 10.30-ig munkanapokon ivóvíz hálózaton karbantartási és felújítási munkálatok miatt időszakonként vízhiány és vízminőség romlás várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Adony, Pusztaszabolcs, Iváncsa, Beloiannisz

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Adony, Pusztaszabolcs, Iváncsa, Beloiannisz településen: 2015.10.06-án 08:00-18:00 óra között távvezeték karbantartási, szivacsos mosatás előkészítési munkálatai miatt nyomáscsökkenés, zavarosodás, vízhiány előfordulhat.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Besnyő

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Besnyő településen: 2015.10.06-án 08:00-15:00 között glóbusz mosatási munkák miatt időszakos vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Tengőd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Tengőd településen: 2015.10.05-től 10.07-ig 8:00-14:00 óra között mechanikai hálózatmosatás miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Hencse, Hedrehely, Visnye

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Hencse, Hedrehely, Visnye településen: 2015.10.05-től 10.30-ig 8:00 és 15:00 óra között mechanikai hálózatmosatás miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Kocsola, Attala

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Kocsola és Attala településen: 2015.10.05 08.00-16.00 között ivóvízminőség javító beruházás keretében, vezetékszakaszok élőre kötése miatt nyomásesés, zavarosodás, és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Döbrököz

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Döbrököz településen: 2015.10.05-től 10.09-ig és 2015.10.12-től 10.16-ig 08.00-18.00 között ivóvízminőség javító beruházás keretében hálózat tisztítás miatt nyomásesés, zavarosodás, és részleges vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Somogysámson

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Somogysámson településen: 2015.10.05-től és 10.13-ig 08:00 és 14:00 között ivóvíz vezeték építési munkái miatt a településen nyomáscsökkenés, és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Lepsény

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Lepsény településen: 2015.10.01-én glóbusz mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Szőlősgyörök

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Szőlősgyörök településen: 2015.10.01-től 10.02-ig és 2015.10.05-től 10.09-ig 08:00-16:00 óra között az ivóvíz minőség javító beruházás munkálatai miatt vízhiány, nyomáscsökkenés és vízzavarosodás várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Pári

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Pári településen: 2015.10.01-től és 10.09-ig ivóvíz hálózaton karbantartási és felújítási munkálatok miatt időszakonként vízhiány és vízminőség romlás várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Agárd, Gárdony, Dinnyés és Velence

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Agárd, Gárdony, Dinnyés és Velence településen: 2015.09.29-én ivóvíz távvezeték szerelési munkái miatt vízminőség probléma lehetséges.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Pázmánd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Pázmánd településen: 2015.09.30-án 08:00 és 16:00 óra között ivóvíz tűzcsap kiépítés munka miatt vízhiány várható. Érintett terület: a Fő u. 25. – 55. közötti szakasza.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Adony, Pusztaszabolcs, Iváncsa, Beloiannisz

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Adony, Pusztaszabolcs, Iváncsa, Beloiannisz településen: 2015.09.29-én 08:00 és 18:00 óra között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Barcs

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Barcs településen: 2015.09.30-án és 10.01-én 08:00 és 18:00 között ivóvíz gerincvezeték hálózati rekonstrukció miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható. Érintett terület: Bajcsy-Zs. u. – Béke u. saroktól Munkácsy u. sarokig, Hősök tere, Erkel F. u., Köztársaság u., Sétáló u., Tavasz u.!

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Balatonfüred településen: 2015.09.28-án 23:00 és 05:00 óra között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Petőfi és Széchenyi utcáktól (71-es főút) északra eső terület.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Barcs

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Barcs településen: 2015.09.28-án és 29-én 08:00 és 18:00 között ivóvíz gerincvezeték hálózati rekonstrukció miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható. Érintett terület: Május 1. u., Ifjúság u., Kodály u., Gagarin u., Deák F. u., Fábián B. u., Barcs Városi Strandfürdő!

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Barcs

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Barcs településen: 2015.09.26-án és 27-én 08:00 és 18:00 között ivóvíz gerincvezeték hálózati rekonstrukció miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható. Érintett terület: Dráva Parti Ipartelep: Avermann-Horváth Kft., Dráva Metál Kft., Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Hajózási és Felmérő Csoport- Barcs, Magyar Plán Kft., Kvarc Kft., MÉH telep!

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Gödre

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Gödre településen: 2015.10.01. 08:00 és 15:00 között tározó tisztítás és karbantartási munkák miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Felsőegerszeg-Varga, Kisbeszterce

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Felsőegerszeg-Varga és Kisbeszterce településen: 2015.09.29. 08:00 és 15:00 között tározó tisztítás és karbantartási munkák miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Nagykónyi

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Nagykónyi településen: 2015. szeptember 28-tól 2015. október 16-ig munkanapokon ivóvíz hálózaton karbantartási és felújítási munkálatok miatt időszakonként vízhiány és vízminőség romlás várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Izamajor-Újdörögd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Izamajor-Újdörögd településen: 2015. október 09-én 07:00 és 15:00 óra között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Betonüzem, Laktanya, Rally pálya, Bakony Búvárszivattyú szerviz, Újdörögd település.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Nyirád

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Nyirád településen: 2015. október 13-án 07:00 és 15:00 óra között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Nyírfa u., Sport u., Május 1 u., Szept. 4. u., Petőfi u., Ady E. u. , Széchenyi u., Sallai u.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Tapolca

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Tapolca településen: 2015. október 07-én 07:00 és 15:00 óra között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Tapolca Északi városrész, Vajda u., Fenyves u., Pacsirta u., Kazinczy tér magasabban fekvő részei, Diszel Rózsadomb része.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Hévíz

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Hévíz településen: 2015. október 01-én 22:00 és 04:00 óra között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Felsőzóna, Széchenyi utca Babócsai u, Borozósor, Egregyi u. Dombföldi u, valamint a Büki út között eső részen.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Nemesboldogasszonyfa

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Nemesboldogasszonyfa településen: 2015. szeptember 29-én 07:00 és 15:00 óra között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Nemesboldogasszonyfa település teljes területe, Alsópáhok Káttyán hegy, Deák Ferenc u., Kolping Nádasházak.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Barcs

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Barcs településen:

2015.10.03-án 08:00 – 18:00 óra között ivóvíz gerincvezeték csomóponti rekonstrukció miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható. Érintett szakaszok: Bajcsy-Zs. utca - Kodály u. saroktól Erkel F. u. sarokig, Hősök tere, Köztársaság u., Erkel F. u., Tavasz u., Sétáló u., Béke u., Mező I. u., Damjanics u., Damjanics köz, Kálmán I. u., Barcs Térségi Járóbetegellátó Központ, Régi SZTK, Nagyhíd u., ENI benzinkút, Mardegan Legno Kft., Somogytarnóca.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Barcs

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Barcs településen:

2015.09.23-án 08:00 – 18:00 óra között ivóvíz gerincvezeték csomóponti rekonstrukció miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható. Érintett szakaszok: Bajcsy-Zs. utca - Barátság u. saroktól Munkácsy u. sarokig, Hősök tere, Köztársaság u., Erkel F. u., Liszt F. u., Bartók B. u., Szent I. u., Tavasz u., Sétáló u., Béke u., Mező u., Nagyhíd u., ENI benzinkút, Mardegan Legno Kft., Somogytarnóca

2015.09.24-én 08:00 – 18:00 óra között ivóvíz gerincvezeték csomóponti rekonstrukció miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható. Érintett szakaszok: Bajcsy-Zs. utca - Barátság u. saroktól Munkácsy u. sarokig, Hősök tere, Köztársaság u., Erkel F. u., Liszt F. u., Bartók B. u., Szent I. u., Tavasz u., Sétáló u., Béke u., Mező u., Nagyhíd u., ENI benzinkút, Mardegan Legno Kft., Somogytarnóca, Gagarin u., József A. u., Kandó K. u., Barátság u., Krénusz u., Hársfa u., Ifjúság u.,

2015.09.25-én 08:00 – 18:00 óra között ivóvíz gerincvezeték csomóponti rekonstrukció miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható. Érintett szakaszok: Bajcsy-Zs. utca - Kodály u. saroktól Erkel F. u. sarokig, Hősök tere, Köztársaság u., Erkel F. u., Tavasz u., Sétáló u., Béke u., Mező I. u., Szentesi u., Nagyhíd u., ENI benzinkút, Mardegan Legno Kft., Somogytarnóca, Gagarin u., Barátság u., Krénusz u., Hársfa u., Ifjúság u., Május 1. u., Kodály u., Deák F. u.,:

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Szőlősgyörök

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Szőlősgyörök településen: 2015.09.23-tól 25-ig és 2015.09.28-tól 30-ig 08:00 – 16:00 óráig az ivóvíz minőség javító beruházás munkálatai miatt vízhiány, nyomáscsökkenés és vízzavarosodás várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Pázmánd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Pázmánd településen: 2015. szeptember 23-án 08:00 és 15:00 óra között ivóvíz tűzcsap kiépítés munka miatt vízhiány várható, a Fő utca Vörösmarty M. u. és József A. u. közötti szakaszon.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Lengyeltóti

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Lengyeltóti településen: 2015.09.22-től 2015.09.30-ig 08:00 és 16:00 óra között ivóvíz minőség javító beruházás munkálatai miatt vízhiány, nyomáscsökkenés és vízzavarosodás várható. Érintett területek: Zrínyi u., Kossuth u., Csokonai u., Kaposvári u., Batthyányi tér, Kis E. u., Pete köz, Csalogány u., Tűzoltó u., Kert u., Fonyódi u., Mohácsi u., Kék Tó kemping, Rákóczi u., Petőfi u., Arany J. u., Jókai u., Vörösmarty u., Kölcsey u., József A. u., Tompa M. u., Ady u., Ifjúság u., Gábor Á. u., Kórház köz, Berzsenyi u.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Balatonkeresztúr

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Balatonkeresztúr településen: 2015.09.21-től 2015.10.07-ig 09:00 és 14:00 óra közötti időtartamban az Ady Endre utca keleti oldala Vasút és a Keszeg utca között, Vasút utca északi oldala az Ady és a Balaton utca között valamint a Zrínyi, Kinizsi, Kisfaludy utcákban karbantartási munkálatokat végzünk.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Attala

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Attala településen: 2015.09.23. 08:00 és 18:00 között ivóvízminőség – javító beruházás keretében: vezetékszakaszok élőre kötése miatt nyomásesés, zavarosodás, és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Adony, Pusztaszabolcs, Iváncsa, Beloiannisz

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Adony, Pusztaszabolcs, Iváncsa, Beloiannisz településen: 2015.09.22-én 08:00 és 18:00 között távvezeték karbantartási munkálatai miatt nyomáscsökkenés, zavarosodás, vízhiány előfordulhat.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Inámpuszta

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Inámpuszta településen: 2015.09.17. 08:00 és 15:00 között tározó tisztítás és karbantartási munkák miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Kaposszekcső - Liget lakó-, és ipari park területén (Kaposszekcső nem érintett!)

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Kaposszekcső - Liget lakó-, és ipari park területén (Kaposszekcső nem érintett!) településen: 2015.09.20. 08:00 és 16:00 között ivóvízminőség – javító beruházás keretében csomóponti aknák kialakítása miatt nyomásesés, zavarosodás, és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Gyugy

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Gyugy településen: 2015.09.16. – 17. - 18-án 08:00 – 16:00 óráig az ivóvíz minőség javító beruházás munkálatai miatt vízhiány, nyomáscsökkenés és vízzavarosodás várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Siófok-Sóstó

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Siófok-Sóstó településen: 2015.09.16. 08:00 és 16:00 között tűzcsap csere karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Siófok- Sóstó, Bél M. u. – Esze T. u. – Madarász V. u. által határolt terület utcái.

Megértésüket köszönjük! 

 


 

Átmeneti vízhiány Dalmand

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Dalmand településen: 2015.09.21. 08:00 és 18:00 között ivóvízminőség javító beruházás munkálatai miatt nyomásesés, zavarosodás, és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kocsola

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Kocsola településen: 2015.09.18. 08:00 és 18:00 között ivóvízminőség javító beruházás munkálatai miatt nyomásesés, zavarosodás, és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Kurd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Kurd településen: 2015.09.17. 08:00 és 18:00 között ivóvízminőség javító beruházás munkálatai miatt nyomásesés, zavarosodás, és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Balatonfüred településen: 2015.09.14-én 22:00-tól 2015. 09.15-én 05:00-ig a Kéki utcában karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Kéki utca.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Nagykónyi-Medgyespuszta

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Nagykónyi-Medgyespuszta településen: 2015.09.24. 08:00 és 15:00 között glóbusz mosás és karbantartási munkák miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Magyarkeszi

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Magyarkeszi településen: 2015.09.22. 08:00 és 15:00 között glóbusz mosás és karbantartási munkák miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Sárkeresztes

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Sárkeresztes településen: 2015.09.14 - 2015.09.30. 08:00 – 14:00 Sárkeresztesi hálózat karbantartási munkái miatt nyomáscsökkenés és nyomás ingadozás várható. A nyomáscsökkenéssel érintett terület: Teljes település.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Sümeg

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Sümeg településen: 2015.09.17. 07:00 – 15:00 glóbusz mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható. Érintett terület: a 84-es számú főút felett, észak-keletre lévő utcák.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Siófok

Átmeneti vízhiány Siófok Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Siófok településen: 2015.09.16. 08:00 és 12:00 között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. Az érintett területen a Termofok KFT által előállított meleg víz szolgáltatás sem lesz elérhető. Ivóvizet ebben az időszakban ivóvízszállító tartálykocsiból lehet vételezni. A vízhiánnyal érintett terület: Fő utca – Széchenyi István utca – Bajcsy-Zsilinszky Endre utca – Dózsa György utca által határolt terület.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Gödre és Meződ

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Gödre és Meződ településen: 2015.09.22. 08:00 és 15:00 között tározó tisztítás és karbantartási munkák miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható .

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Tormás-Baranyaszentgyörgy

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Tormás-Baranyaszentgyörgy településen: 2015.09.17. és 24. 08:00 és 15:00 között tározó tisztítás és karbantartási munkák miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Szágy

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Szágy településen: 2015.09.17. és 24. 08:00 és 15:00 között tározó tisztítás és karbantartási munkák miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Beloiannisz

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Beloiannisz településen: 2015.09.17. glóbusz mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Kaposfő

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Kaposfő településen: 2015. szeptember 14-től szeptember 25-ig 08:00 – 15:00 óra között mechanikai hálózatmosatás miatt nyomásesés, zavarosodás, időszakonként vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Lengyeltóti

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Lengyeltóti településen: 2015. szeptember 14-től szeptember 21-ig 08:00 – 16:00 óráig az ivóvíz minőség javító beruházás munkálatai miatt vízhiány, nyomáscsökkenés és vízzavarosodás várható. Érintett területek: Tamási Á. u, Bem u., Virág u., Nagy I. u., Zsigmondi u., Gábor Á. u., Fonyódi u., Kórház köz, Dózsa u., Temető u., Táncsics u., Majtényi u., Wesselényi u., Vasútállomás Kossuth L. u., Zrínyi u., Batthyányi tér.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Pázmánd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Pázmánd településen: 2015.09.14. és 2015.09.29. között 08:00- 14:00 óra időtartamban a ivóvíz hálózat karbantartás munkák keretein belül tűzcsap karbantartást végzünk, a munkavégzés következtében nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Iváncsa

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Iváncsa településen: 2015.09.14. és 2015.09.25. között a ivóvíz hálózat karbantartás munkák keretein belül tűzcsap karbantartást végzünk, a munkavégzés következtében nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Balatonfüred településen: 2015.09.09-án 08:00-15:00 között a Mérleg utcában karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Pázmánd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Pázmánd településen: 2015.09.10-én és 2015.09.11-én 08:00-16:00 óra között a Fő utca 2-38 és Fő utca 25-55 közötti szakaszán, valamint Vadász utca 2/a és 2/b sz. ingatlanán és a Széchenyi utca 68 sz. ingatlanán ivóvíz tűzcsap kiépítés munka miatt vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Balatonfüred településen: 2015.09.08-án 08:00-15:00 között a Kossuth utcában karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Adony

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Adony településen: 2015. szeptember 09. és 15. között ivóvíz hálózat karbantartás munkák keretein belül glóbusz mosatást végzünk. A munkálatok alatt nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!  


Átmeneti vízhiány Csopak

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Csopak településen: 2015.09.07 08:00 és 15:00 óra között a Hegyalja utcában karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Fenyves, Öreghegyi, Hegyalja, Levendula, Sáner J., Homokbánya, Boróka utcák.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Barátihegy, Kisberény, Lengyeltóti

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Barátihegy, Kisberény, Lengyeltóti településen: 2015.09.07-től 2015.09.11-ig 08:00 – 16:00 óráig az ivóvíz minőség javító beruházás munkálatai miatt vízhiány, nyomáscsökkenés és vízzavarosodás várható. A vízhiánnyal érintett terület: Bedegkér- Somogyegres teljes terület, illetve Lengyeltótiban az alábbi utcákban – Tamási Á. u., Kiss E.u., Bem u., Fonyódi u., Kórház köz, Gábor Á. u., Dózsa u., Temető u., Táncsics u., Wesselényi u., Zsigmondi u.. Kérjük, hogy a fenti utcákban az ingatlan tulajdonosok a vízóra aknákhoz a hozzáférést szíveskedjenek biztosítani.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Bedegkér- Somogyegres

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Bedegkér- Somogyegres településen: 2015.09.10-én glóbusz mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük! 


 Átmeneti vízhiány Siófok-Sóstó

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Siófok- Sóstó településen: 2015.09.09-én 08:00 és 14:00 óra között tűzcsap csere karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Siófok- Sóstó, Bél M. u. – Esze T. u. – Madarász V. u. által határolt terület utcái.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Magyaralmás

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Magyaralmás településen: 2015.09.07-2015.09.25 08:00 és 14:00 óra között tűzcsap karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés előfordulhat.

Megértésüket köszönjük! 

 


 

 Átmeneti vízhiány Bonnyapuszta

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Bonnyapuszta településen: 2015. Szeptember 10. és Szeptember 11. között 09:00 és 15:00 óra között ivóvíz minőség javító program keretében, a munkálatok ideje alatt vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük! 

 


 

Átmeneti vízhiány Hévíz

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Hévíz településen: 2015. 09. 08. 09:00 és 15:00 óra között karbantartási munkák miatt vízhiány lesz: Zrínyi M. u. (Széchenyi u. – Zrínyi M. u. 107. közötti szakaszon), Bartók Béla u, Hunyadi u, Martinovics u, Nyírfa és Kodály Zoltán u.

Megértésüket köszönjük! 

 


 

Átmeneti vízhiány Bonnya

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Bonnya településen: 2015. Szeptember 07. és Szeptember 10. között 09:00 és 15:00 óra között ivóvíz minőség javító program keretében, a munkálatok ideje alatt vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük! 


Átmeneti vízhiány Nemesvid

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Nemesvid településen: 2015. Szeptember 07. és Szeptember 16. között 08:00 és 14:00 óra között Nemesvid község teljes területén karbantartási munkálatokat (mechanikai hálózattisztítást) végzünk. A településen az ivóvíz vezeték építési munkái miatt a településen nyomáscsökkenés, és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kozármisleny, Pogány, Áta, Szőkéd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Kozármisleny településen: 2015.09.01-én 09:00 - 13:00 között ivóvíz vízvezeték átkötési munkálatok miatt nyomáscsökkenés, illetve időszakos vízhiány várható Pogány, Áta, Szőkéd területén.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Lengyeltóti

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Lengyeltóti településen: Zrínyi u. 2-től - 42.-ig, Csokonai u. 1-től - 29.-ig, Csalogány u. és Tűzoltó utcákban 2015.09.02-án és 2015.09.03-án 08:00 - 16:00 között ivóvíz minőség javító beruházás munkálatai miatt vízhiány, nyomáscsökkenés és vízzavarosodás várható. Megértésüket köszönjük!

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Nagykónyi

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Nagykónyi településen: 2015. 08. 31-től 2015. 09. 11-ig 08:00 és 16:00 óra között ivóvíz hálózaton karbantartási és felújítási munkálatok miatt időszakonként vízhiány és vízminőség romlás várható. Megértésüket köszönjük!

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Nadap

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Nadap településen: 2015. 08. 31-tól 2015.09.11-ig 08:00 és 14:00 óra között Tűzcsap karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés előfordulhat. A vízhiánnyal érintett terület: Teljes település! Megértésüket köszönjük!

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Háromfa-Bakháza

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Háromfa-Bakháza településen: 2015. augusztus 31-től 2015 szeptember 12-ig munkanapokon 8:00 és 15:00 óra között ivóvíz hálózaton mechanikai hálózattisztítási munkálatok miatt időszakonként vízhiány és vízminőség romlás várható. Megértésüket köszönjük!

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Lengyeltóti, Pusztaszentgyörgy, Pusztaberény

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Lengyeltóti, Pusztaszentgyörgy, Pusztaberény településen: Lengyeltóti Gábor Á u. 25-től, Mamocsi út, Pusztaszentgyörgy, Pusztaberény településeken 2015. 08. 31-én és 2015. 09. 01-én 08:00 és 16:00 óra között karbantartási munkálatok miatt, vízhiány, nyomáscsökkenés és vízzavarosodás várható. Megértésüket köszönjük!

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kaposszekcső - Liget lakó-, és ipari park területén

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Kaposszekcső - Liget lakó-, és ipari park területén (Kaposszekcső nem érintett!) településen: 2015. augusztus 30-án 8:00 és 16:00 óra között ivóvízminőség – javító beruházás keretében csomóponti aknák kialakítása miatt nyomásesés, zavarosodás, és vízhiány várható. Megértésüket köszönjük!

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Sásd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Sásd településen: 2015. augusztus 27-én és 28-án 8:00 és 16:00 óra között a Zöldfa u., Deák tér, Hörnyék u. 1/a-53 és a 2/b – 18. szakaszán, ivóvízminőség – javító beruházás keretében csomóponti aknák kialakítása miatt nyomásesés, zavarosodás, és vízhiány várható. Megértésüket köszönjük!

Megértésüket köszönjük!

 


 

Átmeneti vízhiány Bonnyapuszta

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Bonnyapuszta településen: 2015. 09. 01-én, kedden glóbusz mosatási munkák miatt esetlegesen vízhiány, nyomásingadozás várható.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Nagykónyi


Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Nagykónyi településen: 2015. 08. 18-án 08:00 és 18:00 óra között hálózat rekonstrukció miatt nyomásesés, zavarosodás, és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett terület: Nagykónyi településen a Város, Nagy, Dózsa Gy. és Vásártér utcák.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Kánya

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Kánya településen: 2015. 08. 27-én 09:00 és 15:00 óra között ivóvíz vezeték összekötési munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható

Megértésüket köszönjük!

 


 

 Átmeneti vízhiány Tengőd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint Tengőd településen: 2015. 08. 27-én és 28-án 09:00 és 15:00 óra között ivóvíz vezeték összekötési munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható

Megértésüket köszönjük!


 Átmeneti vízhiány Lengyeltóti

Tájékoztatásul közöljük, hogy  Lengyeltóti településen a  Zrínyi u. 2-től - 42-ig, Csokonai u. 1-től - 29-ig, Csalogány u. és Tűzoltó utcákban
2015. 08. 18-án és 2015. 08. 19-én 08:00 – 16:00 óráig az ivóvíz minőség javító beruházás munkálatai miatt vízhiány és nyomáscsökkenés várható.
Kérjük, hogy a fenti utcákban az ingatlan tulajdonosok a vízóra aknákhoz a hozzáférést szíveskedjenek biztosítani.

Megértésüket köszönjük!


 Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint:
2015. augusztus 12-én 8:00 és 15:00 óra között Balatonfüred településen.
A Temető közben karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható.
A vízhiánnyal érintett utcák: Temető köz

Megértésüket köszönjük! 


 Átmeneti vízhiány Siófok-Sóstó

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint:

2015. augusztus 06-án 8:00 és 14:00 óra között Siófok-Sóstó településen.

A vízhiánnyal érintett terület: Siófok- Sóstó, Vadrózsa – Bihari – Csík – Zalán – Zsombor – Zsolt – Vasúti utcák.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Balatonfüred

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint:

2015. augusztus 05-én 8:00 és 15:00 óra között Balatonfüred településen.

A Széchenyi utcában karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. A vízhiánnyal érintett utcák: Széchenyi utca északi oldal.

Megértésüket köszönjük!


Átmeneti vízhiány Döbrököz

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint:

2015. augusztus 03-tól 08-ig és augusztus 10-től 14-ig 8:00 és 18:00 óra között Döbrököz településen.

Ivóvízminőség - javító beruházáskeretében: hálózat tisztítás miatt nyomáscsökkenés, zavarosodás és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!

 


Átmeneti vízhiány Kocsola

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint:

2015. augusztus 5-én 08.00 és 18.00 óra között Kocsola településen.

Ivóvízminőség - javító beruházáskeretében: hálózat tisztítás miatt nyomáscsökkenés, zavarosodás és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!

 


Átmeneti vízhiány Dalmand

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint:

2015. augusztus 3-án és 4-én 08.00 és 18.00 óra között Dalmand településen.

Ivóvízminőség - javító beruházáskeretében: hálózat tisztítás miatt nyomáscsökkenés, zavarosodás és vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!

 


 

Átmeneti vízhiány Sárkeresztes

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint:

2015. július 30-án, 08.00 és 14.00 óra között Sárkeresztes településen.

A munkálatok ideje alatt nyomáscsökkenés, zavarosodás és időszakonként vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!

 


Átmeneti vízhiány Kurd

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint:

2015. július 27-én, hétfőn Kurd településen.

A munkálatok ideje alatt nyomáscsökkenés, zavarosodás és időszakonként vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!

  


 

  Átmeneti vízhiány Döbrököz  

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai karbantartási munkálatokat végeznek az alábbiak szerint:

2015. július 27-től 31-ig Döbrököz településen.

A munkálatok ideje alatt nyomáscsökkenés, zavarosodás és időszakonként vízhiány várható.

Megértésüket köszönjük!

 

 A rovat további cikkei:Készítette: Wildom.