KEOP-7.9.0/12-2014-0030 Regionális Vízmuvek tervezett napenergia hasznosítását célzó fejlesztések projekt elokészítése KEOP-7.9.0/12-2014-0001 Szennyvíziszap hasznosítása az öt Regionális Vízmuben fejlesztési projekt elokészítése

 Nyomtatóbarát verzió  
Hőmennyiségmérés

Ebben a rovatban elolvashatja, hogy a DRV Zrt. Ipari Szolgáltató Üzeme milyen hőmennyiségmérőkkel kapcsolatos szolgáltatásokat kínál.


Az energiaárak folyamatos emelkedése - amely a hőfogyasztás területén is tetten érhető - egyre nagyobb anyagi terhet ró a fogyasztókra. A jelenleg többségében alkalmazott díjszabási eljárás - az egyéni fogyasztások a lakóközösségen belül alapterületre és valamilyen megosztás alapján hődíjra összegeződnek - pazarlást és nem igazságos, nem egyenlő mértékű teherviselést eredményez!

Fentiek alapján - fogyasztói oldalról - a hőfogyasztás-mérők ki-és beszerelésére, hitelesítésére, javítására, multifunkcionális működtetésére komoly igény várható.

A DRV Zrt. Ipari Szolgáltató Üzem laboratóriumában lévő melegvizes hitelesítő pad alapot szolgáltatott egy hőmennyiségmérő, hitelesítő és javító bázis kialakításához.

E bázisra alapozva az üzem a hőmennyiségmérők:

Részletesebb információ az alábbi elérhetőségeken:       

Cím: Ipari Szolgáltató Üzem, Balatonszéplak-alsó, Tóközi út    

Levelezési cím: 8601 Siófok, Pf. 59. 

Telefon:                                   84/501 166

Fax:                                          84/501 297

E-mail:                                     ipszuzem@drv.hu

Kelemen Péter           üzemegységvezető;    tel.: 84/501-313; e-mail: kelemen.peter@drv.hu

Készítette: Wildom.