KEOP-7.9.0/12-2014-0030 Regionális Vízmuvek tervezett napenergia hasznosítását célzó fejlesztések projekt elokészítése KEOP-7.9.0/12-2014-0001 Szennyvíziszap hasznosítása az öt Regionális Vízmuben fejlesztési projekt elokészítése

 Nyomtatóbarát verzió  
DRV Zrt. Építésvezetőség

Ebben a rovatban elolvashatja, hogy a DRV Zrt. Építésvezetőség milyen szolgáltatásokkal áll a megrendelők rendelkezésére.


     

A DRV Zrt. Építésvezetőség 2013. október 1-én alakult. Az Építésvezetőség két telephellyel rendelkezik, Balatonszéplak-alsón a DRV Zrt. telephelyén, illetve Székesfehérvár szomszédságában a DRV Zrt. Kincsesbányai telephelyén.

Küldetésünk, hogy megrendelőink jogos igényeit figyelembe véve hosszú távú együttműködés keretén belül első osztályú szolgáltatást nyújtsunk mind az építés-kivitelezés, mind a mérnöki szolgáltatások terén.

Tevékenységünk színvonalas teljesítése mellett fontos számunkra a minőségbiztosítás és a környezetvédelem elvárásainak teljesítése, az épített környezet védelme.

Társaságunk tevékenységi körébe tartozik elsősorban az ivóvíz- és szennyvízvezeték-hálózatok építése kis és közepes átmérőben (NA 80 mm átmérőtől az NA 800 mm csőátmérőig), valamint nagy átmérő tartományban (NA 800 mm felett), a különböző korszerű alapanyagú csőhálózati rendszereket felhasználva (acél, gömbgrafitos öntöttvas, műanyag alapú KPE-, KMPVC-, KGPVC-csövek).

Üzemegységünk foglalkozik továbbá mélyépítési szerkezetek építésével és gépészeti szerelésével (aknák, átemelők, egyéb műtárgyak, nyomásfokozók, medencék), valamint meglévő közműhálózatok rekonstrukciós felújításával.

             

Tevékenységeink közé tartozik még a komplett ivóvíz- vagy szennyvízgépészeti rendszerek szerelése.

Sokrétű tevékenységünk egyik eleme továbbá a különféle út-, járda- és térburkolatok építése, helyreállítása, földmunkával kiegészítve.

A kiviteli munkák elvégzését tapasztalt szakembergárdával, valamint nagyteljesítményű földmunkagépekkel (ATLAS 1704, JCB 2, 3 CX, LIEBHERR 310), műhelyautóval, billenőplatós és fix tehergépkocsikkal, korszerű építőipari kisgépekkel biztosítjuk.

Az Építésvezetőség általános működési területe a Balaton északi-déli partja, illetve Zala és Somogy megyék térsége, valamint Székesfehérvár és a Velencei-tó környéke, de vállaljuk a  kiviteli munkák elvégzését egyéb térségekben is.

Vállaljuk:

Elérhetőségeink:

DRV Építésvezetőség

Cím: 8609 Balatonszéplak-alsó, Vadkacsa u. 1.

építésvezető: Zicsi Liess Tamás 06-84/506-191

építésvezető-helyettes, Balatonszéplak-alsó: Márkus Miklós Telefon: 06-84/501-111

építésvezető-helyettes, Kincsesbánya: Vázsonyi Zoltán Telefon: 06-22/584-205

Fax: 84/501-294

e-mail:  epitesvezetoseg@drv.hu

   
Készítette: Wildom.