KEOP-7.9.0/12-2014-0030 Regionális Vízmuvek tervezett napenergia hasznosítását célzó fejlesztések projekt elokészítése KEOP-7.9.0/12-2014-0001 Szennyvíziszap hasznosítása az öt Regionális Vízmuben fejlesztési projekt elokészítése

 Nyomtatóbarát verzió  
Vízmérőjavítás és -hitelesítés

Ebben a rovatban elolvashatja, hogy a DRV Zrt. Ipari Szolgáltató Üzeme milyen vízmérőkkel kapcsolatos szolgáltatásokat kínál.


A folyamatos vízellátás biztosítása érdekében elengedhetetlen, hogy a felhasznált víz ellenértékét a fogyasztók kifizessék. Helytálló számlát csak az elhasznált víz pontos mérése alapján lehet készíteni. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk a vízméréssel kapcsolatos tevékenységeinkre.

A vízmérőket – mérettől és üzemhelytől függően – meghatározott időként ellenőrizni és hitelesíteni kell.

Ipari Szolgáltató Üzemünk vízmérőjavító és –hitelesítő műhelyében a vízmérők javításán kívül, a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) - korábban Országos mérésügyi Hivatal (OMH) - által ellenőrzött hitelesítő laboratóriumokban európai színvonalú hitelesítő berendezések hitelesítését is végezzük, ez az üzemünk  a német gyártmányú ZENNER vízmérőknek is márkaszervize.

Az alábbi típusú és méretű vízmérők hitelesítését vállaljuk:

Zenner (DN 15-200) és MOM (DN 15-200)

Szervizünk az ország egész területéről várja ügyfelei érdeklődését és megrendeléseit. Üzemünkben beszerezhetők és megrendelhetők a Zenner cég hagyományos és legújabb gyártmányú vízmérői is.

Vállaljuk:

Bővebb információ:

 Szervezeti egység:  Ipari Szolgáltató Üzem
 Postacím:

 8601 Siófok, Pf. 59. 

 Telephely:  Balatonszéplak-alsó, Tóközi út
 Telefon:  84 / 501-166
 Fax:  84 / 501-297
 E-mail:  ipszuzem@drv.hu
 Üzemegységvezető:

 Kelemen Péter

 Tel.: 84 / 501-313

 E-mail: kelemen.peter@drv.hu

 

 A vízmérőkkel, vízméréssel kapcsolatban további információkat itt talál.
Készítette: Wildom.