Vissza

Véradás a DRV-nél

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. a társadalmi szerepvállalás jegyében a Magyar Vöröskereszt közreműködésével ismét véradást szervez, melyet ezúttal is az #ITTAMADTAM elnevezésű kampánnyal hirdetünk.

A kampány célja – azon túl, hogy minél több vért gyűjtsünk, és ezáltal minél több életet mentsünk meg –, hogy a folyadékbevitel és a véradás egymást kiegyenlítő egészségfenntartó szerepére is felhívjuk a figyelmet. A vér életmentő lehet, ezért fontos, hogy minél többen támogassák ezt a nemes ügyet!

A véradás helyszíne: DRV Zrt. székház – nagyterem (8600 Siófok, Tanácsház utca 7.)
A véradás időpontja: 2019. szeptember 30. (hétfő), 12:00-15:00

Önkéntes véradóinkat önzetlen segítségükért cserébe megajándékozzuk egy „Csak a CSAPVÍZ” felirattal ellátott, a csapvíz hűtésére és hosszabb ideig történő tárolására is kiválóan alkalmas, nagyméretű rozsdamentes acél kulaccsal.

Azon véradók között pedig, akik véradás közben lefényképezik magukat, és az elkészült fotót #ITTAMADTAM megjelöléssel nyilvánosan feltöltik a Facebook-oldalukra, nyereménycsomagot sorsolunk ki.

A véradással kapcsolatos részletes információk a DRV Zrt. Facebook-oldalán is megtekinthetők (Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. hivatalos oldala).

Minden segíteni szándékozó véradót szeretettel várunk!

Friss hírekért, aktualitásokért kövesse Facebook-oldalunkat is!


A+ A-