Vissza

Forgalmi rend változás Hévízen

Tisztelt hévízi Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a DRV Zrt. Építésszervezési és Irányítási Osztálya ivóvízvezeték felújítási munkálatokat végez Hévízen a Széchenyi István utcában a Kölcsey Ferenc utca és a Vörösmarty utca közötti szakaszon. A tárgyi útszakaszon a Magyar Közút Kht. útburkolat felújítási munkákat fog végezni 2018. június 15-ig bezárólag, melyet megelőzően a közművek kiváltása is szükséges, melyet az üzemeltető DRV Zrt. saját beruházásában valósít meg.

A Vörösmarty és Kossuth utca közötti szakaszon 2017.10.24-től kezdi meg a munkálatokat a Társaság, melyhez kapcsolódóan forgalmi rend változtatás bevezetése szükséges, melyet a lenti vázrajz szemléltet.

Kérjük, hogy a munkálatok ideje alatt – amikor az ingatlanokra történő ki- és behajtást folyamatosan biztosítjuk - körültekintően közlekedjenek!

Az ivóvíz a kivitelezési munkák alatt végig fogyasztható minőségű lesz, de esetenként előfordulhat ideiglenes vízhiány, nyomáscsökkenés, zavarosodás, melyekkel kapcsolatos bejelentéseiket kérjük a DRV infóvonalán (06-40/240-240) szíveskedjenek megtenni. A hosszabb ideig tartó vízhiányokról előzetesen értesíteni fogjuk az érintetteket a helyi hirdetőújságban.

A napi munkavégzés: reggel 7 órától délután 16 óráig tart.

Felelős műszaki vezető: Zicsi-Liess Tamás, telefon 06-84/506-191

Felelős építésvezető: Márkus Miklós, telefon: 06-84/501-112

 

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük! 

DRV Zrt., Építésszervezési és Irányítási Osztály


A+ A-