Vissza

SAJTÓKÖZLEMÉNY – Korlátozási moratóriumot hirdet az ünnepekre a DRV Zrt.

Korlátozási moratóriumot hirdet az ünnepekre a DRV Zrt.

Siófok, 2019. december 13. – A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. felfüggeszti az ivóvíz-szolgáltatás korlátozását a karácsonyi és szilveszteri ünnepi időszakra. 2019. december 16. és 2020. január 12. között így további felhasználóknak nem korlátozzák az ivóvíz-felhasználását.

A DRV Zrt. úgy határozott, hogy négyhetes önkéntes korlátozási moratóriumot vállal a közelgő ünnepek időszaka alatt az ivóvíz-szolgáltatás területén. Az intézkedés összesen 1231 db felhasználási helyet érint. A bejelentett halasztás azokra a lakossági és közületi ügyfelekre vonatkozik, akiknek/amelyeknek számlatartozása miatt az érintett időszakban korlátozni kellene az ivóvíz-felhasználását. Számukra így zavartalan lesz a szolgáltatás az ünnepek alatt. A moratórium 2019. december 16-tól 2020. január 12-ig tart.

„A rendelkezéssel a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. biztosítani kívánja a gondtalan ünneplést a karácsonyi és szilveszteri időszakban a nehéz anyagi helyzetben lévő családok számára” – fogalmazott Volencsik Zsolt vezérigazgató. 

További információ:

www.drv.hu
sajto@drv.hu

Friss hírekért, aktualitásokért kövesse Facebook-oldalunkat is!

 

 

 


A+ A-