Vissza

Csapvíz-automatákat helyez ki a DRV Siófokon

Csapvíz-automatákat helyez ki a DRV Siófokon

Siófok, 2014. július 14. – A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. csapvíz-automatákat helyez ki Siófokon. Az akció célja, hogy a víziközmű-szolgáltató a nyári időszakban enyhítse az emberek hőség okozta fokozott folyadékpótlási igényét, valamint felhívja a figyelmet a csapvízfogyasztás fontosságára.

A DRV Zrt. felkészült a nyári hőségre. Siófokon a Rendőrkapitányságra, a Fő térre és az ügyfélszolgálati irodába helyezett ki ivókutakat, így biztosítja a kánikulában a megfelelő folyadékpótlás lehetőségét. A DRV Zrt. az automata kihelyezésével mindenki számára díjmentesen biztosítja a szomjoltó folyadékot. A készülékek megjelenésével a csapvízfogyasztás fontosságára is szeretné felhívni a figyelmet, hiszen a szervezet vízhiánya fáradékonysághoz, a koncentrálóképesség romlásához és akár kiszáradáshoz is vezethet.

„Mint tudjuk, a csapvíz a legbiztonságosabb élelmiszer. Szeretnénk a nyári melegben minél többek számára biztosítani az egészséges csapvízhez való hozzájutást, hiszen a megfelelő mennyiségű vízfogyasztás minden életkorban nagyon fontos” – mondta Szebényi Tibor, a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. értékesítési vezetője.

A DRV Zrt. kiemelt fontossággal kezeli a nyári szezont, hiszen a kánikulában még fontosabb a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékpótlás, amire a csapvíz nemcsak a legmegfelelőbb, de mindenki számára a legelérhetőbb is egyben. A Társaság ügyfélszolgálatain minden ügyintéző számára lehetőség van a vízfogyasztásra.

A DRV nem csak a közterületi ivóvíz biztosításával készült fel a hőségre, hanem a teljes szolgáltatási területén is zavartalan vízellátást biztosít a nyári időszakban megnövekedett felhasználás idején is.


A+ A-